Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel to samo za ove slušalice koje idu preko singapura, ili generalno?

Za sad vazi za bilo koje Anker slusalice iz zvanicnih radnji jer salju preko Singapura.

Neke "Lenovo" slusalice sam narucio i stigle su regularno ali je islo preko Madjarske. Isto i drugima, niko se jos nije zalio.

Jedna od tri UA...HU Jul 14, 2023, 17:33 [RS] Arrived at local delivery center danas u sandučetu, od 10.07. se čeka

Momci, izvinite za upad, prelistao par stranica ali nema nista o tome. Search sam koristio i ali nema nista skorije.

U pitanju je manga sa BookDepository-a. Poslata je jos 10. marta. I dalje nije stigla.
Bio u posti par puta da provere ali nema nista. U medjuvremenu se i BookDepository ugasio.
Sad cu i njih da kontaktiram, mozda nisu ni poslali i slicno.
U medjuvremenu narucio mangu sa Kennys sajta, poslata 11. aprila ali ni ona jos nije stigla.
Pa cisto da vidim da li vi znate nesto, da nije u pitanju neki problem sa carinom i slicno. U pitanju je Niš.

Hvala unapred. :)
Evo da citiraram svoj post jos 22.05.
Evo sta sam nasao u sanducetu. Idem sutra da proverim sta je. Ja se nadam da je to to, da su mange u pitanju, jer nisam nista drugo narucivao. Pise Aliexpress iako su u pitanju BookDepository i Kennys. Bice nekih 3-4 meseca kako su poslate, ali drzite mi fige.
Pise da je dostava pokusana 11.7 (postar nikad ne pokusa dostavu nego samo ostavi izvestaj), ali me buni ovo sto je zaokruzeno da imam 5 dana da pokupim posiljku.
Zar nije rok 20 dana? Svakako cu da vidim sutra.

Prilozi

• IMG_1241.jpeg
    IMG_1241.jpeg
    292.4 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Koliko si čekao na kraju da stigne posle slanja?
Od 25.05 bile su tranzitnoj zemlji valjda Singapur,pokrenule se iz Singapura i otisle za Maleziju 05.07,Fedex ih preuzeo u Maleziji 12.07 i onda za Kinu,Francusku,Sloveniju i na kraju Srbija isporuka na adresu 17.07...znaci kad ih uzme Fedex iz Malezije stignu za 5 dana.Inace od kupovine proslo 59 dana.

@scylla Bez ikakvih naznaka kakvog je oblika traking kod mi ti nismo mogli ni pre a ni sad komentarisati slucaj

I meni danas stigle druge slušalice preko fedexa, okvirno dve nedelje posle prvih. Oba puta 0 dinara naplaćeno. Sve isto kao kod @Bojan42

Anker slusalice stigle, city express isporucio, Fedex posredovao a narucene 19.05., ako nekom moze da pomogne info, inace bez ikakvih troskova

I meni isto danas stigle. Za manje od $17, odlične. Da sam naručivao nešto da šalju preko fedexa samo poštarina bi bila skuplja.

Stigla samo manga sa Kennys sajta (poslata 11. aprila), mange sa BDa jos nema. :)

yanwen me je prijatno iznenadio. naručeno 30.6, kinez poslao 4.7, a 17.7 je već [RS] Arrived at local delivery center

@floppy drive

Ako mislis na LA...HU ( bez obzira preko koje logistike idu do Madjarske ) , stizu na kucne adrese za 15-20 dana
( osim ako ne zaglave na carini )

@floppy drive

Ako mislis na LA...HU ( bez obzira preko koje logistike idu do Madjarske ) , stizu na kucne adrese za 15-20 dana
( osim ako ne zaglave na carini )
u pitanju je UA..HU kome po mom trenutnom iskustvu uglavnom treba po mesec dana da se pojavi [RS] Arrived at local delivery center, tako da je ovo prijatno iznenadjenje

I UA...HU do Srbije stizu za 15-20 dana , jedino je ovde problem
sto tranzit od GPC-a do adrese ponegde traje i duze od 15 dana.

Jedno pitanje:
Iz Engleske mi je poslat paket putem DPD-a, avionom...
Jutros je stigao na našu carinu ali su ga zadržali jer nema račun ili carinsku deklaraciju na paketu.
Verovatno je spala usput.
E sad...problem je što ne znam koga da kontaktiram ovde da bih rešio problem?
Pošaljilac mi je poslao račun tj invoice da bih rešio problem ali ne znam koga da kontakiram u Srbiji tj u Beogradu?

@risa

Kako znas da nesto fali ?
Da li te je neko zvao sa carine ili DPD spedicije ?

DPD Croatia d.o.o. za isporuku paketa u Bosni i Hercegovini te Srbiji surađuje sa svojim dugogodišnjim partnerom Lagermax AED d.o.o.
dpd.com/hr/hr/podrska/kontakti/
lagermax-aed.rs

@risa

Kako znas da nesto fali ?
Da li te je neko zvao sa carine ili DPD spedicije ?

DPD Croatia d.o.o. za isporuku paketa u Bosni i Hercegovini te Srbiji surađuje sa svojim dugogodišnjim partnerom Lagermax AED d.o.o.
dpd.com/hr/hr/podrska/kontakti/
lagermax-aed.rs
Ovo je status pošiljke koju pratim:
Paperwork & Customs: Held - no invoice
The parcel is on hold in customs as the customs data or invoice is missing

Prilicno sam siguran da je to glupi genericki status...

Pozvace ili iz spedicije ili sa carine ako nesto od dokumentacije fali.

Pitanje za moderatore, u stavari anketa za naziv teme :
a) Anker slušalice
b) Za koliko stižu ili su stigle slušalice
c) u komentarima ne postoji ni p od kurtoaznog ponašanja
Hvala na odgovoru ako ga uopšte bude bilo.

Ovde je mnogo veci problem pracenje teme od problema pracenja posiljki

Slušalice su tema jer se nije dešavalo da Singapore neće da pošalje porudžbinu (zbog baterije) i da nema status za praćenje iako je plaćeno. Da se prebaci na FedEx, pa da ovde isporuče, a da niko ne zna kad, ovo je prvi put. A ako je 10 ljudi naručilo slušalice, to ljude zanima, tako da ne vidim problem

u pitanju je UA..HU kome po mom trenutnom iskustvu uglavnom treba po mesec dana da se pojavi [RS] Arrived at local delivery center, tako da je ovo prijatno iznenadjenje
Trenutno UA stiže i za 17 dana ali nije bitno kada je naručeno već kada se pojavi (RS) Arived at local delivery center. Naručeno 01.07. istog dana krenulo i juče jedna a danas druga u sanduetu.

Slušalice su tema jer se nije dešavalo da Singapore neće da pošalje porudžbinu (zbog baterije) i da nema status za praćenje iako je plaćeno. Da se prebaci na FedEx, pa da ovde isporuče, a da niko ne zna kad, ovo je prvi put. A ako je 10 ljudi naručilo slušalice, to ljude zanima, tako da ne vidim problem
Da li je to odgovor admin tima pod a) a ti zastupnik?
Niko ne prevozi baterije ako nije special goods pa da li će vozom ili preko neke kurirske službe pitanje je. Ako je special goods mora da čeka količinu da se nakupi pa ide dalje. Ja čekam tu priču od 05.07. kada se pojavilo u HUB i tek juče krenulo iz Kine, po nešta i prodje kao UA ili LA.

@Colorato

Kao da tek od nedavno narucujes i kao da si od juce ovde na forumu :(

Sta si zapeo za "special goods" ???

Gomila drugih stvari dolazi sa baterijama , jedino su ove slusalice zapele...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno