Ja bih reklamirao/trazio pare nazad, nema tu sta da se razradjuje.Evo, pazario i ja 5570c. Prvi utisci su pozitivni: fino i brzo radi, ekran je odlican i to je odprilike sve sto za sada mogu da kazem obzirom da sam ga tek danas uzeo. Kao sto i drugi kazu, tablet se greje sa donje strane, nije jaaako strasno ali je primetno.
Imao sam i mali problemcic prilikom prvog ukljucivanja. Tablet je verovarno duze stojao u magacinu ili gde vec i baterija je bila potpuno prazna. Nije mogao da se ukljuci a kad sam ga stavio na punjac nije davao nikakve znake zivota pa je nakon nekih 20 minuta konacno poceo da se puni. Kada sam ga ulkjucio, baterija je navodno bila vec na 95% posle 25 minuta punjenja sto nikako ne stima. Skinuo sam ga sa punjaca da lepo ispraznim bateriju, dosao sam do nekih 40ak %, restartovao tablet i tad mi je prijavljivao 14%. :trust: Ispraznio sam i tih 14% i sad je lepo na punjacu dok se baterija potuno ne napuni.
Takodje sam primetio jedan problem kod odziva displeja, desavalo mi se da mi nije registrovao bas svaki "tap" mada je moguce da je ovaj problem posledica toga sto displej nije koriscen (razradjen) pa je i malo teze scroll-ovati i swipe-ovati dok se malo "ne izmasti" . :d
Podelicu i ostatak utisaka kad prodje malo vremena redovne upotrebe.
pozdrav svima, novi sam na forumu i tu sam radi navedenog tableta, danas ga kupio( 269,00 KM) prvi utisci su upravo onakvi kakve sam i očekivao, solidan ekran, solidna brzina rada, solidna baterija, tablet ću uglavnom koristiti za gledanje video sadržaja(480p) i čitanje knjiga, danas nakon dobrih pet sati korištenja i prvotnog podešavanja svega i svačega potrošio pola baterije (ja zadovoljan), mislim da je omjer uloženog i dobivenog u ovom slučaju realan ( kupljen u techno shop-u stanić).
jedno pitanje: jel ima neka opcija u podešavanjima u bsplayeru ili mx playeru da ide full screen (tj.da ne ostaje ona linija na dnu gdje je sat) kao u stock video playeru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari