Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual Sim

Meni u Asbisu danas rekoše da dolazi tek od NG.

Hmm, moguće objašnjanje. Ipak, to bi onda trebalo da važi za sve proizvode, a ne samo za neke. Mislim da prestigio ima lufta da spusti bar 10% cene svojih telefona.
Tako će i biti za neka 3-4 meseca...

Evo primera: Ja sam uzeo Prestigio tablet 5097 PRO u pretprodaji u drugoj polovini maja za 21.990.
Kada je krenula redovno prodaja cena je bila 23.990, zatim je posle 2-3 nedelje zbog skoka € cena otišla na 24.990, a onda kada je izašao unapređen model 5197 cena je pala na 20.990 koliko je i sada.

Evo grafikona:
Untitled.webp

Tako da je moja procana da će za 3-4 meseca cena ova tri modela koji su prvi krenuli u prodaju pasti za 10-15% - što zbog novih modela Prestigia koji će dolaziti, što zbog konkurentnosti cene u odnosu na druge proizvđače...

Alcatel je izbacio 2 izuzetno konkurentna dualsim modela. Možda odu cene i ranije naniže 🙂

Kada smo već kod sniženja, evo šta mi je stiglo mailom kao ponuda jedne naše firme...

Untitled.webp

Sniženje modela 4040 sa redovnih 20.990 na svega 12.990, što je čak ispod cene modela 3500 koji je 14.990...

Hmmm... nema toga na njihovom sajtu.
Da nije uz neku postpaid pretplatu?

Imaju li oni 4500?

Ovo je sigurno neka greska, sad i ja gledam na njihovom sajtu i stoji cena kao i kod ostalih 20.990

Ovo je sigurno neka greska, sad i ja gledam na njihovom sajtu i stoji cena kao i kod ostalih 20.990
Pre bih rekao da je ovo promocija samo u toj jednoj radnji...
Inače, meni svakodnevno stižu njihovi mailovi sa promotivnim ponudama po radnjama.

Ma to na slici je laptopcentar, ali nije ta cena na sajtu. Jedino ako stvarno nije samo u jednoj njihovoj radnji akcija.

Nadam se da neću popiti opomenu zbog reklamiranja... :smash:

Untitled.webp

Da li jeko mozda uradio Root za 4040 (moze na pm uputstvo ili ovde ima sigurno jos ljudi koje zanima).Ima li nekih Romova

mala pomoc...posle svih nadogradnji...sve radi osim mms-a

da li neko zna u cemu je problem...

jok nasao sam problem, ima bag...kad hocu da saljem mms moram rucno u podesavanju da prebacim na mms...a kad hocu protok podataka...opet moram rucno da vratim...

Nema ga jos uvek, verovatno zbog praznika koji su preko vec poceli, sad pocinju nasi praznici tako da verujem da ce stici u drugoj polovini januara.

Uradio danas ipdate na 4040 i za sada primecujem da baterija mnogo, mnogo sporije opada.

Niko nezna koji GPU ima 4500? Ja se polomih da nadjem ovaj podatak, ali mrka kapa. Moze li neko da uporedi procesore ovog modela i alcatel-a 997D? Da li su identicni, vidim da su oba na 1Ghz?

Koji od ovih Prestigio-a bi bio najadekvatnija zamena za Alcatel 997, jer ovo nema više u MTSu, pa da uzmem u HANDiju ovo čudo .... bar neću da plaćam 3G pretplatu ....

Ja sam imao ot-995,, sad imam 4040 i Prestigio mi je dosta bolji.Koristio sam nekoliko dana Prestigio 4300 i mogu reci da je mnogo dobar.Veoma je brz i stabilan nije mi se desavalo da koci, brljavi.Predlazem ti da uzmes 4300 ili ako ti se nezuri sacekas 4500 za koga sam cuo da bas obecava.J

Nazad
Vrh Dno