Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate placas 5$ iz kine da ti stigne, sta bi da se teleportuje :) 5$ te dodje kurir ovde koji te hebe nedeju dana.
Lupetas, pa sizali su mi paketi za 7, 10, 14 dana placeni dodatno tih 5$, ne znam dal pokusavas da budes duhovit ali nisi uopste.
Pa nisam ja trazio da mi dodje za 2 dana za 5$, vec u normalno vreme 15-20 dana, vidi od prvog dana kupujem na AE i kazem ti kako stoje stvari i kako nekad brzo atignu ali polako laganica.

Pa sta ima kinez sa nasom carinom ???

Stigne za 7 dana ali Niska carina je sad 20 dana

Lupetas, pa sizali su mi paketi za 7, 10, 14 dana placeni dodatno tih 5$, ne znam dal pokusavas da budes duhovit ali nisi uopste.
Pa nisam ja trazio da mi dodje za 2 dana za 5$, vec u normalno vreme 15-20 dana, vidi od prvog dana kupujem na AE i kazem ti kako stoje stvari i kako nekad brzo atignu ali polako laganica.
Ne moram biti duhovit, koliko nemas dodira sa realnoscu, pride se ljutis kao dete od 12 godina kada ne dobije lizalicu posle rucka. Mislim, budi realan samo. To sto stize nekad tako je top, odlican benefit, ali ako ne stigne, pa to je sto je, nisi platio fedex da ti stigne kroz par dana. Meni kad je hitno iz kine, fedex i tu je u mojim rukama kroz 5 do 7 dana. Sve ostalo je kocka i cekanje slobodnih aviona, koji mogu i ne moraju imati slobodan prtljag da cusnu i tvoj paketic, koji nema nikakvu prednost u odnosu na ziku miku i peru. Veci problem je kada stigne ovde paket, ako ga ne skapiraju kao ems, pa bleji na carini jedno mesec dana. Spusti loptu, ili se isprsi i plati bolju kurirsku.

Pa sta ima kinez sa nasom carinom ???

Stigne za 7 dana ali Niska carina je sad 20 dana
Koja carina? Pa nije paket na carini i nisu Kinezi u pitanju vec Madjari, upadas ko padobranac a nisi procitao o cemu se radi.
Ne moram biti duhovit, koliko nemas dodira sa realnoscu, pride se ljutis kao dete od 12 godina kada ne dobije lizalicu posle rucka. Mislim, budi realan samo. To sto stize nekad tako je top, odlican benefit, ali ako ne stigne, pa to je sto je, nisi platio fedex da ti stigne kroz par dana. Meni kad je hitno iz kine, fedex i tu je u mojim rukama kroz 5 do 7 dana. Sve ostalo je kocka i cekanje slobodnih aviona, koji mogu i ne moraju imati slobodan prtljag da cusnu i tvoj paketic, koji nema nikakvu prednost u odnosu na ziku miku i peru. Veci problem je kada stigne ovde paket, ako ga ne skapiraju kao ems, pa bleji na carini jedno mesec dana. Spusti loptu, ili se isprsi i plati bolju kurirsku.
Mislio sam svasta da odgovorim ali sam odustao, ali za to dete i te gluposti nemoj meni matorom da prodajes evo ti moj klinac pa sa njim mozes tako nismo mi drugari ja tebi nisam rekao da si dete mada se tako ponasas.
Cuj ti meni objasnjavas kako brzo paketi stizu tn stizali, ovde je problem u Madjarima koji ne rade posao i zato kasne, dok je islo preko SG poste nikad se nisam bunio jer su svi stizali u roku od 10-15 dana.
DHL, FedEx narucivao i placao transport kad mi trebalo hitno za 5-7 dana, ali ovde je problem u Madjarima sto 5 dana ne salju paket.
Al ajde da batalimo ionako si mlad pa neke stvari ne razumes.

Poslednja izmena:
Tebi kako se nazivas matorim, bas prilici ponasanje deteta koje ovde pokazujes. Mozemo da batalimo, vodis diskusiju koju ne mozes da dobijes, tonom koji ima dete od 12 godina u najbolju ruku. Nemam sta da ti prodajem, sam se karakterises tako. A bunt, pa bunis se u temi foruma koji je u zemlji bez ikakve veze sa zemljom koju kudis, ako ne vidis uzaludnost toga, dzaba ti godine moj profesore. Bacaj tantrume koliko hoces, meni ni u dzep ni iz dzep, al ti prijatelju ides na ignore jer definicije ludila ima svugde oko nas, ne mora bas i ovde da se cita i praktikuje :)

Upravo mi postar doneo 4 paketa, svi UA...HU. Tri su porucena 20. aprila, jedan 1. maja. Zanimljivo je to sto nije doneo 3 za koje stoji [RS] vec 10 dana, a jeste dva za koje od pre koji dan stoji da su preuzete od strane dostavne sluzbe. Ko ce ih vise pohvatati :D

A kad sam resio ovoga, cisto ako nekog interesuje eto za razliku od sporih Madjara Poljaci su bas brzi 19.05 kupio a 20.05 vec je poslato iz Poljske ocekujem da ce se danas pojaviti na nasem aerodromu.
Neko rece da su spori ili tako nesto meni za sad deluju da su jako brzi.
Upravo mi postar doneo 4 paketa, svi UA...HU. Tri su porucena 20. aprila, jedan 1. maja. Zanimljivo je to sto nije doneo 3 za koje stoji [RS] vec 10 dana, a jeste dva za koje od pre koji dan stoji da su preuzete od strane dostavne sluzbe. Ko ce ih vise pohvatati :D
Niko prijatelju, niko.
Pa ni oni sebe ne mogu da pohvataju sta treba i kad isporuciti.

Prilozi

• Screenshot_2023-05-22-10-27-49-088-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-22-10-27-49-088-edit_com.android.chrome.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 11
Aj idi zali se vodovodu sa tvojim nebulozama

Da nisi tako ogranicen mozda bi shvatio da uaxxhu NEMA nikakvo pracenje
Sta smaras ovde,idi pisi posti zasto neregistrovane posiljke kasne sa laznim statusima

Ides na ignore,zbogom

Poslednja izmena:
A kad sam resio ovoga, cisto ako nekog interesuje eto za razliku od sporih Madjara Poljaci su bas brzi 19.05 kupio a 20.05 vec je poslato iz Poljske ocekujem da ce se danas pojaviti na nasem aerodromu.
Neko rece da su spori ili tako nesto meni za sad deluju da su jako brzi.
Ja još čekam pošiljku koja je poslata iz Poljske 8. maja, 11. maja izašla iz zemlje.

Standardna R pošiljka. Pre ove jedna je krenula 3. aprila a isporučena 10. aprila tako da kako se zalomi...

Moja je CP.....PL, ajd videcemo, reko bih da bi danas trebalo da stigne u nasu zemlju to bi mi bilo kao kad sam narucivao preko FedExa ili DHLa a i njima nekad treba 10 dana da dodju, uglavnom je od 5-7 bar moje iskustvo.

Meni je prošle godine jedna CP putovala iz Poljske od 12. maja do 18. maja. Generalno PL pošta nije bila loša ako nisu počeli da brljave odskora.

Meni danas stize UA HU posiljka bez pracenja, poslata posle 2 posiljke LA HU. Od te dve jedna bleji kod Ugara vec deset dana druga od 18og na carini. Ima li negde raspodela carina po opstinama, posto sam jednu posiljku narucio rodjacima za Despotovac, pa ne znam je l on spada pod bg ili nis, sto se carine tice...

posiljka iz portugala... i tako stoji 5 dana... Izgleda da na carini tolika guzva, 5 dana jos nisu ni prijem odradili :)

17.05.2023 15:42:1411003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАЗa цaрину
17.05.2023 14:35:1511003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa

Je l strajkuju oni mozda? Ovako cini mi se nije nikad bilo, ni za najvece popuste i praznike...

Momci, izvinite za upad, prelistao par stranica ali nema nista o tome. Search sam koristio i ali nema nista skorije.

U pitanju je manga sa BookDepository-a. Poslata je jos 10. marta. I dalje nije stigla.
Bio u posti par puta da provere ali nema nista. U medjuvremenu se i BookDepository ugasio.
Sad cu i njih da kontaktiram, mozda nisu ni poslali i slicno.
U medjuvremenu narucio mangu sa Kennys sajta, poslata 11. aprila ali ni ona jos nije stigla.
Pa cisto da vidim da li vi znate nesto, da nije u pitanju neki problem sa carinom i slicno. U pitanju je Niš.

Hvala unapred. :)

Nije od neke pomoći ali meni je knjiga poslata sa Book Depositorija poslata 13. aprila stigla još 4. maja. Mislim da bi Book Depository automatski vratio pare u slučaju da nisu poslali.

Nemam broj za pracenj, inace bi mnogo lakse bilo.
Ma cekao sam ja po mesec dana i vise mange sa BDa ali sada je proslo vise od 2 meseca, sto mi nekako previse.
Sve sam u fazonu uskoro ce ali nikako da stigne. I rekoh da pitam ovde i da im pisem.
Cudno mi i da ova druga posiljka nije stigla.

Koristio neko izraelsku postu RYxxxxxIL ?

Samo jedan status da je primljena vec 5 dana,nema redovnih update statusa kao kod kineza

Jes da su lazni ali barem daju nadu da putuje paket

Nemam broj za pracenj, inace bi mnogo lakse bilo.
Ma cekao sam ja po mesec dana i vise mange sa BDa ali sada je proslo vise od 2 meseca, sto mi nekako previse.
Sve sam u fazonu uskoro ce ali nikako da stigne. I rekoh da pitam ovde i da im pisem.
Cudno mi i da ova druga posiljka nije stigla.
Колико знам пренего што се БД затворио да си могао пратити преко сајта њиховог, ал питање је да ли је од неке помоћи, односно ради ли и даље та алатка пошто су своја врата затворили 26. априла.

Koristio neko izraelsku postu RYxxxxxIL ?

Samo jedan status da je primljena vec 5 dana,nema redovnih update statusa kao kod kineza

Jes da su lazni ali barem daju nadu da putuje paket
Ja imam RRxxxxxIL
nema updata statusa osim prvog pre 4 meseca (da je posiljka prihvacenja i poslata dalje) i dalje nista, koliko vidim oni nemaju dalje pracenje jer ne saradjuju sa srbijom

Колико знам пренего што се БД затворио да си могао пратити преко сајта њиховог, ал питање је да ли је од неке помоћи, односно ради ли и даље та алатка пошто су своја врата затворили 26. априла.
Nisi mogao nikad, godinama narucujem, tu si mogao samo da vidis da li je poslata posiljka i to je to. Taj deo im i dalje radi.
Pracenje je BD imao za par zemalja, ima na FAQu na sajtu koji im i dalje radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno