Šta je novo?

Prestigio Multipad PMP5570C DUO

Imam ovaj tablet vec neko vreme zazadovoljan sam njime, rutovao sam ga, igrice na njemu rade super NFS Most Wanted, GTA Vice City, Asphalt 7 Heat, Subway Surfers, Earn to Die i druge, zvucnik se cuje super, fles memorija radi ali imam par nazovi problema: Prvo kada pustim film 720p sa fles memorije formatirane na NTFS preko mx player-a on secka ne stalno al se primeti i to me nervira; Drugo zvuk preko 3,5mm prikljucka je slab, kada povezem na 2.1 zvucnike od kopma iako su oni do kraja pojacani i tablet takodje slabije se cuje i msm da se i slusalice slabije cuju al za svaki slucaj provericu veceras kad dodjem s posla pa javljam. Ako neko moze da proveri kako se i njemu cuje preko zvucnika i slusalica i da napise ovde bio bih mu veoma zahvalan.

Jel moze neki link ili slicno, za detaljno uputstvo, kako se rutuje ... Hvala

Nema uputstva kako se rutuje nego vec rutovan da kazem ROM odnosno firmware. Instalira se kao i da si skinuo firmware sa njihovog sajta, u stvari sve je isto samo sto je ovo vec rutovano. Samo prati uputstvo koje se nalazi upakovano.
http://depositfiles.com/files/908n4pfzv
Ako ti treba jos nesto kazi.

Izasao je 4.1 preko OTA update. Za sada je sve ok, samo sto je obrisao kompletno sve podatke. Napravite backup svega sto vam je bitno.

Ajde molim vas proverite i napisite kakva je situacija kod vas sa izlazom za slusalice, posto kod mene bilo sta da povezem opet se slabo cuje.

Jel' probao neko JB k'o svet?
Osim sto brise podatke, zanima me da li ostaje podrska za Flash i kako sve radi uopste? Da li se "oseti" Project Butter? :)

Ja sam ažurirao na JB ali nisam još testirao, nemam vremena.
Ajde molim te procitaj par postova iznad u vezi izlaza za slušalice pa napisi kakvo je stanje kod tebe, jer ako je to nešto samo do mog tableta da idem da ga reklamiram. Unapred zahvalan.

Mislim da je zvuk podlozan subjektivnom osecaju. Meni delujue da je malo tisi za moj ukus, ali to sam ja. Najbolje bi bilo da odes u radnju ili jod nekog ko ima isti i da uporedis.
Meni naokon updata sve radi kako treba. Nikakve probleme nemam. Cak i nemam vise problem sa paljenjem koji sam opisao nekoliko postova iznad.

Ja sam ažurirao na JB ali nisam još testirao, nemam vremena.
Ajde molim te procitaj par postova iznad u vezi izlaza za slušalice pa napisi kakvo je stanje kod tebe, jer ako je to nešto samo do mog tableta da idem da ga reklamiram. Unapred zahvalan.

Evo, imam tablet 3-4 meseca i jos nisam stekao sluske u njega. :) Sad sam probao, zvuk bi mogao biti jaci ali nije ni slab. Rekao bih da je osrednji. U odnosu na moj telefon (Xperia Pro) je slabiji za jedno 2-3 "klika" (ne znam kako bolje da se izrazim :d ). Mada, kao sto Pendula rece, zvuk je podlozan subjektivnom osecaju. A i zavisi kakve su ti slusalice, ove moje bubice sto imam su prilicno jake.

Nego niko mi nije rekao da li Flash jos uvek radi u browserima pod JB-om. :)

E hvala! Onda nema razloga da ne update-ujem. :)

A jel moze recimo da se ubaci taj JB rom, a ako mi se ne dopada da vratim stari ICS ili ovaj ICS root-ovan ?

Napravio sam rutovan JB firmware samo da ga uploudujem i postavljam ga ovde.
Kazite gde je najbolje da ga uploudujem.

Da li na JB i dalje postoji onaj bug da poslednjih 15% batterije potrosi za 10min?

Ja ga nisam imao ni na ICS-u.

Ja ga imam, naime kad baterija dodje na 15% ne izdrži pa ni 10 min i tablet se ugasi. Ja sam mislio da svi imaju taj problem ali izgleda da nemaju.

Inače vidim da ste svi zadovoljni da JB tako da ću i ja preći čim nadjem vremena da flesam.

Kako radi original tako radi ovaj. Ja sam samo obrisao office suite posto mi je trebalo mesta za Superuser.apk i su bin i postavio sam dozvole za te fajlove, nista vise a imam u planu da napravim rom koji se vizuelno razlikuje od fabrickog pa ako uspem stim mozda i nesto ozbiljnije uradim.

Ja sam probao.
Deluje ok, msm da browser radi dosta brze. Ima phablet ui kao na nexusu 7 I ima stvari koje ne rade kao sto je hardwerska akceleracija kod video reprodukcije, u drugom postu pise sta sve radi i ne radi. Ja ga jos uvek imam instaliranog na tabletu pa ako te zanima jos nešto pitaj.

Poslednja izmena:
Cao narode,
Juce sam kupio 5570C i generalno zadovoljan onim sto nudi. Cim sam ga ukljucio nakacio sam se preko WI-FIja na net. Sve je lepo radilo i nije prekidao.
Ponudjen mi je update koji sam naravno prihvatio i sa 4 je presao na 4.1. Sada mi stalno prekida WI-FI. Gubi se. I dalje vidi ruter, ali kaze da nema vezu sa njim.
Resenje je da iskljucim WI-Fi na tabletu i ponovo ukljucim i tada se bez problema okaci i tako opet radi neko vreme. Desi se da prekine po nekoliko puta u 2-3 minuta, a onda radi normalno po 10-15 min. Inace sedim na 0,5 m od rutera, tako da ne nema nekih prepreka. Nije do rutera jer ostali telefoni i laptopovi rade normalno.
Jel nekom pada na pamet neko resenje a da nije da odmah trcim i menjam uredjaj? Bio je jedini koji sam mogao da nadjem u BGD-u.

Probaj factory reset, slican problem sam imao na 5580C DUO i resio sam ga upravo pokocu factory reseta.

Planiram kupovinu, puno bi mi značila vaša iskustva sa ovim tabletom nakon update na JB 4.1, interesuju me pre svega negativna iskustva i defekti na koje bi trebalo da obratim pažnju u onih prvih nekoliko dana kad je prodavac voljan da ga primi nazad i da vrati pare ukoliko nešto nije u redu...
Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno