Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedna sa LA HU zakacila uskrs pa trajqlo urucenje duze.

Prilozi

• Screenshot_2023-05-21-13-03-01-378_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    Screenshot_2023-05-21-13-03-01-378_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    102.4 KB · Pregleda: 63
Uvek je to iz Frankfurta do nas sporo stizalo a sad je izgleda još gore. Eno imate u temi o carini da je status u Frankfurtu bio 6.1 a kod nas stiglo 31.1.
Pozdrav,nova sam i vidim da se razumes u to pracenje.Ja sam poslala posiljku iz nemacke poste za Ameriku 24.4. jos nije stiglo na njihovom sajtu pise da je u tranzitu 27 dana i nema azuriranja dalja sem iz nemacke poste.

Evo.

Prilozi

• Screenshot_2023-05-21-22-47-38-316-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2023-05-21-22-47-38-316-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    49.4 KB · Pregleda: 40
Tek je stiglo u Madjarsku 19 i to jos vikend.Sutra ,prekosutra ce se pojaviti HU-1005 na nasoj posti i taj dan ce napustiti Madjarsku i uci u Srbiju.
Nemoguce 17.05 je stiglo u Madjarsku a 19.05 je kod nas.

May 17, 2023, 12:08
Aliexpress-Cainiao
Arrived at linehaul office. Arrived at linehual office

Nemoguce 17.05 je stiglo u Madjarsku a 19.05 je kod nas.
Ne,tek se salje iz Madjarske kada dobije poruku HU-1005 na nasoj postu,HU-1005 je Madjarska izmenicna posta kao kod nas 11003.Kod nas je stiglo kada pise arrived.Linhaul je tranzitna zemlja,aerodrom Vesces Madjarska.

Nije tacan taj status, nije u Srbiji jos.

Kucaj na Ship24, batali Cainiao pracenje

1684702409926.png

Nije tacan taj status, nije u Srbiji jos.

Kucaj na Ship24, batali Cainiao pracenje

Pogledajte prilog 390339
Aman znam taj sajt i los je tu mi zadnji status 16.05 a ja u tri app kojima pratim i u AE pise vec 19.05
@Bojan42
Proveravao ja juce i prekljuce na sajtu UPU i nema nista.

Prilozi

• Screenshot_2023-05-21-23-00-32-138-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-21-23-00-32-138-edit_com.android.chrome.jpg
    88.4 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
Aman znam taj sajt i los je tu mi zadnji status 16.05 a ja u tri app kojima pratim i u AE pise vec 19.05

Proveravao ja juce i prekljuce na sajtu UPU i nema nista.
Tek kada bude prihvacena na Madjarskoj izmenicnoj tu se pojavi,pogledaj moj paket,vidi vremena pojavljivanja na nasoj posti i ulazak u izmenicnu u Madjarskoj,posle toga ide slanje

dadada.jpg
mgmgmgmgmg.jpg

Ne mora da znaci. I meni je u madjariji bio jedno 5 dana poslednji paket.

Nemoguce da toliko sporo putuje a u Madjarsku je stigao 17og danas je 21 ustvari sad vec i 22gi, meni su ranije napustali Madjarsku za dan/dva i bez daljih pracenja na nasoj posti stizali uredno, gotovo sam 101% siguran.
Prati,u toku nedelje se pojaviti HU-1005 na nasoj posti,tada otidji na UPU i videces da je u Madjarskoj i taj dan ce i proslediti u nasu zemlju,racunaj da ti upao vikend.

Znaci usporili, e platis 5$+ i opet cekas ko majmun.
Sve su usporili...🤬🤬🤬

Nekad prodje brzo,nekad ne....glavno da stigne.
Pa kad platim dodano da bi brze stiglo to onda i ocekujem mogao sam Ux...HU da uzmem i da cooliram par meseci ali nisam zeleo nego sam platio.
Ipak su RB....SG bili najbrzi za 10 dana kod mene, sta sad Madjari drze 5 dana posiljku? Preko SG je odmah prosledjivano kakvih 5 dana drzanja paketa.

Pa kad platim dodano da bi brze stiglo to onda i ocekujem mogao sam Ux...HU da uzmem i da cooliram par meseci ali nisam zeleo nego sam platio.
Ipak su RB....SG bili najbrzi za 10 dana kod mene, sta sad Madjari drze 5 dana posiljku? Preko SG je odmah prosledjivano kakvih 5 dana drzanja paketa.
SG ne ide preko Madjarske,mislim da on ide direkt za Srbiju.Njemu je Linehaul Srbija,pa je odmah sutradan na 11003.

Nedeljom ne rade sigurno,mozda subotom kao nasi,nemam pojma.
Mislis ne lete avioni nedeljom?
Ili niko od osoblja koje pakuju pakete u avione ne radi nedeljom?
Kod nas se radi i nedeljom, znam 100% drug mi je to radio na nasem aerodromu pre koju godinu.
SG ne ide preko Madjarske,mislim da on ide direkt za Srbiju.Njjmu je Linehaul Srbija,pa je odmah sutradan na 11003.
Naravno da ne ide preko Madjarske.

Mislis ne lete avioni nedeljom?
Ili niko od osoblja koje pakuju pakete u avione ne radi nedeljom?
Kod nas se radi i nedeljom, znam 100% drug mi je to radio na nasem aerodromu pre koju godinu.

Naravno da ne ide preko Madjarske.
Da aerodorm,to radi svaki dan,to ti je ovo linehaul,posle ide na HU-1005,ako i rade ne rade sa maksimalnim brojem osoblja,evo neka se neko javi da mu se status 1005 pojavio nedeljom,mislim da ga nema.Ili 11003 nedeljom.

Madjari gori od nas, bar nismo najgori, cemu drzanje paketa od 5 dana ako je isti u tranzitu?
Prosledis na prvi avion koji leti ka SRB.
Ja to ne mogu da razumem.

Madjari gori od nas, bar nismo najgori, cemu drzanje paketa od 5 dana ako je isti u tranzitu?
Ja to ne mogu da razumem.
Moze im se,kao neko ce da ih kazni....nema tu neke razlike,svi oni rade sa pola ..... , inace placao sam ja masno Fedex pa me j...o.

Moze im se,kao neko ce da ih kazni....nema tu neke razlike,svi oni rade sa pola ..... , inace placao sam ja masno Fedex pa me j...o.
Uzassssss.
Aj necu vise da se nerviram ali takav bol u onoj stvari kod tih Madjara ja ne razumem.
Brt ako si dosao da radis radi niko te puskom nije terao na posao, dok neko ko bi savesno radio je na birou, ista situacija i kod nas uvek se tako iznerviram i takvi likovi su svugde, isto kazem nekim ljudima na poslu, sto si brate dosao da radis ako ti se ne radi.
Bas ne volim neradnike a okruzen sam istim...

Uzassssss.
Aj necu vise da se nerviram ali takav bol u onoj stvari kod tih Madjara ja ne razumem.
Brt ako si dosao da radis radi niko te puskom nije terao na posao, dok neko ko bi savesno radio je na birou, ista situacija i kod nas uvek se tako iznerviram i takvi likovi su svugde, isto kazem nekim ljudima na poslu, sto si brate dosao da radis ako ti se ne radi.
Bas ne volim neradnike a okruzen sam istim...
Nazalost tako sve funkcionise u nasoj a i u vecini drzava,zdravstvo,skolstvo,komplet drzavne institucije....ovo je bezbolno,mozda se malo nerviramo,zamisli takav nerad a i neznanje u zdravstvu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno