Telenor prepaid Jesenji dodatak, vazi 7 dana:
10GB
10.000min u mrezi
200din
Aktivacija do 31.12.2018.
Ipak neće, ne troši bonus kredit iako on prvi ističe, već troši iz žabalesku promocije@omtw dešavalo se i meni da na broju imam više bonusa od Vipa, ali sam skontao redosled trošenja. U mom slučaju uvek se prvo troši kredit ili bonus koji pre ističe. U tvom slučaju Žabalesku ističe 10.10. a ovaj poklon kredit 16.10. Ovih poklonjenih 300 dinara bi ti se trošilo tek kada bi potrošio ili kada bi istekao tvoj Žabalesku. Prilikom trošenja poklon kredita ne bi pričao po povlašćenoj ceni od 3 dinara, već bi minut koštao 11,90 din. I morao bi biti na oprezu da trošeći ovaj poklon kredit ne načneš glavni kredit pa da opet uplaćuješ da aktiviraš novi Žabalesku.
Jel zna neko kako može online da se dopuni češki vodafone?
You can recharge your credit with a credit card issued in the Czech Republic with enabled internet payments.
ne znam odakle mi 20gb za twitter...
Zlo i naopako. Aktivirah karticu bez veze. Mislila sam da istestiram brzinu neta. Nemaju nikakvu ponudu neta na mesec dana.Da li je realno da na mts prepaidu i dalje nema 4G? Ali zato ima para za Kopernikus... [emoji2359]
Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari