Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ovako pise na sajtu
https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/ostale-usluge/placanje-racuna/pripejd-dopune/
Pa pod papirni vauceri
Vaučeri za pripejd dopunu imaju vrednost od 200, 300, 500 i 1.000 dinara i mogu se kupiti na bolje snabdevenim Telenor prodajnim mestima. Uputstvo za upotrebu odštampano je na svakom vaučeru.
Napomena:
Rok važenja dopune ostvarene preko papirnog vaučera je 330 dana, uz dodatnih 90 dana za dopunu.
Prepaid vaučerima koji imaju rok važenja do 31.12.2012. godine utvrđuje se novi rok važenja zaključno sa 25.6.2026. godine.
Inace ako nema u poslovnici pisali ljudi po telenor forumu pa su im narucivali za poslovnice da im stigne da preuzmu takodje za produzivanje.
Pozdrav

Bez dodataka, svi su isti za pozivanje i SMS. VIP je nesto jeftiniji jer nema uspostsve veze jedino. Ali svi su 12 din minut i 6din SMS, valjfa.
Moras dodatke.

A Zabalesku Prepaid kod Vipa? 300Din 7Dana ili 600Din 30Dana.

3 dinara/minut ka svima
3 dinara/SMS ka svima
3 GB neta
Ako u istom danu, kada si uplatio dopunu od 600 ili više dinara, aktiviraš Žabalesku prepaid (30 dana), dobijaš još i neograničene minute u Vipu 30 dana.

Ako u istom danu, kada si uplatio dopunu od 600 ili više dinara, aktiviraš Žabalesku prepaid (30 dana), dobijaš još i neograničene minute u Vipu 30 dana.

Samom uplatom kredita od 600 ili vise dinara dobijas neogranicene pozive u VIP mrezi. Nema potrebe aktivirati zabalesku promociju.

Takođe sam imao opciju preko Telenor aplikacije I *111# menija da aktiviram letnji promotivni dodatak sa 10GB neta I 10k minuta (praktički isti dodatak kao i promocija) za 300 dinara, no nije mi trebalo.

Izgleda da ta promocija vise ne vazi.

Vazi, ja aktivirao sinu pre 2 dana.

Valjda vazi samo jednom. Mozda nije na svim karticama dostupna.

na jednoj kartici i dalje nudi ovu promociju
baa2fd169c7b480beb028f54a4f7cdf7.jpg

Sent from my M9 using Tapatalk

Sa T-norom sam imao jednu promociju od 300 ili 400 min za 7 dana, nakon 4 dana skinuli su mi sve min. i kredit koji je bio na broju. Kada sam otisao do poslovnice da pitam o cemu se radi receno mi je da sam potrosio sve min., znam da nisam, to mi je bio poslednji prepaid kod T-nora. Takavih šićarskih problema sa VIP-om nisam nikada imao iako sam na postpaid-u kod T-nora.

Za 300din mesecno - 6k min. u mrezi, isto toliko sms i 60mb neta, sta je sada najpovoljnije od prepaid-a?

Zavisi šta koristiš.
Postoje promocije koje imaju neki period i tarifni dodaci koji važe kod nekih operatera i godinama.
Informiši se i uporedi i znaćeš ko je najpovoljniji za tebe.

Previse zavisi sta ti treba. Moj stric je ovde mesec dana (zive u Nemackoj, njih troje), i MTS im odgovara (sto je meni skroz nelogicno..), sem sto se predju pa potrose kredit za data ponekad :D
Njima je interesantno sto mogu medjusobno da razgovaraju za po 3x200 nedeljno i imaju +1GB, a kredit iskoriste za parking i prebacice ga nama posle ;)

Kazem, meni je to suluda logika. VIP Dzabalesku mi je najlogicniji, prepaid skoro kao postpaid, a bez obaveze. 3G mesecno za 600, ili nedeljno za 200, + 2din/min i 2din/SMS iz tih 600/200 )traju mesec/nedelju - pogledaj sajt da bi ti bilo jasnije!).
Kredit NE OSTAJE kod VIPa za Dzabalesku opcije. Kod MTSa ostaje (ako ga ne potrosis za razgovore/SMS van mreze ili predjes 1GB nedeljno).

Telenor pak ima 10GB za po 2 Timewastera (Fakebook/Instacrap/Twatter/Vibertor/Whatacrap :D), koje se ne naplacuju uopste, dovoljno je da je aktivan kredit (200din na 2 meseca uplata min.)

VIP i Tln vise ne mogu da trose kredit za data bez dodatak (sto je ogroman plus)

inace mts ima bag na sistemu za online dopunu.Pri pokusaju dopune na broj koji je istekao ali ima jos mesec dana za deaktivaciju.Napise transakcija neuspesna a dole izbaci da je dopuna uspesna i skine novac sa racuna.Poslat je email mts-u ali cisto da obavestim da neko ne pokusava ovako da uplati.
Pozdrav.

Taj bug je odavno, prošle godine sam im pisao mejl, pa su mi u poslovnici uvažili taj novac za reaktivaciju kartice, a drugi put su mi vratili pare na račun. Ali eto, još uvek to nisu ispravili,a i zašto bi kada se tu uzimaju pare :D

inace ja sam podneo zahtev za reklamaciju na email da vrate novac na racun a cuo sam se i sa ovima iz banke i oni su zaveli reklamaciju takodje pa ce vidimo sta ce biti.
Pozdrav

Vidim da je Telenor na svoje KLIK pakete dodao 20% interneta.Tako za KLIK XXL+ od 995 din. dobija se 10GB plus jos 2GB.

Razmišljam da prebacim mts broj u Telenor, pošto većina ljudi oko mene je na toj mreži, plus mts nema LTE na prepaid-u, sad zanima me isplativost takvog prelaska u pogledu neta? U mts-u uzmem 1GB neta 7 dana za 200 dinara, znači mesečno za 4GB neta moram da dam 800 dinara, kakva je situacija u telenoru, koliko vidim mesečni Klik XL+ je 595 dinara (3GB+20%)? Jel dobijam i onu pogodnost dve aplikacije po izboru (npr Deezer i WhatsApp) ili se to doplaćuje?

Razmišljam da prebacim mts broj u Telenor, pošto većina ljudi oko mene je na toj mreži, plus mts nema LTE na prepaid-u, sad zanima me isplativost takvog prelaska u pogledu neta? U mts-u uzmem 1GB neta 7 dana za 200 dinara, znači mesečno za 4GB neta moram da dam 800 dinara, kakva je situacija u telenoru, koliko vidim mesečni Klik XL+ je 595 dinara (3GB+20%)? Jel dobijam i onu pogodnost dve aplikacije po izboru (npr Deezer i WhatsApp) ili se to doplaćuje?
mozes viber i wa deezer se doplacuje.ili kombinacije 2 servisa.
Pozdrav

VIP ti nudi 200minuta ili poruka (3din minut/3din sms - vidi zabalesku promociju), 3GB neta (LTE) i neogranicene razgovore u mrezi za 600 dinara mesecno (30dana).

Ukoliko su ti 2 aplikacije po izboru ispred (200) minuta (sms-a) za mts i Telenor i neogranicenih razgovora u VIP mrezi, onda je Telenor dobra kombinacija.

Verovatno ću u Telenor onda, čisto da proverim znam da broj ostaje isti, a da li je isti slučaj i sa prefiksom?

jos staje dobro na telenor , pre isteka 30 dana dopunis ponovo i prenosi preostali net, uzmes u startu 10+2 giga i ako ostane 6 giga dovoljno da uplatis samo 200 din , i opet 30 dan imas 6 giga

Ne možeš deezer, on je samo za postpaid kao i HBO GO. Ali možeš instagram, whatsapp, viber ili twitter

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Imaš u globaltelu varijantu prvo 8GB za 750 dinara (kolko košta sim) a onda godinu dana imaš pravo na dupli bonus za internet. Što praktično znači da imaš 20GB za 800 dinara mesečno. Radi 4G, koriste Vip mrežu.

Još se MB sabiraju ako pre isteka uplatiš novi saobraćaj ja trenutno imam prilično saobraćaja nakupljenog na SIM kartici. Oko 140GB.

https://www.globaltel.rs/

Globaltel je super ponuda, to cu uzeti uskoro.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Koliko obično traje prenos broja? Meni rekoše u Telenoru 10-ak dana, a na sajtu RATEL-a piše najviše dva dana.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno