Masinac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2008
- Poena
- 395
Da na tu app mislim.
Nije kompatibilna sa ovom verzijom![]()
Kompatibilna je 100% samo je nadji apk preko Googla a ne na GooglePlay.
Da na tu app mislim.
Nije kompatibilna sa ovom verzijom![]()
A ja je već imam plaćenu i koristim je na telefonu, tako da mi je baš bezveze što ne mogu da je skinem sa marketa...
mozes i sam izvuci iz telefona apk pa prebaciti na tablet.
Ja koristim App Backup&Restore vec dugo vremena i vrsi posao odlicno, mada mozes i rucno da prekopiras apk fajl iz foldera system/app ili data/app, zavisno od toga gde se nalazi...Nabaci neko detaljnije pojašnjenje tipa kako
valja li ista ekran na ovom tabletu, vidim da nije IPS?
Prema zakonu imas pravo da vratis svaku robu u roku od sedam dana od dana kada je kupljena, narocito ako je u kvaru.ovo pod 1 me ne dotice, tj ni ne kontam te probleme koje si tu opisao...
pod 2 imam isti problem sa d3 go aplikacjom, ali sam pretpostavio da je ona kilava. fullhd materijal stvarno super pusta :[ a nemam sa cime da ga uporedim... nisam primetio inace nikakve probleme sa performansama, u odnosu na moj galaxy s+ radi super
Ovo pod 3 ne kontam potpuno kako da proverim, kad normalno drzim tablet nema nikakvih deformacija, kad ga bas stisnem na nekom delu na 2-3 mesta se javi kao neki deformitet slike...
nego kako si ubedio ove u prodavnici da ga prime nazad? i koja je to prodavnica... u lokalnom winwinu sam jedva oteo svoj hard disk koji je stigao sa reklamacije, a ne da probam da im vratim nesto sto radi![]()
По милионити пут ово пишем на овом форумуPrema zakonu imas pravo da vratis svaku robu u roku od sedam dana od dana kada je kupljena, narocito ako je u kvaru.
Da li neko moze da se snadje na novom Prestigio siteu i da me uputi na Jelly Bean update? ja sam malopre trazio ali nigde ne mogu da nadjem update i ako znam da je izasao.
Da update je izasao, a link je okacen par postova iznad jer je i meni trebao ali evo da se ne mucis da trazis http://www.prestigio.rs/info/suppor..._ID=61101103718510974&ITEM=121010111458440401 .Pozdrav forumasi, interesuje me, ako neko ima strpljenja i zivcaca da mi objasni. Na mom tabletu (PMP5580c) je instalirana verzija 4.0.4. Zanima me da li je izasao novi update, i da li se isplati skidati tj. da li su napravljena neka poboljsanja. Iskreno buni me vise prestigio sajtova pa neznam odakle da skinep update, pa ako moze link. Takodje ako neko u par rijeci mopze da objasni postupah. Hvala unapred i pozdrav
Da update je izasao, a link je okacen par postova iznad jer je i meni trebao ali evo da se ne mucis da trazis http://www.prestigio.rs/info/suppor..._ID=61101103718510974&ITEM=121010111458440401 .
Da li se isplati ili ne to morate sami da zakljucite, ja licno jos uvek nisam uradio update ali posto pratim sve redovno mogu vam preneti iskustva drugih clanova sa ovog foruma koji su update uradili i cija misljenja mozete da procitate na prethodnih par stranica. Poboljsanja su uglavnom ispod haube jer je JB mali update na ICS bar sto se vizuelnog dela tice, neki prijavljuju da je tablet sa JB mozda za nijansu brzi ali to je vec subjektivan osecaj, jedno od poboljsanja koje sam na vise mesta procitao da ljudi javljaju je trajanje baterije, malo je poboljsano na JB sto je nekom samo po sebi dovoljan razlog za update.
Ja licno nisam updateovao jos uvek zato sto ne postoji root za JB.
Neki clanovi su imali problema sa updateom sa ICS na JB, a resenje je factory reset pre updatea tako da to obavezno preporucujem.
Update se radi poprilicno jednostavno, sta vise u ovom fajlu koji skinete sa Prestigio sajta imate i detaljno upustvo tako da samo pratite korake i ne bi trebalo da bude problema.
medjutim sad mi neke aplikacije nece da rade na google play. Kaze mi da mi uredjaj nije kompatibilan. Da l je to do ove nove verzije ili mi se nesto na marketu pobrkalo?
Evo uspio sam' hvala' nije bilo problema medjutim sad mi neke aplikacije nece da rade na google play. Kaze mi da mi uredjaj nije kompatibilan. Da l je to do ove nove verzije ili mi se nesto na marketu pobrkalo?
isti problem imam skoro da nijednu bolju igricu nemogu da pokrenem,a sto je najgore market mi suzio odabir igrica.na predhodnom softveru sam igrao sve zivo sad neznam da vratim predhodni katastrofa dodjemi da ga od koleno napravim na dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari