sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,015
LS912MaDZari kasne i u Sloveniji
LA051800455HU
LA051800447HU
LA051800760HU
kod nas ih jos uvek ima sa statusom
27.10.2023 HU-HU1005
a ima i isporucenih
Pogledajte prilog 412799
Pogledajte prilog 412800
@TomicT17
Taj status moze da znaci da je posiljka tada stigla u Holandiju.
Koji je format i prvih 4-5 brojeva koda ?
Imam ih nekoliko sa HU-HU1005, ali je samo jedna prosla sve ostale su i dalje izgleda u Madjarskoj.MaDZari kasne i u Sloveniji
LA051800455HU
LA051800447HU
LA051800760HU
kod nas ih jos uvek ima sa statusom
27.10.2023 HU-HU1005
a ima i isporucenih
Pogledajte prilog 412799
Pogledajte prilog 412800
@TomicT17
Taj status moze da znaci da je posiljka tada stigla u Holandiju.
Koji je format i prvih 4-5 brojeva koda ?
Postovanje svima imam kratko pitanje ako neko zna sta se desava da li je ovo zbog strajka stigao je paket u Srbiju pre 8 dana sto se vidi na sliciPogledajte prilog 412759
LS54...NL su trenutno kodovi posiljki sa AE
Samo neke serije kodova ( ne idu redom ) LS912... , 913....NL su najverovatnije sa
drugih platformi - Cainiao ih ne prepoznaje
Na par stotina primera nisam primetio da ima posiljki koje idu u Srbiju
Posto je LS...NL registrovana posiljka , trebala bi da se pojavi na pracenju Poste Srbije.
zasto bi je vratili? ja poslao 10ak postexpress posiljki od kad je poceo strajk. sve stoje po postama. isporucice ih kad se strajk zavrsi. isto je tako i sa kinezimaSta znaci kod AKS-a "Utovar U Linijski Kamion"?
Ovo ce biti u ponedeljak isporučeno?
AKS ne radi subotom?
Kad v eć pitam, posto imam barem jednu posiljku sa Aliexpres-a koja stoji u GPC u Zemunu, sta ce se desiti s njom ako ostane tamo narednih 10-20 dana i više, da li će biti posle prekida štrajka u Pošti isporučena redovnim putem ili će biti odma vraćena za PRC ?
Zasto dostava ne funkcionise?Dal danas 11.11 uopšte kupovati s obzirom da dostava ne funkcioniše?
Štrajk u pošti.Zasto dostava ne funkcionise?
Narucio neku maskicu 7. oktobra i odavno stoji kao da je u mom mestu u posti.
Da li cu moci da preuzmem posiljku ako je bude bilo ovde u mestu ili oni uopste ne rade? 😂Štrajk u pošti.
Ako je Ali prešao na NL to je odlična vest, brži su od Mađara, NL koristi dosta sajtova iz Kine, npr. Banggood, Joom.
Tebi su bar stigle u Srbiju, meni su 95% posiljki i dalje u Madjarskoj. Ne kapiram da li i Madjari strajkuju ili ne zele da salju dok nasi ne zavrse strajk, ne znam zasto ih toliko dugo zarzavaju kod njih bas sada.A sta ja da kazem za .LA,,,HU , UA,,HU da ne pricam jos par dana pa istice rok a sve su ,Arrived at local delivery center
Mene je zvao poštar u petak da mi kaže da je pošiljka iz Kine stigla, ali da su oni u obustavi rada i da dođem lično u poštu i preuzmem paket.Da li cu moci da preuzmem posiljku ako je bude bilo ovde u mestu ili oni uopste ne rade? 😂
Jel bio neku update na tekingu?Mene je zvao poštar u petak da mi kaže da je pošiljka iz Kine stigla, ali da su oni u obustavi rada i da dođem lično u poštu i preuzmem paket.
U pitanju je pošta Pančevo.
Poslednji status na Aliexpress-u je bio "Out for delivery Arrived at local delivery center" 30.10.2023., a na poštinom praćenju RSBEGC od 01.11.2023.Jel bio neku update na tekingu?
Šta je poslednji status?
Neka, lepse je ovako da kukamo samo po komsiluku i svom dvoristu jer "to tako treba"Да су грађани организовани, као што нису, била би колективна тужба против поште и бесправног задржавања туђе имовине.
30.10.2023 16:47:00 | HU-HU1005 | Prijem |
Ja imam posiljku sa LS..NL, mogao sam samo da je pratim do trenutka kad je napustila NL. Posle toga imam samo info "The consignment has arrived in the country of destination". Nakon toga od 02/11 nema ni traga ni glasa gde se nalazi. Kada probam da pratim preko postinog sajta, dobijem samo info posiljka nije pronadjena. Sad da l cu je ikad dobiti, jos i sa ovim strajkom..Naravno da je zbog štrajka ali su usporili i pre štrajka, te NL su mi ranije obrađivali za 4 dana max (od ulaska u Srbiju do dostave) dok su poslednjih par NL u poslednjih 2-3 meseca obrađivali u proseku 6-7 dana. Sve u svemu sada možemo samo da nagađamo kad će stići.
To je Holandska pošta. Evo ti primer jedne moje LS NL registrovane, na sajtu Pošte se pojavi čim dođe na Izmeničnu:
LS706895425NL
Pogledajte prilog 412855
Ako je Ali prešao na NL to je odlična vest, brži su od Mađara, NL koristi dosta sajtova iz Kine, npr. Banggood, Joom.
Ja imam posiljku sa LS..NL, mogao sam samo da je pratim do trenutka kad je napustila NL. Posle toga imam samo info "The consignment has arrived in the country of destination". Nakon toga od 02/11 nema ni traga ni glasa gde se nalazi. Kada probam da pratim preko postinog sajta, dobijem samo info posiljka nije pronadjena. Sad da l cu je ikad dobiti, jos i sa ovim strajkom..
Poslednji status na Aliexpress-u je bio "Out for delivery Arrived at local delivery center" 30.10.2023., a na poštinom praćenju RSBEGC od 01.11.2023.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari