Šta je novo?

Prestigio Multipad PMP5570C DUO

:trust:
1.5580pro nema IPS ekran.
2.pitao je za Dual ili Quad Mali400 GPU.
3.Mali400 je ARM-ov GPU koji dolazi u paru sa ARM CPU na jednom SoC-u.
:)

1. Onda meni u ovom cenovniku nesto nije u redu jer pise da ima IPS. Verovatno su samo prepisali ko zna odakle nisu ni gledali specifikaciju... po obicaju :S
2. E vidis ovo nisam znao. Mislio sam da je on po defaultu multicore i da po potrebi ukljucuje jezgra (zavisno od opterecenja u aplikacijama). Nisam znao da ih ima i u dual i u quad varijanti. Hvala na infou :D
3. Opet moja greska. Pratio sam davno neki link gde je stajala kao neka tabela ko proizvodi koji CPU i GPU i to mi je ostalo kao 100% proverena informacija, a evo sada je bilo dovoljno 1 min da vidim da nije.
Jos jednom hvala :wave:

PS. cuti kad su uboli bar za ostale proizvodjace (CPU/GPU) :D

Poslednja izmena:
uzeo sam 5580c, definitivno ekran nije IPS, ali mi ovako deluje solidno...

5570c jos nigde nije stigao u NS a ja sam danas bas bio raspolozen da ga kupim (uz to mi se vise svidja 8" nego 7")

a ona gigatronova -10% akcija je smesna... u ns u radnji nema nista, ima jedan raubovani nexus 7, rekao bih od prvih sto im je stigao i sto su ga svi probavali, tako da sam uzeo ovu igracku...
kontam da ce tablet svakako da mi skuplja prasinu i devojka da igra angry birds na njemu, pa onda bolje 150 nego 250 da skuplja prasinu.. nije mi samo jasno ko je pisao da je razlika izmedju nexusa i prestigia 60e?!

Moracu da zovem ove moje da isprave u cenovniku da se ne blamiraju ;)

Da li taj popust od 10% vazi i na prestigio, odnosmo na sve tablete

uzeo sam 5580c, definitivno ekran nije IPS, ali mi ovako deluje solidno...

5570c jos nigde nije stigao u NS a ja sam danas bas bio raspolozen da ga kupim (uz to mi se vise svidja 8" nego 7")

a ona gigatronova -10% akcija je smesna... u ns u radnji nema nista, ima jedan raubovani nexus 7, rekao bih od prvih sto im je stigao i sto su ga svi probavali, tako da sam uzeo ovu igracku...
kontam da ce tablet svakako da mi skuplja prasinu i devojka da igra angry birds na njemu, pa onda bolje 150 nego 250 da skuplja prasinu.. nije mi samo jasno ko je pisao da je razlika izmedju nexusa i prestigia 60e?!

Posalji nam neke komentare, kako ti se cini......Ekran, baterija, brzina

Sta znam :) mogu jedino da ga direktno poredim sa mojim sgs+... u odnosu na njega je mnogo brzi, ekran deluje losije, ostalo radi ok. Vidjao sam da kad je dugo u standby moram da ugasim upalim.wifi da bi se rekonektovao, baterija deluje da.ok drzi, bas sam ga cackao skoro ceo dan i pao je na 30% (dosao.fabricki pun)

Razlika je 9000 din izmedju 8 incnog prestigia i n7, al ko sto rekoh gigatron u ns nema nista. 7 incni je jeftiniji a i nema ga nigde u ns

Trebao si da odbijes 10 posto od obe cene tako da je razlika manja.
Sad je svakako svejedno.

:trust:
3.Mali400 je ARM-ov GPU koji dolazi u paru sa ARM CPU na jednom SoC-u.
:)

Hej ne bih lenj i nadjoh dge sam dobio tu dezinformaciju da Samsung pravi Mali GPU cipove.
Ni manje ni vise nogo na BENCHMARKU :D

Evo ovde
http://mobile.benchmark.rs/mobile_c...vari_na_koje_treba_obratiti_pazhnju/strana_4/

obratite paznju na 7. red ispod slike sa A6 cipom.

"Tu su takođe i Samsungovi Mali GPU-ovi, na primer moćni Mali-400 MP4."

Nadam se da sada razumete da sam taj info prihvatio kao 100% pouzdan i nisam puno razmisaljao o tome ;)

Danas sam se igrao sa ovim uredjajem u uscu izlozen je bio u gi....radnji kao i jos dva modela.Mnogo dobro radi,veoma je brz i mali:) ovo je uredjaj za one koji hoce d ga imaju uvek pored sebe.

Nasao sam ovaj sa rk3066 procesorom za 13.600, jedna Niska radnja. poigrao sam se malo, radi odlicno, rotacija je bas brza, mnogo bolje radi od mog 5097.

Interesuje me da li kod tablet računara može da se zameni baterija kao kod mobilnih telefona?

zavisi kojih mobilnih. Menja se isto kao na primer na iPhone-u :)

(znaci Ne) :D

Izuzetno glupo poredjenje, obzirom da je na nexusu miui rom, koji nikad nije bio brz kao stock rom. Ali prestigio radi odlicno...

Koliko vidim u Win Winu su mu podigli cenu za više od 3000 din!?
Isplati li se sad to uzeti ili uzeti Nexus 7, pogotovo ako mu je toliko loša baterija?

PRESTIGIO MultiPad 7.0 Prime Duo 16GB (Grey) - PMP5770D_DUO je 16.990,00 to je vise nego povoljno za ovakav tablet, taj problem sa baterijom ce biti sredjen sledecim sistem updatesom.

Ne moze niko da garantuje, ali sam od samog uvoznika cuo tu informaciju.Do sada su bili odlicno sto se tice podrske i update tako da verujem da ce tako i nastaviti.....

Znam koji je naziv teme, ali sam ovde izneo I misljenje za 5770 da ne otvaram novu temu.

Moze li da se puni preko USB-a?

Vrh Dno