Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ali to je unutar mreze samo, a mogao si za 750din mesecno dobiti NEO u VIPu.

Hm, sad cu da pogledam VIP ponudu. Inace i razmisljao sam da predjem na postpaid, nikad pre nisam koristio, smorilo me ovo nedeljno ubacivanje kredita. Ali onda pogledao pakete u MTSu, posto imam MTS pripejd, i malo se razocarao.
Vidim sad onaj Globaltel pripejd, deluje zanimljivo za 500 dinara. Pogledacu i VIP ponudu.

Pošto si s Kosova, da li tamo radi Vip? Vip možda i ima neki nacionalni roaming sa mts-om na Kosovu, ali Globaltel ne verujem.

VIP ima Zabalesku, ali je skuplji od ovoga na 30 dana.

Ne radi dole Vip, ali mi i ne treba dole, trenutno sam u Nisu, studiram.
Jel mogu uopste ja kao student da potpisem postpaid ugovor? Jel samo u MTS moze na 12 meseci ugovor?
PS: Jel su ovi Globaltel minuti ka svim mrezama? Mogu da zovem MTS brojeve?

Poslednja izmena:
Ako imas LK, mozes.
Da.
Da, da.

Hvala Alfa.
Bas mi zanimljiva ova Globaltel ponuda, bas ono sto mi treba. 4gb msm da ce mi biti dovoljno mesecno, minute/SMS ne koristim toliko.
EDIT: Zapravo me zanima prenesi broj usluga. Ne znam kako to uopste funkcionise. Zadrzavam broj, ali da li zadrzavam npr i onaj prefiks 065 ili se dobija ovaj Globaltel-ov prefiks (0677)?
I neko spomenuo da se mora ici u poslovnici u BGu, ili kako vec? Jel moze to nekako drugacije da se izvrsi?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ali to je unutar mreze samo, a mogao si za 750din mesecno dobiti NEO u VIPu.
Gde ima neo za 750?
Prelazim 2 decembra u telenoru na pripejd pa čekam neki popust za ng u vipu. Neo 2 mi je skup bez fona a 2 gb mi malo, malo mi i 3gb a neo minuti mi ne trebaju. Intarifa mi bzv bez poruka. Ne žuri mi se. Ova žabalesku mi totalno ok za 600din i pri tom ne čekam na šalteru pola sata da plaćam račun. Ukoliko je samo ne ukinu uskoro.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

bilo je kad se uzme dodatni neo broj, prvih 6 meseci po dinar, kad se podeli na 24 meseci onda ispada da je 750din mesečno

pa i za tih 600din dobijaš samo 3gb

Nemoj prelaziti na prepaid u Tln, neces moci 3 meseca da se vratis na postpaid niti da predjes u drugu mrezu, ako ti je to ideja.

bilo je kad se uzme dodatni neo broj, prvih 6 meseci po dinar, kad se podeli na 24 meseci onda ispada da je 750din mesečno

pa i za tih 600din dobijaš samo 3gb
Hm, nesto bas i ne verujem da je alfa na to mislio, jer takva racunica ne bi bila realna.
Ja bih mozda i razmontirao istekli MTS box da bih presao na neo za 750din, ali niti mi trebaju dva postpaid broja, niti imam u VIPu nekoga od koga bi bilo pristojno traziti da doda i moj broj.

A i da imam vec postpaid u VIPu, valjda bih njega placao po punoj ceni, tako da bih morao oba broja ubaciti i racunicu.

Pretpostavljam da alfa misli na neke pregovore u filijali. Meni to npr. nije uspelo pre par godina, iako nisam trazio nista preko onoga sto su ljudi sa ovog foruma dobijali.
Verovatno da zavisi i od filijale.

Nema vise u filijalama izgleda nista od pregovora, cak ne vidim da radnici ista pokusavaju da bezobrazno nude i uvaljuju uopste - pa se nadam da im vise ne zavisi plata od toga.

alfa izjasni se jesi mislio na ovo što sam napisao ;)

pretplata je ostajala ista za prvi broj, čak je moglo da se doda i ko ima samo kućni net, bar su meni rekli da može

"To znači da svi korisnici određenih postpejd usluga u Vipu imaju mogućnost da potpišu minimum još jedan NEO ugovor za koji neće plaćati mesečnu pretplatu pola godine."

Mislim da vise nema one promocije za 20 gb

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ima, barem kod mene. Pre neki dan sam aktivirao 8 GB za 449 din.
Ne znam kako je na novim karticama, ova moja je od prošle zime.

jel treba za duplo gb da se skine android aplikacija.mislim za globatel.

jel treba za duplo gb da se skine android aplikacija.mislim za globatel.
Ako imaš novu karticu na njoj nema duplih gigabajta. Evo šta stoji u aplikaciji :
cb68bbc389209dfd210f6651cf246e64.jpg
a1aba03352abf435db498450c4821b6d.jpg

Mi A2 + TT

Poslednja izmena:
Da nema neko insajderaku informaciju šta će biti sa žabom u vipu posle 30-og? Ovi sa fb kao ništa ne znaju.

40e357b865c46d8ec519c923eefef352.jpg

jedna od ponuda koja stize kad istekne kredit ako se ne uplati posle nekog vremena

Kad postavljas sliku bar je malo smanji i okreni kako treba.

A ostaje mi isti broj? Koliko sam primetio, sa tom Internet Start moze da se razgovara, salju poruke, net kosta 1din/MB, a kredit traje 330 dana

Ne znam da li si u međuvremenu uspeo da se prebaciš na ovu tarifu, tek ja sam ovu karticu kupio pre neki mesec, ionako mi je bio potreban net, a i da vidim koliko traje kredit.
Reč je o starijem internet paketu za pripejd. Dobio sam 2 GB, važili su mesec dana, nakon toga nije bilo smanjene brzine već je stiglo obaveštenje da aktiviram neki dodatak ili da nastavim da surfujem za dinar po megabajtu. Potom sam uplatio kredit i stvarno- Dopuna važi 11 meseci.
Karticu koristim kao rezervnu u jednom starijem 2G telefonu kada bih na brzinu da proverim email, društvene mreže, pa čak i da pročitam novosti sa nekih portala. Jako praktična i završava posao.
Ima one standardne dodatke za poruke, omiljeni broj, internet dodatke i slično, ali nema one personalizovane Dodaj ponude. I još nešto, na njoj nisu besplatne one 2 aplikacije za društvene mreže, naplaćuju se.
Ja sam zadovoljan, vrlo malo sam potrošio kredita i meni je ovo kao rezerva sasvim Ok.

Da, nisam se javio od onda :) Isao sam u poslovnicu tada, i trazio da me prebace na tu tarifu jer sam video da mi ona stoji na drugom broju koji je kupljen kao prepaid net. Jedino nema opcije za kupovinu minuta u moj telenor aplikaciji, kao ni dodataka za drustvene mreze. Jedan poziv je 30 dinara, SMS 5, mada moze da se razgovara Telegramom, Whatsappom i sl.

Ledilo je totalno... :)

U VIP-u ostao žabalesku + ledilo, deluje kao dobra ponuda za 600 RSD mesečno...

Ledilo je totalno... :)

U VIP-u ostao žabalesku + ledilo, deluje kao dobra ponuda za 600 RSD mesečno...
Jel može žaba + ledilo kao 2 promocije u isto vreme? Dobro je da su nastavili sa žabom. Ovo je odlična ponuda baš po mojoj meri.

Odlična ponuda. [emoji106]
ace5abcf390286ca865da39a1fe13df8.jpg

tu su i vauceri da se grebu u moj telenor aplikaciji..

Sent from Galaxy S8

Nazad
Vrh Dno