warmaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.03.2008
- Poena
- 360
Brate placas 5$ iz kine da ti stigne, sta bi da se teleportujeZnaci usporili, e platis 5$+ i opet cekas ko majmun.
Sve su usporili...🤬🤬🤬
Brate placas 5$ iz kine da ti stigne, sta bi da se teleportujeZnaci usporili, e platis 5$+ i opet cekas ko majmun.
Sve su usporili...🤬🤬🤬
Lupetas, pa sizali su mi paketi za 7, 10, 14 dana placeni dodatno tih 5$, ne znam dal pokusavas da budes duhovit ali nisi uopste.Brate placas 5$ iz kine da ti stigne, sta bi da se teleportuje5$ te dodje kurir ovde koji te hebe nedeju dana.
Ne moram biti duhovit, koliko nemas dodira sa realnoscu, pride se ljutis kao dete od 12 godina kada ne dobije lizalicu posle rucka. Mislim, budi realan samo. To sto stize nekad tako je top, odlican benefit, ali ako ne stigne, pa to je sto je, nisi platio fedex da ti stigne kroz par dana. Meni kad je hitno iz kine, fedex i tu je u mojim rukama kroz 5 do 7 dana. Sve ostalo je kocka i cekanje slobodnih aviona, koji mogu i ne moraju imati slobodan prtljag da cusnu i tvoj paketic, koji nema nikakvu prednost u odnosu na ziku miku i peru. Veci problem je kada stigne ovde paket, ako ga ne skapiraju kao ems, pa bleji na carini jedno mesec dana. Spusti loptu, ili se isprsi i plati bolju kurirsku.Lupetas, pa sizali su mi paketi za 7, 10, 14 dana placeni dodatno tih 5$, ne znam dal pokusavas da budes duhovit ali nisi uopste.
Pa nisam ja trazio da mi dodje za 2 dana za 5$, vec u normalno vreme 15-20 dana, vidi od prvog dana kupujem na AE i kazem ti kako stoje stvari i kako nekad brzo atignu ali polako laganica.
Koja carina? Pa nije paket na carini i nisu Kinezi u pitanju vec Madjari, upadas ko padobranac a nisi procitao o cemu se radi.Pa sta ima kinez sa nasom carinom ???
Stigne za 7 dana ali Niska carina je sad 20 dana
Mislio sam svasta da odgovorim ali sam odustao, ali za to dete i te gluposti nemoj meni matorom da prodajes evo ti moj klinac pa sa njim mozes tako nismo mi drugari ja tebi nisam rekao da si dete mada se tako ponasas.Ne moram biti duhovit, koliko nemas dodira sa realnoscu, pride se ljutis kao dete od 12 godina kada ne dobije lizalicu posle rucka. Mislim, budi realan samo. To sto stize nekad tako je top, odlican benefit, ali ako ne stigne, pa to je sto je, nisi platio fedex da ti stigne kroz par dana. Meni kad je hitno iz kine, fedex i tu je u mojim rukama kroz 5 do 7 dana. Sve ostalo je kocka i cekanje slobodnih aviona, koji mogu i ne moraju imati slobodan prtljag da cusnu i tvoj paketic, koji nema nikakvu prednost u odnosu na ziku miku i peru. Veci problem je kada stigne ovde paket, ako ga ne skapiraju kao ems, pa bleji na carini jedno mesec dana. Spusti loptu, ili se isprsi i plati bolju kurirsku.
Niko prijatelju, niko.Upravo mi postar doneo 4 paketa, svi UA...HU. Tri su porucena 20. aprila, jedan 1. maja. Zanimljivo je to sto nije doneo 3 za koje stoji [RS] vec 10 dana, a jeste dva za koje od pre koji dan stoji da su preuzete od strane dostavne sluzbe. Ko ce ih vise pohvatati![]()
Ma lik je debela sifra. Otisao na ignore.Aj idi zali se vodovodu sa tvojim nebulozama
Da nisi tako ogranicen mozda bi shvatio da uaxxhu NEMA nikakvo pracenje
Sta smaras ovde,idi pisi posti zasto neregistrovane posiljke kasne sa laznim statusima
Ides na ignore,zbogom
Ja još čekam pošiljku koja je poslata iz Poljske 8. maja, 11. maja izašla iz zemlje.A kad sam resio ovoga, cisto ako nekog interesuje eto za razliku od sporih Madjara Poljaci su bas brzi 19.05 kupio a 20.05 vec je poslato iz Poljske ocekujem da ce se danas pojaviti na nasem aerodromu.
Neko rece da su spori ili tako nesto meni za sad deluju da su jako brzi.
Auuu nije valjda. Koji ti je format broja?Ja još čekam pošiljku koja je poslata iz Poljske 8. maja, 11. maja izašla iz zemlje.
17.05.2023 15:42:14 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaрину | |
17.05.2023 14:35:15 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa |
Колико знам пренего што се БД затворио да си могао пратити преко сајта њиховог, ал питање је да ли је од неке помоћи, односно ради ли и даље та алатка пошто су своја врата затворили 26. априла.Nemam broj za pracenj, inace bi mnogo lakse bilo.
Ma cekao sam ja po mesec dana i vise mange sa BDa ali sada je proslo vise od 2 meseca, sto mi nekako previse.
Sve sam u fazonu uskoro ce ali nikako da stigne. I rekoh da pitam ovde i da im pisem.
Cudno mi i da ova druga posiljka nije stigla.
Ja imam RRxxxxxILKoristio neko izraelsku postu RYxxxxxIL ?
Samo jedan status da je primljena vec 5 dana,nema redovnih update statusa kao kod kineza
Jes da su lazni ali barem daju nadu da putuje paket
Nisi mogao nikad, godinama narucujem, tu si mogao samo da vidis da li je poslata posiljka i to je to. Taj deo im i dalje radi.Колико знам пренего што се БД затворио да си могао пратити преко сајта њиховог, ал питање је да ли је од неке помоћи, односно ради ли и даље та алатка пошто су своја врата затворили 26. априла.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari