Šta je novo?

Prestigio Multipad 8.0 DUO PRO (5580C)

Nije se nista pobrkalo vec je ovo sto kaze kolega CorvusCorax..mada applikacija bi trebalo I dalje normalno da radi samo sto moras naci apk na netu.

Koje applikacije konkretno ne rade tj ne mogu da se instaliraju?

Nece mi subway surfers, catapult king i druge igre. Market mi se za trecinu umanjio.

Nece mi subway surfers, catapult king i druge igre. Market mi se za trecinu umanjio.

Probaj da nadjes stariju verziju tih igara, meni se desavalo da npr igrica radi normalno i kad je updateujem vise nece da radi, evo bas poslednji primer je bio bas sa Catapult King, odbijao je da radi, brisao sam ga ali nije vredelo,a sad kad sam ovo procitao bas sam ga skinuo da proverim i sad radi, doduse imali si neki update relativno skoro koji ispravlja neke stvari pa je mozda to razlog sto sad opet radi.

Ma ne, ovde je druga stvar. Nakon update na 4.1 promijenio mi je potpis. Sada mi na marketu kaze da mi se uredjaz zove prestigio pmp5580c, a prije je bilo YIFANG 5580c. Kada se prebacim na stari naziv, kaze mi kako skida aplikaciju, skine ju ali je nigdje nema na tabletu. Pokusao sam da se vratim na 4.0.4 ali nisam uspio, tako da mu servis danas ne gine

Da razumem to da ne vidis pola aplikacija zbog novog potpisa, nisam siguran ali mozda bi pomoglo da u build.prop promenis naziv uredjaja ili DPI.

EDIT: sad se setih da ti za ovo treba root access koji nemas za JB tako da batali ovo sto sam napisao.

Poslednja izmena:
He, he, hvala u svakom slucaju sto se trudis da mi pomognes....:D

Samo da je se meni vratiti na 4.0.4, ali nemogu pronaci modus za to.

Nema na cemu. Inace vracanje malo teze ide, par ljudi je pokusalo ali bezuspesno, mada koliko me pamcenje sluzi imali smo jedan uspesan povratak na ICS, pogledaj na prethodnim stranicama ko je to bio pa kontaktiraj coveka da ti kaze da li je nesto posebno radio.

Danas sam se vratio na ICS. Otiso sam u ovlašćenom servisu za sve Prestigio modele u Ćupriji. Firma se zove Intercom i uspešno su mi vratili sistem. Sada šljaka kao leptir. U antutut mi je rezultat 9000.

Da li su oni samo za tablete servis ilinza sve prestigio uredjaje....

Za sve prestigio uredjaje. Odi na njihov sajt i tamo imas sve informacije. Zanimljivo je to da moj tablet mnogo bolje radi nego kad sam ga kupio. Neznam sta su mu uradili ali su ga popravili definitivno.

Ovo je dobro znati da postoje i dobri servisi, nadam se da mi nece trebati

Ajde svi koji imaju ovaj tablet ako hoce neka postave rezultate u antutut programu. Moj je isao i do 9400 ali iz vise puta kad testiram bude oko 9200( ICS). Jos jednom da napomenem od kada su ga momci iz Intercoma (Cuprija) sredili tablet radi ekstra. Cak mi je izdrzao 6 i po sati maltretiranja. Jos nemogu da verujem sta su mu uradili.

Pozdrav,
komsija kupio doticni ovaj model i kada smo pokusali da instaliramo par igara(neke od njih su vec gore pomenute(subway surfers,temple run)),instalacija je prosla ok ali je igre nemoguce pokrenuti.
Listajuci malo po netu naisao sam na podatak da je Prestigio zabrljao kod poslednjeg update-a za ovaj model,ali koliko vidim danas je izasao update koji bi trebalo to da ispravi i jos toga.

Da li je neko od vas instalirao update,da li je ispravio te probleme oko pokretanja igara?
Da li ga je vec moguce odraditi over the air?

Changelog - PMP5580 - 2.0.24 - 20130521 (OS4.1)

1. Camera issue fixed
2. Wakeup bug fixed
3. Landscape mode in video player fixed
4. Launcher icons name cut-off issue fixed
5. Browser stability improved
6. OSD strings updated
7. Chrome app issue fixed
8. Portuguese (Brazil) language added
9. Games incompatibility issue fixed

ivanilija,hvala,ocekujem odgovore.
Nadam se da su sredili te probleme oko Chrome-a,kao i oko pokretanja igara.

I ja se nadam. Samo da nemam problem kao sa pedhodnom verzijom. I da mogu ako mi se ne svidja ova da se vratim na ICS.

Prvi utisci. Za sad sve super radi. Ne baguje dosad. Mogu da skinem igrice i programi koji sam vec koristio. Sutra skidam sve ponovo pa cu javiti da li radi sve.

Ok,pretpostavljam da se uputstvo kako raditi update nalazi u .zip file-u u kojem je i sam ROM?
Ako ti nije problem,pokusaj da pokrenes igre koje sam naveo,interesuje me da je ti "ispeglano".

Evo da se i ja javim, mozda nekom pomognem.
Skinuo sam novi update, sada sve radi dobro, skoro savrseno....... Aplikacije koje sam mogao koristiti na 4.0.4 sada mogu sve sa ovim updatom.

More neko na jb da testira Arcane Legends dan dva, meni se dešava da mi igrica radi kad je skinem ali posle par sati prestane da radi tj moze se pokrenuti i sve ali kad uvita nivo i krenem da igram pukne posle 30sec.

Jel brzi taj novi JB od ICS? Jel se Oseti?

Kupio sam ovaj tablet pre nekoliko dana i odma sam primetio da na google play-u pise da tablet nije kompatibilan sa igricama kao temple run 2,subway surfers,real football,itd. Dok moj drug ima goclever r70 sa ARM a9 1GHz procesorom,512mb ram,i adreno 200 grafikom(ja mislim) i njemu sve radi bez baga.I jos sam video preko youtube-a da neki covek igra subway surfers a kod mene nece.Sta da radim da bih popravio ovo?

Kupio sam ovaj tablet pre nekoliko dana i odma sam primetio da na google play-u pise da tablet nije kompatibilan sa igricama kao temple run 2,subway surfers,real football,itd. Dok moj drug ima goclever r70 sa ARM a9 1GHz procesorom,512mb ram,i adreno 200 grafikom(ja mislim) i njemu sve radi bez baga.I jos sam video preko youtube-a da neki covek igra subway surfers a kod mene nece.Sta da radim da bih popravio ovo?

Koji verziju Androida imas? Par postova iznad je kolega imao isti problem i to sve zbog JB updatea koji nije valjao, ali ako si citao mogao si da vidis da je pre neki dan izasao novi JB update gde su svi problemi koje spominjes reseni, tako da ti je moj savet da odes na prestigio site , skines novi JB update i flesujes ga sa upustvom koje se nalazi u samoj arhivi koju skines sa Prestigio sitea.

adreno 200 grafikom(ja mislim)

R70 takođe ima Mali-400 GPU. Problem je do toga kako se tvoj tablet prijavljuje na Play Store. Ključevi su zeznuti na JB-u, pa se zbog toga te aplikacije javljaju kao nekompatibilne.

Koji verziju Androida imas? Par postova iznad je kolega imao isti problem i to sve zbog JB updatea koji nije valjao, ali ako si citao mogao si da vidis da je pre neki dan izasao novi JB update gde su svi problemi koje spominjes reseni, tako da ti je moj savet da odes na prestigio site , skines novi JB update i flesujes ga sa upustvom koje se nalazi u samoj arhivi koju skines sa Prestigio sitea.

Imam android 4.1.1.Ajde ako mozez daj mi link od sajta gde mogu da skinem to sto trebam .Kako da vratim na ICS

Poslednja izmena:
Nema potrebe za vracanjem na ICS,skini poslednju verziju fw sa ovog linka http://yf.value4it.com/Service_Files/TabletPC/PMP5580C/PMP5580C_20130521_V2.0.24.zip ,sve radi ok.

Kako da odradis upgrade:

0. Napuni bateriju,iskljuci tablet;
1. Raspakuj skinuti fajl, dobices dva foldera (Manual i Firmware);
2. Formatiraj SD karticu na racunaru u FAT32 fajl format;
3. Prekopiraj sadrzaj foldera Firmware (ima 2 fajla i jedan zip folder) u root kartice;
4. Ubaci karticu u tablet i upali tablet drzeci ISTOVREMENO Power+Volume - ili + dugme;
5. Sacekaj par minuta.

Inace koga interesuje,citam da postoji root i za ovu verziju fw.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno