To bi znacilo da kredit vazi 330 dana, a ne 60.Ali kod MTS-a ti propada neiskorisceni kredit, a kod Telenora ne: "Svaki put kada dopuniš kredit, važenje celokupnog kredita se produžava za novih 60 dana."
30 dana? Misliš 90 dana od poslednje dopune?Do sada nije moralo, meni je Prepaid 200 presao tih 30 dana (samo dolazni pozivi, ni 4G nece da se poveze, nego 3G samo), dopunjavao sam preko Telenor Banke.
@Septimus, tako ne stoji na sajtu. Verovatno lose sroceno onda. Mada i 3 naspram 2 meseca, ko inace ne trosi prepaid kredit jeste razlika. A na 2-3 klinca se nakupi.
Ako je broj koji se kreditira isključen zbog neblagovremene dopune, nepotrošeni iznos kredita zatečen na broju u momentu isključenja (diskonekcije) se ne vraća korisnicima.
Ovde.Kredit se zamrzava do nove dopune.
Nigde ne pise ali moze da se zakljuci iz:
Ranije se kredit blokirao ali dugo nisam probao. Uskoro mi se kartica priblizava 60dana od dopune pa ce saznamo u praksi.![]()
Pa briše se ako ne dopuniš više od godinu dana, a ne briše se posle isteka dopune i blokiranja kredita, ako dopuniš zamrznuti kredit se dodaje dopunjenom. U mts-u ne zamrzavaju posle isteka 90 dana od dopune nego ga brišu (otmu).
Da to je plus.
Ali sa druge strane moras na 2 meseca da dopunjavas da bi broj imao smisla, kod MTSa na 3.
Prebacis kredit ako ga ne koristis toliko cesto.
Na koje sigurno mesto se prebaci kredit? Prebacivanje produzava kredit na akceptorskoj kartici?Da to je plus.
Ali sa druge strane moras na 2 meseca da dopunjavas da bi broj imao smisla, kod MTSa na 3.
Prebacis kredit ako ga ne koristis toliko cesto.
Telenorov sistem je kudikamo posteniji. Ne otimaju kredit.
A plus je i što ako dopuniš papirnim vaučerom dopuna važi 330 dana. (Telenor)
Ljudi vec odavno koriste Prepaid 200 sa trafike. Ne vidim razlog zasto bi sada menjali uslove za stare brojeve prebacene na Prepaid 200.Mi to još uvek ne znamo, čekamo naveden datum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari