Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Ove godine telenor daje 10GB za 500 din, a prošle je davao 100GB za 999 din, znači i pripejd su poskupeli.

Kako ko.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kako stvari stoje ja posle 10 godina na postpaidu prelazim na prepaid i to na VIP. Za moje potrebe trenutno nema bolji odnos na tržitu cena/saobraćaj.

Ovo za VIP Ledilo, ako aktiviram tih 12GB, trošim toku godine kako god (tipa ograničim se na giga mesečno)?
I drugo, koliko traje kartica bez naknadnog dopunjavanja (posle tog inicijalnog naravno)?
Koliko košta prosto održavanje kartice u životu?

Ne možeš da trošiš ako nemaš aktivan kredit, tj. ako prođe 90 dana od poslednje dopune. U tom slučaju "ledilo" se zamrzava i kad kupiš novu dopunu ponovo odmrzava. Čini mi se da je minimalna dopuna 200 RSD, što znači da za 67 RSD mesečno održavaš karticu i "ledilo" promociju.

Na svaka 3 meseca po 200 dinara, a kredit mozes i za parking da iskoristis.

Kod mene na Vip broju nema Ledilo promocije. Nema je ni pod jednom opcijom na onom meniju.
Kontaktirao sam ih i pitao zašto je nema. Odgovor je bio kao što sam i pretpostavio: nisam na Žabalesku već na Vip Super opciji.

Poslednja izmena:
Ako kupim novu vip karticu automatski imam vip ledilo jel tako? Treba mi za Nedelju dana pa izgleda najbolja opcija.

Kod mene na Vip broju nema Ledilo promocije. Nema je ni pod jednom opcijom na onom meniju.
Kontaktirao sam ih i pitao zašto je nema. Odgovor je bio kao što sam i pretpostavio: nisam na Žabalesku već na Vip Super opciji.
Šta ti je ta VIP super opcija?

Послато са SM-P601 уз помоћ Тапатока

Vip SUPER:

- 6000 minuta ka Vip-u,
- 6000 SMS ka svima,
- 60 MB interneta
= 300 dinara mesečno.

Jel možeš da se vratiš na običan pripejd. Ovo ti je užas kao i ona sigurica zbog koje mene stalno zovu. Na žabi za 600din 200min/por neograničeni minuti u vipu, 3gb + 12gb ledilo. Po meni bolji od neo2 kome ne treba puno minuta.

Da li je telenor uveo samo pred N.god onaj internet dodatak od 100+20GB za 999 din, ili im je to sada redovna ponuda? Znam da je to bila akcija prošle godine samo u Dec, 100GB za 999 din.

Je l' zna neko kako Vip zaokružuje internet sesije na Super, Žabalesku, Ledilo tarifama/promocijama?

Kolege kako da znam razliku kad kupujem Vip karticu da nije ta Vip Super na kojoj nema ova ledena promocija?

Sent from my LG G4 using Tapatalk

Trebalo bi da mozes uvek da se prebacis na najnoviju promociju, a to je trenutno Zaba + Led.

Zna li neko provereno koliko dugo VIP prepaid karticu mogu da se ne aktiviraju? Imam one Sweet prepaid od pre.. 2-3 godine, ne secam se vise, nisam hteo da ih aktiviram ;)

Ja sam malopre podneo zahtev za prenos na Vip prepaid, reče mi lik iz poslovnice da pored 300 din kredita dobijam i aktiviranu ledilo promociju. Lepo od njih [emoji4]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

A koliko ima minuta/poruka prema svim mrežama u tnoru za tih 900 i kusur?

Pa nula? Ovo je samo net.
Cak i da vazi 12 meseci, mora kartica da se dopunjuje na 2 meseca, zaaci 1000 + 6x200. A za 1200 moze max. 100 minuta da se dobije, na godinu dana :D

Ja sam napravio pravu kombinaciju za pripejd Telenor besplatne aplikacije plus Globaltel dodatak 5GB,sada ću uzeti vip ledilo dodatak,telenor mi odlično odrađuje posao sa besplatnim aplikacijama za fb i instagram koji bas troše protok pa mi se desi i da skoro potrošim svih 20 GB.Plus neki vaučer na aplikaciji ako ogrebem,tako da bez Telenora ništa.

Trebalo bi da mozes uvek da se prebacis na najnoviju promociju, a to je trenutno Zaba + Led.

Zna li neko provereno koliko dugo VIP prepaid karticu mogu da se ne aktiviraju? Imam one Sweet prepaid od pre.. 2-3 godine, ne secam se vise, nisam hteo da ih aktiviram ;)

trebale da se aktiviraju do kraja 2017. inace, Sweet cokoladice su odvratne :)

Ja sam aktivirao jednu u toku ove godine i radila je normalno

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne znam kakve su cokoladice, ja dao u kaficu kod mene da podele :D

Nazad
Vrh Dno