Šta je novo?

Prestigio Multipad PMP5570C DUO

Planirao sam da kupim ovaj tablet (5570c duo), svidjaju mi se specifikacije a i cena je povoljna ali bilo bi dobro da unapred cujem misljena od onih koji su vec koristili ovaj tablet u vezi trajanja baterije i brzine samog uredjaja. Pa ako je neko vec koristio ovaj uredjaj molim vas da iznesete svoje utiske..

Sa ovim sam se igrao malo u radnji gde je bio izlozen i radio je dosta brzo...za bateriju ne mogu da kazem nista.Ovih dana sam koristio 5770 i mogu vam reci da je toliko dobar da se ozbiljno razmisljam da prodM zenin 5080 stari i da uzmem ovaj.Velicina uredjaja i torbica su odlicni, uredjaj se bez opterecenja moze nositi sa sobom stalno.Ja moj 10 inca nosim bas samo kad mi treba.Brzina odlicna, sve klizi nisam imao nikakavog stucanja ili seckanja prilikom koriscenja.Baterija mi je pod bas velikim opterecenjem izdrala neki 3:45 sto je odlicno.

To je ,po meni, veoma malo. Nexus 7 je duplo bolji. Ako poredis sa laptopovima, pa jos starijim, cini se da je to super- ali kad uporedis sa dobrim tabletima ili kada pocnes intenzivnije da ga koristis, shvatices da ces jako cesto morati da ga punis i da se smaras.Ja sam imao tablet kome je baterija drzala tu oko 4 h i to mi je bio glavni razlog zasto sam ga prodao. Sad kad bih kupovao tablet ne bih uzeo nista sto ne moze da izdrzi 7-8 h minimum.
Pozdrav.

To je ,po meni, veoma malo. Nexus 7 je duplo bolji. Ako poredis sa laptopovima, pa jos starijim, cini se da je to super- ali kad uporedis sa dobrim tabletima ili kada pocnes intenzivnije da ga koristis, shvatices da ces jako cesto morati da ga punis i da se smaras.Ja sam imao tablet kome je baterija drzala tu oko 4 h i to mi je bio glavni razlog zasto sam ga prodao. Sad kad bih kupovao tablet ne bih uzeo nista sto ne moze da izdrzi 7-8 h minimum.
Pozdrav.
Slazem se.

Samo još jedno pitanje dok ne kupim, jel ovaj ima Quad-Core Mali400 @250Mhz ili Dual-Core Mali400 @400Mhz?

Pozdrav.
I ja se trenutno dvoumim izmedju 5570C i Nexusa 7.
Ponajvise me zanima kako Prestigio radi sa Jelly Beanom na sebi, ponajvise u zahtjevnim igrama jer sam uvjeren da ce u normalnom radu biti dobar.
I zanima me da li smatrate da vrijedi dati duplo vise novca sa Nexus 7 ako se gleda ono sto se dobiva s njim, veca rezolucija ekrana, bolja baterija, novija verzija Androida, Quad Core procesor...?

Zdravo! Kupio sam ovaj tablet i naišao na problem. Ne uspevam da ga povežem na Vipov 3g modem.
Naime, ne uspevam odradim APN setings. Budući da mi je ovo prvi tablet, molio bih za pomoć.

Zdravo! Kupio sam ovaj tablet i naišao na problem. Ne uspevam da ga povežem na Vipov 3g modem.
Naime, ne uspevam odradim APN setings. Budući da mi je ovo prvi tablet, molio bih za pomoć.

Guglaj malo, svojevremeno kad sam trazio apn za Telenor, naletao sam i na MTS i VIP.

Ja sam pre neki dan podesavao APN za telefon ali msm da je postupak isti, javi sta si uradio i ostavi ako mozes neke komentara o tabletu, bateriji, ekranu i brzini :D

U glavnom meniju uđite na opciju Settings
Uđite na opciju Wireless & networks
Uđite na opciju opciju Mobile networks
Potom izaberite Access Point Names
Pritisnite taster Menu i izaberite opciju New APN
Name: Vip GPRS
APN: vipmobile
Proxy: 212.15.182.82
Port: 8080
Username: vipmobile
Password: vipmobile
Server: ostaviti prazno
MMSC: ostaje prazno
MMS Proxy: ostaje prazno
MMS port: ostaje prazno
MCC:220
MNC: 05
Authentification Type: PAP
APN type: upisati default
Pritisnite gornji levi taster u odnosu na taster OK
Izaberite opciju Save.
Uđite u opciju Access point names i izaberite kreirani profil.

da, to jesu podesavanja. problem je sto ne mogu Im pristupim, tj. ne postoji opcija Mobile networks. instalirao sam APN manager, unesem podesavanja ali onda ne mogu da ih sacuvam...sto se tice samog tableta, odlicno radi. baterija je solidna, 4 sata sa ukljucenim wirelesom I mogu reci, maksimalnim opterecenem. ekran je odlican. sam tablet brz, za sada bez ikakvih problema izuzev 3g neta. ako neko ima neki savet...

Sad se setih, pre 10-ak dana sam davao kolegi 3g usb modem, Huawei E1552 sa MTS karticom, samo ga je prikacio i restartovao, i pojavila se opcija Mobile Networks sa vec popunjrnim parametrima i odmah se prikacio na internet. Da nije problem sa modemom?

DAli je iko kupio ovaj tablet. Zanima me kolko drzi baterija ?

Pozdrav svima. Kupio sam ovaj tablet I prvi utisci su vise nego zadovoljavajuci. Evo bas sa njega pisem, nisam namestio nasa slova pa se izvinjavam. Imao sam 5080C, ali je ovaj mnogo bolji, brzi, lepsi, kvalitetnije uradjen, ekran mnogo, mnogo bolji, baterija mnogo bolja, radi oko 4 sata, a ono sto je najvaznije puni se mnogo krace I to mi bas odgovara. U toku sledecih dana cu ga jos probati pa cemo videti pravo stanje stvari, za sada OK.

Kupio sam tablet Prestigio Multipad PMP5570C DUO 7 pre deset dana i dodao bih da je kapacitet baterije mali maksimala 4h.stim da se kod mene dešava da posle 30minuta rada,baterija se toliko pregreje da pola strane tableta gde se nalazi baterija bude toliko vruća da imaš osećaj da će da plane.Pitao bih dal je to slučaj kod svih ili bih ipak morao reklamirati uredjaj inače sve ostale funkcije su odlične i moglo bih se reći za pohvalu.

I meni se greje, ali ništa više od prethodnog 5080C, Bluebberija i Wayteqa. Vruć jeste, ali ne toliko da ja osećam neku neprijatnost. Deca su danas od 11 do 16 na njemu igrali igrice i sa 100% spustili su bateriju na 9%. To je mnogo bolje od tableta koje sam imao. Još jednom ponavljam, za ove pare ja ne očekujem da radi 8 sati, bitno da se brzo i napuni, max 2 sata.

Ja dobio 2h 35m neprekidni screen on za 5570c i 2h 45m za 5770d, oba na maksimalnom osvetljenju. Jako loše za tablete, jako loše... I da, baš se greju oba modela.

Imam i ja Prestigio Multipad PMP5570C DUO Imam dva problema:prvi je ne učitava mi fejzbuk,a kad učita posle 5min. samo mi učita na zidu šta je postavljeno,a kad ga prikopčam na vajleres preko mobilnog učita sve i to dosta brzo,inače imam brzinu interneta 3 megabita nije mi jasno o čemu se tu radi.Drugi problem što mi se pregreje kad surfujem više od 30 min jednostavno baterija bude jako vruća.Neznam dal da ga reklamiram? Ili je to uobičajeno stanje inače je sve drugo odlično.Unapred hvala!

I ja bih voleo da za 15000 din. kupim Samsung Note 2, al nema! Ja tvrdim, za ove pare NEMA BOLJE.

Ja dobio 2h 35m neprekidni screen on za 5570c i 2h 45m za 5770d, oba na maksimalnom osvetljenju. Jako loše za tablete, jako loše... I da, baš se greju oba modela.

Baterija, tj. kratko trajanje iste, su me odvratili od kupovine jeftinih tableta. Kad budu napravili da traju barem 6h tada cu razmisliti o kupovini,dok se to ne desi necu ni da razmisljam :).

Ekran je dosta svetao, pa i kada se stavi na najmanje osvetljenje, izgleda dobro. Tada bi dobio oko 4 sata. Naravno i to je malo, ali koliko para toliko i muzike.
Meni recimo tablet stalno stoji kod kuće, i nije mi neki preveliki problem. Jednostavno mi se nije davalo 12.000 za duplo veću bateriju kod nexusa.

Ljudi kojima je tablet neophodna stvar za posao, imaju i te kako razloga da kupe tablet od 500 i kusur eura, ali lično meni tablet treba po nekada na nekom sastanku, ili mi treba da kad odem na letovanje pročitam neki strip i odgledam neki film, tako da je za mene 4 sata puna kapa. Lično mi se svidja što je slika po meni baš OK i što se baterija daleko brže puni nego na prethodnim modelima, a i realno je baš brz (rezultati na testovima su mu stvarno odlični).

da zahvalim na savetu za 3g modem.kupio polovan, E153 I net radi odlicno.

Da li neko moze da mi kaze da li radi USB Bluetooth preko OTG-a? Hvala.

Nazad
Vrh Dno