Ti vauceri se verovatno ne prave 12 godina, posto je omtw pre godinu-dve kupio u Telenor radnji u Nisu valjda, pisalo je telenor.co.yu!
.
Jedino ako su nesto menjali, i meni je istekao krajem februara taj rok od 90 dana i normalno sam preko TB-a dopunio i bio je aktivan ponovo.Sada i u obaveštenju na sajtu stoji isto: "Dopunu možeš da izvršiš na bilo kom Telenor prodajnom mestu u iznosu između 200 i 5000 dinara."
Iako je novi user, ajde da ga citiram posto tvrdi da je informacija iz Telenora.Ja baš pitala, ne briše se kredit samo se "zamrzava". Kada se izvrši dopuna, moći ćeš da koristiš i stari kredit.
Niko nije tvrdio da SADA otima kredit.Usled pojednostavljenja pripejd ponuda, od 21.04.2018. godine,
Verovatno nece ni od 21.4., nego je nejasno srocen tekst.
Verovatno si onda i ti dobio sms sa obaveštenjem da od tog i tog datuma prelazislš na Telenor pripejd paket?Meni ovde gde tebi piše “Telenor prepaid paket” piše “TAKO LAKO”
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
+1. Primena MTS prepaida pogotovu meni nije jasna. A Telenor prepaid je stvarno kao stvoren za klince sto efektivno za 100din/mesecno sada ako nista drugo bar imaju "flat"-WA/ViberZamrzavanje kredita je nešto što je ovde bio standard 20 godina unazad, dok nije Mts nedavno uveo tzv otimanje. Mislim da je mnogo veća prednost po 10GB za 2 besplatne aplikacije, 4G (za razliku od Mts) i sijaset raznih promocija (doduše sve sa trajanjem od 7 dana ali bože moj)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari