Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Globaltel prepaid sim. 800din 20GB 30 dana. Ako aktiviraš nov paket pre isteka starog preostali GB se sabiraju.

Radi 4G na Vip mreži. Jedina mana u odnosu na Telenor je što nema interneta za aplikacije.

Imaš i 8GB 450 din 30 dana, ako ti je to dovoljno.

Hvala na odgovorima. Ako sam razumeo treba prvo da kupim sim za 750din, a onda ako uplatim 800din dobijam 10GB+10GB?

Am, nisam skontao da sam napisao 20. Ma ovo mi je neki broj koji sam kupio odavno jer mi se baš svideo i stoji mi kući, eto juče sam našao karticu i čisto da proverim i vidim da je istekao kredit, hvala vam na odgovorima

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Potreban mi je pripejd paket koji ima barem 5gb interneta. Dolaze mi neki stranci na 5 dana pa bi hteli da imaju na fonu net. Video sam da Telenor ima neki Internet turisticki paket sa 10gb interneta za 15 dana i kosta 545 din. Da li neko moze da mi kaze da li je to ok?

Samo uzmi telenor prepaid karticu i dobija se dž 10GB neta za 7 dana. Mogu i pride (za dž isto) da se dodaju 2 aplikacije po izboru, koji je ponuđen, i koje takođe imaju po 10GB protoka ponaosob (nezavisno od ovih 10GB).

https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/pripejd

Ne treba ništa da dokupljuješ dodatno, osim prepaid kartice za 300 din.

Poslednja izmena:
Aha, zbunilo me ovo dodatnih 10gb za dve aplikacije po izboru.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Samo pre nego što im daš kartice, obavezno aktiviraj 4G uslugu (moguće je uraditi samo kroz aplikaciju moj telenor). Ili im instaliraj moj telenor app na telefonima pa aktiviraj 4G. Dok to ne uradiš radiće SIM kartice al samo na 3G mreži.

Poslednja izmena:
Telenor CG 4G radi odmah, ne treba da se aktivira kao kod nas

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Zna li neko da li dodatak Viber na Vip prepaid podrazumeva samo chat ili može i video i voice pozivi?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Za vreme one promocije za nove pripejd korisnike čini mi se, prošle godine, kad su davali 6 meseci besplatan viber i wa podržavao je i pozive i poruke. Pretpostavljam da je sad isto.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Imam jedno pitanje, ne znam da li sam pogodio temu, ako nisam izvinjavam se nek moderatori prebace u odgovarajucu.
Hteo bih da uzmem BOX4 optika 150/20 i sve sve sto ide, a ide i Omorika3 sto se tice mobilnog, znam da je to postpaid tarifa a tema je prepaid, e tu dolazimo do problema, posto niti ja imam, niti poznajem ikog da ima postpaid Mts, pa ne mogu da proverim pokrivenost i kako radi njihov internet na odredjenim lokacijama gde sam svakodnevno. I reko super idem ja da kupim prepaid Mts karticu, odem u poslovnicu trazim istu i pitam za 4G da li je ukljucen po defaultu ili da mi sad on ukljuci. A operater kaze da prepaid kod njih ni nema 4G, jesu kao kartice 4G ali nema dozvolu za 4G kako rece, samo 3G radi na prepaidu.
I sad evo pitam vas, kako bih mogao da proverim sa Mts karticom kakav je signal i net na tim lokacijama kad kaze nemaju 4g na prepaidu, a postpaid nemam od koga da uzmem bar na 2 dana da probam.
Cuo sam za neku turist karticu kao ima 4g ali ne znam ni da li mogu da je ja kupim, gde mogu ako mogu itd.
Ako moze savet pre nego potpisem, jer necu da se zeznem i da kukam posle 2 godine.

Sent from my Tapatalk

u vezi vazenja kredita na vip-u.
u ovom tekstu pominje da treba da se ide u poslovnicu da se reaktivira kartica ako prodje vise od mesec dana?
mozda nisam dobro razumeo, ako prodje recimo 2meseca nakon isteka kredita, da li je dovoljno da ponovo uplatim kredit ili moram da idem u poslovnicu?

http://korisnicki-servis.vipmobile....tiče SIM telefonska odnosno internet kartica?

Kakva je razlika izmedju prepaid SIM telefonske kartice i internet kartice koje pominju u tekstu?
imam obicnu vip karticu kupljenu na kiosku

Da li kredit koji sada imam mogu da potrosim na neku uslugu, osim na parking?

Poslednja izmena:
izgleda da moraš u poslovnicu ili da pozoveš korisnički servis kad prođe 3+1+1, tj 5 meseci od zadnje dopune

internet kartica je samo za net i sms ali ne možeš razgovore da obavljaš

kredit možeš da koristiš za sms, razgovore, internet, žabalesku ili drugidodatak, parking ili druge servise, što ne bi mogao?

Ја сам схватио да је 3+1 мјесец.

kad pročitam opet da, 4 meseca, ne znam otkud mi jedan mesec pri prvom čitanju :)

Telenor prepaid Jesenji dodatak, vazi 7 dana:

10GB
10.000min u mrezi

200din

Aktivacija do 31.12.2018.

u vezi vazenja kredita na vip-u.
u ovom tekstu pominje da treba da se ide u poslovnicu da se reaktivira kartica ako prodje vise od mesec dana?
mozda nisam dobro razumeo, ako prodje recimo 2meseca nakon isteka kredita, da li je dovoljno da ponovo uplatim kredit ili moram da idem u poslovnicu?

http://korisnicki-servis.vipmobile....tiče SIM telefonska odnosno internet kartica?

Kakva je razlika izmedju prepaid SIM telefonske kartice i internet kartice koje pominju u tekstu?
imam obicnu vip karticu kupljenu na kiosku

Da li kredit koji sada imam mogu da potrosim na neku uslugu, osim na parking?

Ja sam svoj Vip broj, koji imam više od 6 godina, reaktivirao pre par meseci, jer je prošlo više od 13 meseci kada sam ga zadnji put dopunio. Nazvao sam njihov Korisnički da ih pitam da li je broj skroz isključen. Agentica mi je istog trena reaktivirala karticu i rekla da u toku dana uplatim kredit što sam i učinio. Prijatno sam se iznenadio kada sam prilikom provere stanja kredita video da mi je sadašnja opcija Vip Super, koju od maja prošle godine ne dodeljuju korisnicima, čak sam ih ja nekoliko puta pitao da me vrate na nju. Inače, Vip Super je bila inicijalna opcija na ovoj kartici kada sam je kupio.

Eto, meni su izašli susret bez odlaska u poslovnicu, da li zato što sam registrovan korisnik ili što je taj broj kod njih 6 godina, tek ova opcija mi je stvarno super.

Telenor prepaid Jesenji dodatak, vazi 7 dana:

10GB
10.000min u mrezi

200din

Aktivacija do 31.12.2018.

Da li stvarno Jesenji dodatak košta 200 dinara? Meni su za Prolećni i Letnji dodatak, za istu količinu saobraćaja, tražili 300 dinara. Nešto sam malodušan da su u međuvremenu spustili cenu ove promocije.

Uplatio sam malopre na 2 Vip broja po 600 dinara Master karticom. Dobio sam 600 dinara na glavni račun, a tih 300 dinara bonusa se vide tamo gde su i detalji o aktuelnim promocijama, i važe 7 dana. Znači ne može od tog bonus kredita da se kupi promocija, npr. žabalesku od 7 dana. Znači bonus kredit praktično neupotrebljiv. Fraud, if you asking me
6b3a364892f8418da045d3ef53f3276f.jpg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Meni je to bilo jasno cim pise Bonus.
Ali moze van VIPa valjda tih 300 da se iskoristi? Neupottebljivo u praksi.

Sad ne znam da li može van Vipa, ali ko još koristi kredit da bi direktno pozivao. Logično bi bilo da može da se kupi promocija od tog kredita, ovako ne znam čemu bonus. Aktiviraću ujutru za ovih 600 dinara mesečni žabalesku pa ću onda videti može li nešto sa ovih 300 bonusa. Probaću i parking da platim ali čisto sumnjam.

Parking sigurno ne moze!
Samo pozivi u VIPu i SMS garant moze, a mozda i van mreze.

Jel zna neko kako može online da se dopuni češki vodafone?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Parking sigurno ne moze!
Samo pozivi u VIPu i SMS garant moze, a mozda i van mreze.
Znači dobija se bonus u iznosu od 300 dinara koji je moguće iskoristi samo na pozive i /ili sms (u mreži ili van nebitno je). U prevodu dobija se nekih 20ak min razgovora, odnosno 50ak sms poruka koji važe 7 dana.
OK, nije ni to loše ako je već džabe. Problem je što klincima ističe prethodni žabalesku, i ja sad moram da im aktiviram novi, a kad već aktiviram žabalesku, tek tad mi taj bonus koji važi 7 dana ne znači apsolutno ništa, jer žaba ima sve (min, sms, net). Ako ne aktiviram promociju već pustim da prvo troše tih 300 dinara bonusa, ode sav kredit. Extra što se ne zna na šta može da se troši bonus.

Uz aktiviranu Žabalesku promociju prvo se troši 300 din MasterCard bonus i važi samo za pozive i poruke u nacionalnom saobraćaju.

Probaj veceras, ionako ti sutra istice tih 390zabaleska.
Da znas za sledeci.

Nazad
Vrh Dno