Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Hm, skinuo žaba bonus. Kao što sam i pretpostavio...MasterCard bonus neupotrebljiv.
fe25e8fa4c655093019ae62e0e736d94.jpg
97280f889e67a4d08173edf52e2ee75a.jpg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neprocenjivo [emoji28]

Mada smatram da je to do Vipa, uzeće tu Vip pare MC-u za maglu koju će dati korisnicima.

@omtw dešavalo se i meni da na broju imam više bonusa od Vipa, ali sam skontao redosled trošenja. U mom slučaju uvek se prvo troši kredit ili bonus koji pre ističe. U tvom slučaju Žabalesku ističe 10.10. a ovaj poklon kredit 16.10. Ovih poklonjenih 300 dinara bi ti se trošilo tek kada bi potrošio ili kada bi istekao tvoj Žabalesku. Prilikom trošenja poklon kredita ne bi pričao po povlašćenoj ceni od 3 dinara, već bi minut koštao 11,90 din. I morao bi biti na oprezu da trošeći ovaj poklon kredit ne načneš glavni kredit pa da opet uplaćuješ da aktiviraš novi Žabalesku.

@Darko1290 svakako da ti verujem. Samo ne znam koje kriterijume koriste kad dodeljuju ove promocije, prilično su konfuzni.

@Bonafides
Aha, kapiram kako ide. Hvala na objašnjenju, ipak mi ne odgovara jer klinci to koriste i oni bi za dan potrošili sav kredit kad im ne bi aktivirao žabu. Ipak sam se nadao da će dati klasičan kredit, mada što kaže @alfaunits, lepo piše "bonus"

Nije kartica kod mene, uzeo sam za majku dok je u bolnici. Ja samo aktiviram šta treba :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

@omtw dešavalo se i meni da na broju imam više bonusa od Vipa, ali sam skontao redosled trošenja. U mom slučaju uvek se prvo troši kredit ili bonus koji pre ističe. U tvom slučaju Žabalesku ističe 10.10. a ovaj poklon kredit 16.10. Ovih poklonjenih 300 dinara bi ti se trošilo tek kada bi potrošio ili kada bi istekao tvoj Žabalesku. Prilikom trošenja poklon kredita ne bi pričao po povlašćenoj ceni od 3 dinara, već bi minut koštao 11,90 din. I morao bi biti na oprezu da trošeći ovaj poklon kredit ne načneš glavni kredit pa da opet uplaćuješ da aktiviraš novi Žabalesku.
Ipak neće, ne troši bonus kredit iako on prvi ističe, već troši iz žabalesku promocije
ec1ccfb878daf242b854c46288e3e2b5.jpg

Pričam iz ličnog iskustva, meni su se bonusi (u vidu ovih poklonjenih "dinarskih" kredita kao kod tebe) trošili u zavisnosti od toga koji prvi ističe. Logično bi bilo da se ovih 300 dinara bonusa troše pre Žabaleskua. Jedino ako u međuvremenu njihov sistem nije promenio pravila.
Možda su ovih 300 dinara predviđeni za trošenje onda kada nemaš Žabalesku, tj. onda kada bi minut bio 12 dinara. Kada bi drugačije pravilo primenili u praksi onda bi značilo da od tog bonusa imaš pride 100 minuta. Stvarno je nelogično da ne možeš da trošiš taj poklon kredit, koji, eto, samo stoji na stanju i propada, pa makar tarifirali minut i po 12 dinara.

Haha, 8EUR min. dopuna!

Ma ajde što je 8€ al ako mogu da je dopunim samo karticom od čeških banaka, koj' će mi djavo. Ja rekoh ako može ovako pa pred put u EU da uplatim internet

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

A sta te briga, kad imas madjarsku?:)

Pazi sad "bisere" Vip KCa..
Bar da ih nisam zvao deset puta da se sve raspitam na vreme, pa da razumem.. :mad:

Raskinem dva ugovora pre isteka proslog meseca tj. prebacim na PRIPEJD, na vreme sve lepo, pa jos i platim pre neki dan te poslednje racune, naravno uredno..

Odmah prvog na sajt otisao da vidim kako sad dalje, jos lepo zvao i KC da se dodatno raspitam kako i sta moze i koje su opcije na PRIPEJDU, nisam koristio isti jedno 15ak godina pa nem pojma..

Oni mi rekli mozes naravno na Zabalesku, kao i ostali pripejd korisnici, nije radila Moj Vip aplikacija par dana ali proradila kasnije, sve kul, treba par dana.. Ali to je samo na JEDNOM BROJU.

Ovaj drugi, sa kog sam i zvao namerno da se za njega raspitam konkretno, bio je na NET paketu.... pa sam prvo izbunario neki matori telefon da ubacim karticu u njega, sa NJEGA namerno nazovem, za NJEGA konkretno pitam kad mi je vec ostao broj da li i on moze na Zabalesku, bas sa naglaskom da je broj bio na NET vezan, kazu moze naravno.
To je bilo prvog.
Posto mi to naravno nije primarni broj, prodje par dana i ja rekoh aj da uplatim sad 300 kinti i na njega za pocetak za tu 7dnevnu Zabu, pa cu posle videti sta cu i kako cu..

Uplatim, nema opcija.

Nazovem opet KC da vidim gde je zapelo, jos bilo nesto kasno uvece, kaze devojka u KC ipak je problem sto je broj bio vezan na NET ali poslace ona mejl i od sutra ce sve biti OK.
Evo proslo 10tak dana, opet kazem nije mi to primarni broj pa se nisam ni cimao, ali nazovem jutros opet sa njega (besplatno je zvati KC, bar nesto) sad vec iznerviran za neki drugi racun sto mi je dosao za KNET smesan i bezobrazan.. pa pitam na kraju i za taj konkretan broj sta je sad problem, covek me sve lepo saslusa i razume, ali kada je on jutros proverio, NE MOZE se sa NET "kartice" preci na regularan pripejd.....??!!!?

Sve me on razume, nije mu jasno kako su kolege mogle da mi kazu da je moguce, on ima sad te informacije, ja mogu da se zalim na mejl, pa da tamo neko preslusava te razgovore...
Ja sto sam pitao na vreme nema veze, sto sam uplatio zbog njihovih pogresnih informacija nema veze, sto su mi prethodno rekli da ce resiti nema veze, pisi brte mejl pa vidi sta ces..:mad::smash:

Nisu ni pare neke u pitanju, ali kako je ovo moguce?

nisam pratio u zadnje vreme, da li trenutno ima neka prepaid promocija preko koje su pozivi na fiksne i 064 besplatni (a da nije mtel)?

Ako mozes one nedeljne dodatke na MTS prepaidu nazvati promocijom.... oni ukljucuju MTS/fixnu.

Evo sad dva dana kasnije da pohvalim ipak Vip, mail reklamacije konkretno, sve po zasluzi... ;)

Koliko kod da mi pre dva dana digose pritisak ranom zorom, red je i da napisem da su ispravili propust posle poslatog mejla. :D

E sad.. mejl poslah pre dva dana i to tek nakon sto se ovde "istresoh", pa posto mi nisu odgovorili na mejl do sada (stigla je samo neka automatska poruka odmah kao znak da je mejl primljen), cista je slucajnost realno sto uopste znam da je sve reseno..,)

Sestri bilo dosadno na gajbi (vecita studentarija) pa uzela i taj telefon da drnda iz nekog razloga, ja ga ni ne nosim i javlja mi da vidi sad na njemu opciju za ZABU.

Moguce je i da su juce jos to resili realno, nije mi ni padalo na pamet da uzimam taj telefon u ruke i proveravam "rucno", ja cekao mejl ili bar SMS kontam da posalju..

Dakle, mail reklamacija urodila plodom i to brzo, samo sto ja to ko zna kada bih skontao zato sto ne javishe (zamerka u pohvali):d

ja sam u one besplatne slotove aktivirao fb i wa a twitter placam 35din mesecno ko dodatak. prvi mesec sam imao normalno 10gb a sada se pojavilo 20gb... necu da se zalim, mada mi svakako ne treba ni 10gb mesecno na tom telefonu..

Sent from Galaxy S8

Za VIP, koliko moze da vazi kartica od zadnje dopune a da se broj ne ugasi i koliko vazi dopuna tj. uplata koja se uplati?

Ima li neko MTS pripejd karticu koju poklanjaju postpejd korisnicima? Interesuje me jel aktivan 4g i jel uopšte može 4g kod mts-a na pripejdu?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ne, samo na Torist karticama moze 4g kod MTSa.

Vip vazi mesec posle isteka dopune

Da li je realno da na mts prepaidu i dalje nema 4G? Ali zato ima para za Kopernikus... [emoji2359]

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Da li je realno da na mts prepaidu i dalje nema 4G? Ali zato ima para za Kopernikus... [emoji2359]

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk
Zlo i naopako. Aktivirah karticu bez veze. Mislila sam da istestiram brzinu neta. Nemaju nikakvu ponudu neta na mesec dana.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Torist kartice imaju, ali bezobrazno su skupe.
MTS prepaid po meni nema smisla uopste :( mozda uz ove promo 4gb za dopunu, na 7dana, pa kredit za parking... ali nema poziva van mreze nikako, sem direkntno iz kredita.

Pripejd, ja za 200 dinara na 7 dana dobijam 400 minuta, 800 SMSa i 1.1 GB.

Nazad
Vrh Dno