Ovako kako sam ja zamislio:Tek posle određenog vremena (ne znam tačno koliko, recimo 5 minuta) ako edituješ post, dole se pojavi obaveštenje da je post emitovan, ako ga edituješ pre toga, onda ne. Prilično sam siguran da je tako bilo i na starom forumu. Ali da, slažem se da bi trebalo odmah da piše da je post editovan, ili npr. ona fora da klikneš i vidiš šta je editovano?
Драго ми је да си сам себи помогао ,-) + ако неко има сличан проблем ето...Jel moze meni neko da pomogne oko foruma za Samsung browser?
Instalirao sam na nekoliko Samsung telefona i sve je bilo u redu..
Sta moze da bude problem?
Izbacio sam shortcut na home ali nije to to...
Edit:
Izbrisao fabricki preinstaliran, wipe cash, instal sa Play Store-a i radi najnormalnije...
Na papiru lepo zvuci, tipa da imamo sablone objasnjenja ali u praksi to ne funkcionise jer se odmah zatrpava inbox i forum sa: to nije bilo bas tako, ja mislim..., kakvo je ovo objasnjenje?! itd itd...Trebalo bi da Forumski sistem podesite tako da nakon uklanjanja/brisanja neadekvatne poruke korisniku koji ju je napiso posalje nekakvo obavestenje.
To je neko nepisano pravilo kulture internet foruma i prvi put se ovde srecem sa tim da mi se poruka ukloni sto u najmanju ruku deluje sumnjivo.
Pozdrav
"Moderator "Taj i taj" obrisao je vasu poruku na temi " XYZ"Procitaj ponovo sta sam napisao.
Postavljas slike koje direktno pokazuju zivotinjske polne organe ili slike koje direktno asociraju na ljudske polne organe i zahtevas objasnjenje zasto su obrisane?stalno briste slike, ok razumem, mozda nesto nije po volji:, ali, daj neki signal sta nije dozvoljeno da se prilagodimo moderatorskoj kasti
Pošto postoji mogućnost da se banuje na temi, možda i ne.Uvek mogu da okacim drugu sliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari