Слобода коришћења и флексибилност.Купиш,искористиш промоцију и стоји тако док ти не затреба.Онда након неког времена допуниш,даш клинцу кад иде на екскурзију да можеш да га зовеш или да те цимне кад затреба.Ако ти се број не свиђа,бациш и купиш нови.Јасно да припејд није за интензивно коришћење,посебно звање и интернет(мада у Теленору има тих 10 ГБ)али циља одређене категорије.Sta je u prepaidu toliko interesantno uopste, osim sto nema ugovorne obaveze?
Ne vidim nacin da bude isplativ za bilo sta osim samo net (koji je besplatan na 7 dana uz dopune!) i da se onda dopuna iskoristi za parking?
Sta je u prepaidu toliko interesantno uopste, osim sto nema ugovorne obaveze?
Ne vidim nacin da bude isplativ za bilo sta osim samo net (koji je besplatan na 7 dana uz dopune!) i da se onda dopuna iskoristi za parking?
sve i da je kartica 4g, telefon nije..
iPhone 4 ima 3g brzine HSPA 7.2/5.76 Mbps
a iPhone 4S HSPA 14.4/5.76 Mbps
tako da sa tim telefonom ne mozes ocekivati nista bolje..
Sent from Galaxy S8
Hvala!
Nista sto je Pinkovo ne uzimam.
Znam da nema, o Bože kakav 4G, 2010. Nije problem u brzinama, već u signalu koji je očajan, dok u istom telefonu telenor je top
Jedna od ideja jeste to (kod mts-a) dobijes gigabajt (3G) neta i pošalješ te pare na parking (svakako bi potrošio taj iznos - a imaš dual sim telefon).
Druga ideja je da na Globaltelu (MVNO) imam 20GB 4G interneta za 800 dinara, važi 30 dana (što je jeftinije od nekih drugih ponuda na postpaidu) i još se sabiraju gigabajti sa nepotrošenim, što na postpaidu baš i nije slučaj. Što se brzine tiče, radi do nekih 70/40Mbps na Vip 4G mreži. Meni se isplati i odgovara. Već imam 40+ GB na kartici, i to bez ugovorne obaveze.
Ali tu nema voice, opet ti treba i jos nesto za pozive.
Nix6, koji grad?
Koristim ga za internet radio u kolima (napravio sam internet radio proxy koji od bilo kog source-a pravi 48kbps AAC+ stream) pa to preko bluetooth-a slušam u kolima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari