Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Hvala na informacijama, nego kada uzimam dopunu na trafici, jel tražim dopunu za 064? Šta ako recimo trafika nema dopune za Telenor, ja normalno uzimam za MTS?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Tražiš dopunu za telenor normalno, a onda kažeš pozivni. Dakle ako trafika ima samo dopunu za mts i vip npr, a nema za telenor, nećeš moći da dopunis kredit.

ako si presao u telenor mrezu, trazis dopunu za telenor, nema veze koji je pozivni broj.

Sent from Galaxy S8

^
Iskreno, nikad još nisam kupio telefon preko AE. Jesam asistirao ljudima prilikom kupovine ali sam nisam kupovao.

Sent from AliExpress standard shipping using Tapatalk

Ima li mozda neko papirni vaucer od 200 dinara da dopunim telenor pripejd broj? Validnost takve dopune je 330 dana? Na cetu jednostavno odgovaraju da nemaju takve informacije. Poslao bih dopunu koju sam uplatio na kiosku pre neki dan.

Е да, јел беше код Теленора допуна важи кратко али се не брише до краја трајања? Скоро сам се сетио да ми је на припејду трајала до 26.06. али видим да и даље толико стоји на стању.

Važi 60 dana, ali je ne brisu već kada ponovo dopuniš broj dodaju tom novom iznosu.

Ti bas volis da pitas i odgovoris na svoja pitanja ove nedelje, Calexx :)

Проверавам, када сам скоро погледао стање видим да је рок био јун али сам тада скроз заборавио на то. Небитно, не бих да ми угасе картицу јер ми је то први број, имам га више од две деценије. ;)

Е да, јел беше код Теленора допуна важи кратко али се не брише до краја трајања? Скоро сам се сетио да ми је на припејду трајала до 26.06. али видим да и даље толико стоји на стању.

valjda godinu
Screenshot_20180831-003503.png

Kako se aktivira 4G kod Telenora?
Stalno mi je H+, iako piše u podešavanjima da je 4G podrazumevan, takođe u Moj Telenor aplikaciji piše da je 4G kartica.
Ni u centru grada, ni na Karaburmi nemam 4G

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Imam jedan Telenor prepaid broj koji bih da prenesem u Vip na prepaid. U Vip call centru su mi rekli da je potrebno da nabavim PUK broj kartice iz Telenora i da sa ličnom kartom odem do poslovnice da popunim zahtev za prenos broja. Pozvao sam Telenor call centar sa moje Vip kartice i dali su mi PUK. Otišao sam do Vip poslovnice i zatražio prenos broja,a radnica mi je rekla da je potrebno pored PUK broja dostaviti i serijski broj kartice koji nemam jer mi se kartica negde zagubila. Na koji način najlakše mogu dobiti serijski broj kartice? Zvao sam Telenor call centar i nisu hteli da mi daju serijski broj,pisao sam im mail nakon toga i tražio da mi izdaju serijski broj kartice i odgovorili su mi da to mogu isključivo uraditi u Telenor prodavnica,a u Telenor prodavnicu su zatvorili u mom gradu u januaru i mrzi me da idem u najbližu jer je dosta udaljena.

Pa to ti je najlakši način, nemaš drugog, nije njihov problem jer tebe mrzi da odeš. Bitno je da možeš da uzmeš

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Prebacujem broj na telenor pripejd i u poslovnici mi je zaposleni rekao da moram na 60 dana da dopunjavam broj kako bi isti bio aktivan.
Da li to tako? Na koliko dana trebam tj moram da uolatim dopunu?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Koja prepaid kartica je najpovoljnija za internet? Vidim da Vip ima visitor sim 10GB - 14 dana za 1000din. Da li ima nesto bolje od toga?
Treba mi samo za internet.

Telenor, 1000din 10GB, mesec dana. Plus možeš da aktiviraš dodatnih 10GB za instagram, facebook, whatsapp, viber ili twitter, možeš da izabereš dve aplikacije od ovih ponudjenih. Plus dobijaš neke bonuse što si kupio SIM. To više ni ne znam, mislim da dobijaš 10GB dve nedelje jer si kupio SIM

Globaltel prepaid sim. 800din 20GB 30 dana. Ako aktiviraš nov paket pre isteka starog preostali GB se sabiraju.

Radi 4G na Vip mreži. Jedina mana u odnosu na Telenor je što nema interneta za aplikacije.

Imaš i 8GB 450 din 30 dana, ako ti je to dovoljno.

Koliko interneta?

Našao sam neki stri prepaid broj, istekao je kredit, ima 203din. Ako dopunim ponovo 20 jel ću moći onda da iskoristim svih 400?
d31e840c56c37f37d4cc9a3110562524.png

Misliš 200? Moći ćeš.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Naravno. Ukoliko nisi u nekoj obavezi / pod nekim ugovorom.

Sent from my TA-1021 using Tapatalk

Ma da, kad uplatiš dopunu odmrzavaju ti postojeći i dodaju novi kredit. Vidi da nađeš vaučer jer produžava kredit za 11 meseci .

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno