Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

za symbian jos uvek postoji whatsapp? trebalo bi da vazi i za njih, verovatno to sve ide preko istih servera.

za windows 10 for mobile vazi

Sent from Galaxy S8
992fb023fa6a2f4f1bd1a2c4d4bd224a.jpg

Poslednja izmena:
koji supci.. jos malo ce morati na svaki mesec pa ce izgubiti smisao jer ce biti isto kao i postpaid.

Sent from Galaxy S8

Ali kod MTS-a ti propada neiskorisceni kredit, a kod Telenora ne: "Svaki put kada dopuniš kredit, važenje celokupnog kredita se produžava za novih 60 dana."

Ali kod MTS-a ti propada neiskorisceni kredit, a kod Telenora ne: "Svaki put kada dopuniš kredit, važenje celokupnog kredita se produžava za novih 60 dana."
To bi znacilo da kredit vazi 330 dana, a ne 60.

Једина предност су тих 2 по 10 ГБ за одређене апликације.Тарифирање 90/60,успостава позива,сад и рок кредита су све озбиљни минуси.

Ozbiljan minus je i to (ako ne isprave) da se po isteku kredita dopuna mora vršiti u poslovnici.

Do sada nije moralo, meni je Prepaid 200 presao tih 30 dana (samo dolazni pozivi, ni 4G nece da se poveze, nego 3G samo), dopunjavao sam preko Telenor Banke.

@Septimus, tako ne stoji na sajtu. Verovatno lose sroceno onda. Mada i 3 naspram 2 meseca, ko inace ne trosi prepaid kredit jeste razlika. A na 2-3 klinca se nakupi.

Do sada nije moralo, meni je Prepaid 200 presao tih 30 dana (samo dolazni pozivi, ni 4G nece da se poveze, nego 3G samo), dopunjavao sam preko Telenor Banke.

@Septimus, tako ne stoji na sajtu. Verovatno lose sroceno onda. Mada i 3 naspram 2 meseca, ko inace ne trosi prepaid kredit jeste razlika. A na 2-3 klinca se nakupi.
30 dana? Misliš 90 dana od poslednje dopune?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

120 dana od dopune, 30 dana od isteka kredita ;)
Ne znam zasto sam to vreme pomenuo, verovatno me asocira na gasenje kartice u VIPu nakon 90+30 dana ;)

Nigde ne pise ali moze da se zakljuci iz:
Ako je broj koji se kreditira isključen zbog neblagovremene dopune, nepotrošeni iznos kredita zatečen na broju u momentu isključenja (diskonekcije) se ne vraća korisnicima.

Ranije se kredit blokirao ali dugo nisam probao. Uskoro mi se kartica priblizava 60dana od dopune pa ce saznamo u praksi. :)

Hoces reci da nisi bio u pravu, a ja jesam?:)

Nigde ne pise ali moze da se zakljuci iz:

Ranije se kredit blokirao ali dugo nisam probao. Uskoro mi se kartica priblizava 60dana od dopune pa ce saznamo u praksi. :)

Piše ako je broj isključen, znači ne može više ni da prima pozive, prošlo je od dopune 330 dana (misli nisam siguran da li je 330 od dopune ili od zamrzavanja kredita) na tu situaciju se odnosi ta rečenica.

Gore lepo pise da se kredit brise posle iskljucenja broja.

A koji je to kredit koji u trenutku iskljucenja postoji na kartici - pa zamrznuti kredit ocigledno.

Pa briše se ako ne dopuniš više od godinu dana, a ne briše se posle isteka dopune i blokiranja kredita, ako dopuniš zamrznuti kredit se dodaje dopunjenom. U mts-u ne zamrzavaju posle isteka 90 dana od dopune nego ga brišu (otmu).

Da to je plus.
Ali sa druge strane moras na 2 meseca da dopunjavas da bi broj imao smisla, kod MTSa na 3.
Prebacis kredit ako ga ne koristis toliko cesto.

Pa briše se ako ne dopuniš više od godinu dana, a ne briše se posle isteka dopune i blokiranja kredita, ako dopuniš zamrznuti kredit se dodaje dopunjenom. U mts-u ne zamrzavaju posle isteka 90 dana od dopune nego ga brišu (otmu).

Pričaš za Telenor?

@a c a
Da

Da to je plus.
Ali sa druge strane moras na 2 meseca da dopunjavas da bi broj imao smisla, kod MTSa na 3.

A plus je i što ako dopuniš papirnim vaučerom dopuna važi 330 dana. (Telenor)
Takva opcija kod mtsa ne postoji

Poslednja izmena:
Da to je plus.
Na koje sigurno mesto se prebaci kredit? Prebacivanje produzava kredit na akceptorskoj kartici?

Pitam kad vec teramo mak na konac :). Telenorov sistem je kudikamo posteniji. Ne otimaju kredit.

Za oba sam mislio - ako ti ne treba kredit, prebacis kome treba.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno