Šta je novo?

Prijava problema i bagova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala, radi :).
Pa jesam prijavio i umesto da mi budu zahvalni oni me kaznili. Ali dobro, ne ljutim se, svakom svoja dela služe na čast ;).
A ta akumulacija je zato što sam (kao i neki drugi članovi) izneo primedbe (a i pohvale) na račun nove organizacije foruma pa je "ispalo" da to nije tema... I sve je to delo istog moderatora ali to njemu ide na dušu.

Još jednom hvala.
 
Zar stvarno nema neki nacin da korisnici vide svoje "poene/kazne" pre discourage ?
Ljudi bi bili svesniji svojih grehova, pazili i bolje se ponasali. Na starom forumu su se videli poeni od koga, za sta , na koliko....
 
Ћао људи, имам проблем да постујем у малим огласима, пише да немам привилегије. Јел могу да знам зашто?
 
Postovane kolege, da li mi mozete otkljucati oglase da vidim? Ne vidim ih vec par meseci.
 
Za promenu u oglasima na "nije aktuelno" dovoljno je da napišem u postu i cekam da neko od mods procita I promeni nista vise ne treba da cackam?😅
 
Za promenu u oglasima na "nije aktuelno" dovoljno je da napišem u postu i cekam da neko od mods procita I promeni nista vise ne treba da cackam?😅
Tako je. Ili napišeš u samom oglasu ili prijaviš svoj post da više oglas nije aktuelan. To je sve.
 
Ne mogu da otvorim temu u malim oglasima zbog: "You have insufficient privileges to post threads here." U jesen prošle godine sam kacio oglas (posle redizajna) sve je bilo ok?
 
Pa kažem da je to bilo na jesen. Od tada je prošlo više od 10 dana :)
 
Sačekaj do sledeće jeseni pa ako oglasi ne budu radili onda pitaj opet.
 
Teško. Nije vredno truda. Neka ovih dvadeset što ih je ostalo ćaskaju. Ako 12 godina na forumu nije dovoljno za oglas - onda ćao.
 
Moze li mi neko odgovoriti zbog cega nemogu da postavljam male oglase,samo mi pise da nemam privilegije za tu temu:
"You have insufficient privileges to post threads here".
 
Pa jel bilo bas toliko nuzno i neophodno da se izmeni i zakomlikuje stari dobri forum na koga smo godinama navikli?
 
I na starom dobrom forumu ti je takođe trebalo 250 postova i 6 meseci staža ;)
 
И мене је мрзело, признајем. Можда би требало пиновати нову тему са насловом "Зашто немам привилегије за постављање огласа?" и ту написати шта је потребно. Да се не би сваком понаособ одговарало. Just a thought.
 
Možda bi mogao da se doda formular "Pročitao, shvatio i prihvatio minimalne uslove za post u ovoj rubrici" čim joj se pristupi.
 
Malo smo prezauzeti privatnim stvarima te novi pravilnik kasni, no bice sve lepo objasnjeno i nacrtano pa nece biti potrebe za ovakvim temama.
 
Aj u cvanciku da će opet biti pitanja zašto ne mogu da postavljam male oglase :)
 
Реално, иако сам човек који чита упутства, правила и уговоре(ајде да изузмемо десет страна за сваку игру, програм итд. што је физички неизводљиво)
као неко ко је давно пре куцкао хтмл, није ми јасно како није лакше администраторима да промене изјаву "You have insufficient privileges to post threads here"
у оно што пише у правилима. И мени је почело да смета колико пута сам прочитао исто питање, могу тек мислити како је њима...
 
Prelistaj temu, najverovatnije ti je dodeljena discourage na neki vremenski rok.
 
@amdpower Da, dobio si discourage po automatizmu na osnovu kaznenih poena. Poslednje poene dobio si u temi "Zanimljive i smešne slike", jer si postavio fotografiju sa političkom konotacijom, a politika je zabranjena na forumu. Više puta rečeno. Discourage bi trebalo da istekne sutra do kraja dana. Ako u ponedeljak i dalje budeš imao problem, pošalji mi privatnu poruku i rešićemo.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno