Šta je novo?

Prijava problema i bagova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не заборави да иако је као апп, историја ће ти бити меморисана у прегледачу из кога си снимио, ако ти је битно.

Slika je iz pretrazivaca.. Samo sam uradio factory restart i vise nej da radi :)

Ne znam da li je bag ili da uzmete kao sugestiju.
Member 1 okači post, par minuta nakon toga Member 2 odgovori na njegov post bez citiranja, nakon čega Member 1 odmah edituje svoj post u roku od minut-dva, ali forum ne ostavi traga da je post editovan iako bi trebao jer ima novi post nakon editovanog, pa može doći do zabune/zloupotrebe.
Ako se dobro sećam na starom forumu je tako funkcionisalo.

Tek posle određenog vremena (ne znam tačno koliko, recimo 5 minuta) ako edituješ post, dole se pojavi obaveštenje da je post emitovan, ako ga edituješ pre toga, onda ne. Prilično sam siguran da je tako bilo i na starom forumu. Ali da, slažem se da bi trebalo odmah da piše da je post editovan, ili npr. ona fora da klikneš i vidiš šta je editovano?

Jel moze meni neko da pomogne oko foruma za Samsung browser? :)

Instalirao sam na nekoliko Samsung telefona i sve je bilo u redu..

Sta moze da bude problem?

Izbacio sam shortcut na home ali nije to to...

Edit:

Izbrisao fabricki preinstaliran, wipe cash, instal sa Play Store-a i radi najnormalnije...

Poslednja izmena:
Eto, pomogli smo ti, sada ne mozes da se zalis na moderaciju...

Tek posle određenog vremena (ne znam tačno koliko, recimo 5 minuta) ako edituješ post, dole se pojavi obaveštenje da je post emitovan, ako ga edituješ pre toga, onda ne. Prilično sam siguran da je tako bilo i na starom forumu. Ali da, slažem se da bi trebalo odmah da piše da je post editovan, ili npr. ona fora da klikneš i vidiš šta je editovano?
Ovako kako sam ja zamislio:
pokaže da je editovan nakon x minuta ili odmah nakon editovanja ako ima post posle, pa makar bilo i 30 sec. nakon post-ovanja

Jel moze meni neko da pomogne oko foruma za Samsung browser? :)

Instalirao sam na nekoliko Samsung telefona i sve je bilo u redu..

Sta moze da bude problem?

Izbacio sam shortcut na home ali nije to to...

Edit:

Izbrisao fabricki preinstaliran, wipe cash, instal sa Play Store-a i radi najnormalnije...
Драго ми је да си сам себи помогао ,-) + ако неко има сличан проблем ето...
Шалу на страну лично бих избегао(ако може да се обрише обрисао, ако не може искључио/не користио) из разних разлога фабричке и снимио неке познатије са десктопа, мада немам појма који бих препоручио, сви имају врлине и мане...

Trebalo bi da Forumski sistem podesite tako da nakon uklanjanja/brisanja neadekvatne poruke korisniku koji ju je napiso posalje nekakvo obavestenje.
To je neko nepisano pravilo kulture internet foruma i prvi put se ovde srecem sa tim da mi se poruka ukloni sto u najmanju ruku deluje sumnjivo.
Pozdrav

@zamzung i jeste uglavnom praksa da se korisniku pošalje obaveštenje ukoliko mu se poruka obriše. Ali ne vidim da je tebi u skorije vreme obrisana neka poruka. O čemu se radi?

Au Eu! Previse piva. Greska, izvinjvam se 😇 Prevideo sam poruku, mislio sam da je uklonjena zbog eventualne reklame.

Trebalo bi da Forumski sistem podesite tako da nakon uklanjanja/brisanja neadekvatne poruke korisniku koji ju je napiso posalje nekakvo obavestenje.
To je neko nepisano pravilo kulture internet foruma i prvi put se ovde srecem sa tim da mi se poruka ukloni sto u najmanju ruku deluje sumnjivo.
Pozdrav
Na papiru lepo zvuci, tipa da imamo sablone objasnjenja ali u praksi to ne funkcionise jer se odmah zatrpava inbox i forum sa: to nije bilo bas tako, ja mislim..., kakvo je ovo objasnjenje?! itd itd...
Posto smo svi zauzeti ljudi, nemamo vremena da ponaosob objasnjavamo, jednostavno previse vremena uzima.

Moderator "Taj i taj" obrisao je vasu poruku na temi " XYZ".
Molimo da procitate pravila Foruma pre postovanja.

To je to.

Procitaj ponovo sta sam napisao.

Procitaj ponovo sta sam napisao.
"Moderator "Taj i taj" obrisao je vasu poruku na temi " XYZ"
obrisasna poruka i dobijeni poeni, kako da znam "gde sam pogresio" i koja slika mi je obrisana...naravno ni moderator se nije identifikovao, sve je proslo "incognito"

stalno briste slike, ok razumem, mozda nesto nije po volji:, ali, daj neki signal sta nije dozvoljeno da se prilagodimo moderatorskoj kasti :p

Poslednja izmena:
Uz postavljene uslove, za slike treba samo malo opšte kulture, postavljati samo nešto što bi moglo da se vidi na televiziji ili izloženo na ulici da svi vide. Danas se ljudi lako uvrede pa treba pripaziti.
Koliko je nešto smešno ili interesantno je manje važno jer zavisi od individualnog smisla za humor i/ili interesovanja.
Mislim da slično važi i za Youtube.

stalno briste slike, ok razumem, mozda nesto nije po volji:, ali, daj neki signal sta nije dozvoljeno da se prilagodimo moderatorskoj kasti
Postavljas slike koje direktno pokazuju zivotinjske polne organe ili slike koje direktno asociraju na ljudske polne organe i zahtevas objasnjenje zasto su obrisane?
Jeste da je rano i da kafu jos nisam popio, ali na ovo nemam komentar...

@DukeLander pitam za 02.03. Dobio sam warn, a niko me nije obavestio za sta sam dobio...to pitam a obrisali ste i "aqua ma'm" gde nema nikakvih "genitalija" 🤣

26.03. pitas za warn iz 02.03. + "ja mislim".
Sam sebi si dao najbolje primere.
Takodje nije ni 1% od svih tvojih silnih slika obrisano, ne vidim realnu osnovu da se osetis ostecenim.

Kakve veze ima, proslo je vreme a warn je ostao! Nisam video warn 02.03 vec kasnije i to sasvim slucajno, jer nisam dobio nikakvo obavestenje(zato i pitam).. ovo ne razumem, "+ja mislim" kakvi primeri? Ne osecam se ostecenim, zasto bih? Uvek mogu da okacim drugu sliku.

Poslednja izmena:
Mozda me auto sutra udari, pa ne okacim slike ?

Alistere, u cemu je konkretno problem, sta te muci, cim ovako ne uobicajeno izleces?

Nije problem nikakav, prosto je bilo pitanje " dobio sam warn, a nisam obavesten, nista mi nije stiglo" Ranije, dobijem obavestenje zbog toga i toga si dobio warn ili kaznu !
hteo sam da znam, da ne ponovim "gresku" 😇 kacim slike stalno, trudim se da postujem pravila, omakne se nekad :) i obrise ! nikad se ne zalim za to>

Ок ја сам још пре замолио да се кориснику јави када му је порука обрисана и која порука(текст).
Не знам да ли сте и пре имали па није стизало или сте касније додали, али свеједно ако сад стиже, добро је.

Мени је до сада стигло само за едит једне поруке и едит је био скроз ок(тај пут) али зато није за неке обрисане и онда конфузија кад одем на ту тему, једном сам чак поново куцао (или поново слао јер је остао кеш) мислећи да није отишло(моја грешка, серверска грешка, исп, како човек да зна кад нема повратну информацију).
Разумем да пишу назад(и ја сам), али се слажем да корисник треба да добије поруку аутоматског типа као:
""тај и тај модератор је обрисао/едитовао ту и ту поруку" прочитајте правила форума, не жалите се никоме - немамо времена јер је мало модератора, у супротном већа казна.""
Иако не би било фер јер није сваки администраторски поступак фер(ја знам за један :rolleyes:;)), бар би лепо рекло кориснику шта се десило, од кога и тачка:
а не да размишљамо да ли је баг, да ли нам се спавало итд, свакоме се омакне поготово ко куца брзо и доста порука.

Посебно молим вас јавите људима за "discourage" или како већ зовете, потрошиих сате читајући жалбе збуњених људи на то, а и ви(мислим да сам поменуо овде већ раније).

Nemojte da zaboravite da je ovo ipak "PC" forum...
Da ne kazem PG-13, marvel, dizni..., banovace me komsha (bivsi) kutija 😅

Kutijo ako citas, moze li da se ovaj mali bug sa "nedostupnim" klipovima sa YT sredi nekako ili zahteva neko vece cimanje?

Vec duze vreme se razvlaci, ostale bubice su ili sredjene ili su bezazlene, samo ovo je ostalo da bas bode oci :D

1648381165177.png

Ako je video geo ili embedded ogranicen, mi tu nista ne mozemo...

Nije do toga, isto se desi i kad probam da okacim klip sa svog kanala gde znam sva podesavanja.

Ovo je problem (a koliko vidim i resenje je unutra posto se desavalo na vise foruma):

Youtube Media BB Code suddenly broken​

Problems with YouTube videos in the forum​

Videce Kutija za predlog resenja cim stigne, hvala na predlogu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno