sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Ne gledas ali tracking uopste. Samo postal ninja ili parcels app, naravno mozes i u browseru, nema potrebe da skidas aplikaciju za telefon.Pokusao prvu porudzbinu sa Alija i sad me zanima sta je tacnije za pracenje Alijev track sistem ili neki Global express (isto mi nudi na alijevoj stranici) jer po Alijevom trakingu posiljka nje na 30% puta izmedju Kine i Srbije, a po ovom Global express posiljka je mozda cak i u mojoj postiKontam da verovatno ni jedno ni drugo nije tacno
![]()
RB... SG je format, ne navode se tu imena nikakvih drzava. Zadnja poruka kod Nindze "Arrived at linehaul office" sta god to znaciloAko je posiljka sa pracenjem (registrovana posiljka), u formatu LA.....HU, kad stigne u Madjarsku, mozes da je pratis i na sajtu Poste, do urucenja kod tebe kuci.
Arrived at linehaul office to znači da je pošiljka stigla u budimpeštu ona se iz budimpešte šalje za Srbiju.Kada dodje u Srbiju možeš je pratiti preko poštinog sajta za praćenje.RB... SG je format, ne navode se tu imena nikakvih drzava. Zadnja poruka kod Nindze "Arrived at linehaul office" sta god to znaciloU principu i nebitan je rok isporuke, al mi zanimljivo eto da isprobam i ovo, da pokusam nauciti i ovde nesto novo
Hvala... gledao sam na sajtu poste, postoji podatak "SG-SGSINA Prijem". Gledam sad tebi je gotovo dve nedelje proslo od tog statusa do urucenja... a nije bilo strajka@zokce
Zasto bilo ko da opet pise odgovor ???
I da je bilo ko opet napisao i nacrtao odgovor , za par dana ce se ponoviti identicna situacija.
Ko hoce neka pogleda od
![]()
Pracenje posiljki
Krenuo je i STRAJK u Posti Srbije https://forum.benchmark.rs/threads/kurirske-slu%C5%BEbe.181575/page-266 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/356535/Sloga-Strajk-koji-su-zapoceli-postari-iz-Novog-Sada-siri-se-na-Beograd-i-druge-gradove.html Divota, i ovako su kasnile posiljke a tek ce sad...forum.benchmark.rs
i na naredne 3-4 strane je sve objasnjeno i nacrtano ( za UA , UB i LA...HU )
@sad_man
RB...SG nema veze sa Budimpestom
@pinocio
RB...SG posiljka ide iz Kine ili Hong Konga u Singapur
( postoje neke male razlike u statusima )
iz Singapura ide u neki tranzitni centar i onda u Srbiju
Pogledajte prilog 412526
Yeah, I've done that. I also contacted direct4me support. They are eager to help retrieving the stuck parcel but no reply on what is going wrong with their app so far.Mislim da ces morati da kontaktiras
Jel nekom slano sa nekom CNE Express kurirskom sluzbom? Ne znam sta prodavac petlja. Prvo su izmenili oglas nakon kupovine, a onda mi posle 8 dana stavili da salju sa tom sluzbom. Ocekivao sam da ce da mi otkazu posiljku, jer sam bas jeftino prosao za cpu, a oni naknadno izmenili oglas. Kontaktirao ih i pitao ih za to sto su izmenili oglas i ubacili "do not bid" da li salju, posto su u medjuvremenu potvrdili posiljku. Ova sa ceta kaze da ce da proveri, ali nista nakon toga. Mislio da ce da mi odgovore da otkazem ili da ce oni otkazati, ali nista ne odgovaraju posle onoga, samo mi danas poslali taj broj. A na ninja, 17track i parcelapp vidim da taj kod stoji za paket koji je danas dostavljen u Francusku. Evo i slike sa Francuske poste
Pogledajte prilog 409872
@ivana6 Hvala.
uglavnom ne mozes.jel i dalje strajukuju postari? mogu li rucno do poste da pokupim pakete?
Moze tako. Ja isto kod mene se kuriri izbezobrazili. Sad kad narucujem nesto unapred platim otkup i dostavu i CC paket mi ode u paketomat.Zbog sveopšte situacije u Pošti (a po svemu sudeći može biti samo gore), razmišljam da ubuduće sve pošiljke preusmerim na paketomate, iz prostog razloga jer pored nekih paketomata prolazim više puta dnevno, a u situaciji kada me poštar ne zatekne kući (99% slučajeva) poštu mi ostavljaju u Pošti koja mi je kilometrima udeljena jer se formalno po adresi vodim na tu poštu u Veterniku iako imam par pošta koje su mi distancom mnogo bliže (da ne objašnjavam zašto je neko u katastru lenjirom povukao neku liniju koja nema veze sa mozgom). Isto tako je sa MUP-om, opštinom, glasačkim mestom i sl. ali to mi i ne treba tako često.
Elem, samo da proverim, kada za adresu dostave pišem adresu paketomata, samo pišem one podatke sa sajta Pošte:
Naziv: 21xxx PAKETOMAT
Adresa: BULxxxx xxxx br xx
PAK: 40xxxxx
Drugo, kad ne mogu tačno da procenim veličinu paketa, sigurica mi je da uvek biram najveći pretinac u paketomatu?
Meni su juče iz pošte javili da je mi je stigla pošiljka i da mogu da je preuzmem. Odem danas u 8h u poštu, kažu rade od 10h.Gde je problem u posti? Strajkuju postari sto znaci da pakete ne donose na kucnu adresu?
Ako je tako, jel bar paketi dolaze do moje poste? Otici cu sam po njih ako je tako?
meni istoMadjar od 27.10. Sad usao u 11003. 😁
To je zato što i GPC u zemunu takodje štrajkuje a to je glavna distributivna posta za sve sto dolazi u BG ( a to su i sve internacionalne posiljke) . Koliko sam razumeo neko tamo povremeno pusti deo starijih pošiljki na dalju distribuciju. (Verovatno kad mi se prepune magacinske lokacije, i to je taj minimum procesa rada)rekao mi je postar sad da ne idu paketi od beograda do nisa uopste, to i kad stane strajk trebace nedelju dana da se raskrci sto se nakupilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari