dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
To nece da mogne
Ti bi i ovom ludilu svoj paket sa Alija, bas ih zabole sto ces ti doci po svoj paket, oni strajkuju nema paketa i tacka,a i da ne strajkuju ne bi ti ga dali, jer ne pada im na pamet da potraze.Pozdrav. Jel može u pošti lično da se podigne paket sa alija ili se čeka na kućnu adresu?
Ja sam danas u paketomatu imao par posiljaka, a i postar mi je na adresu doneo par komada, plus Infostan.Pozdrav. Jel može u pošti lično da se podigne paket sa alija ili se čeka na kućnu adresu?
Ja sam bio pre nekoliko dana u nadi da podignem sva pisma/pošiljke na svoje ime i eventualno na imena ukućana ali oni mi reče da ne znaju gde su te pošiljke i da nije moguće podići. Može da vidi jedino gde su registrovane pošiljke.Pozdrav. Jel može u pošti lično da se podigne paket sa alija ili se čeka na kućnu adresu?
Kako neće, pa ima mesec dana da je najavljeno da ga menja Nenad Rusofil Popović... Naravno ako naprdni dobiju izbore...To nece da mogne
Može naravno. Moj poštar odavno ne nosi pošiljke, već isključivo ostavlja ono obaveštenje u sandučetu. Pratim pošiljku, kad vidim da je stigla u moju poštu odem posle 17h pošto je kao kod poštara u torbi pa mora da je razduži (naravno, stoji u prostoriji iza ali neće da je daju).Pozdrav. Jel može u pošti lično da se podigne paket sa alija ili se čeka na kućnu adresu?
Meni je preko 30 paketa trebalo da stigne do sada i apsolutno se nista ne desava, problem je sto su neki od njih vece vrednosti a znamo da od refundacije novca na Aliju nema nista, ajde par stotina evra i da prezalim ali mi je to trebalo zbog posla a pitanje je da li ce ti paketi uopste stici do nas ili ce da se zagube negde. Znaci ukanalio nas je ovaj njihov strajk na maksimum.Ja koliko vidim po svojim poslatim paketima nista se nije promenilo, posiljke mi i dalje stoje u centrima, ni jedan nije odnet na dostavu.
Isto mi je i sa Madjarima, svi stoje…
Bice ludnice kada pocnu da stizu zahtevi za refund na Aliju, ponovo ce Kinezi da zavrcu usi nasima.Prošli štrajk pre koju godinu znamo kako je završio, kutije paketa sa alija koje su prodavane na bubanj potoku.
Da ne grešim dušu, meni tada samo 1 paket nije stigao, plus jedan je stigao ali posle 9 meseci![]()
ahah Kinezi su se obezbedili... Ne daju vise refund ni za sta. Sem za registrovane posiljke za koje se eventulano vidi da su se vratile njima itd. Za sve ostalo ako se kod nase poste zagubi posiljka ili stoji negde a ti nisi uzeo paket Kinez nece dati pare nazad.Bice ludnice kada pocnu da stizu zahtevi za refund na Aliju, ponovo ce Kinezi da zavrcu usi nasima.
Da ti posle 14.11 Ali vrati pare jer prodavac nije ni poslao predmet.Ja očekujem neki paket sa Amazona, 24$ artikal i 33$ shipment plaćen. Piše expected delivery 14 novembar, još uvek nije shipped. Šta mogu da očekujem?
Da li je ok onaj broj pošiljke sa alija ukucati u poštin "praćenje pošiljki"?
I šta znači da datum 27.10 piše "prijam"
Nije stiglopa ako verujes kinezima, koji su nasi veliki prijatelji… onda je valjda stiglo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari