Kao da je opet neko zatisje sa paketima..
Ono pre 10ak dana dosta ljudi se javljalo da stize po nesto, ali sad skoro niko ne javlja...
Kod mene evo druga nedelja bez desavanja...
Par postova iza sam napisao da je meni stigla na carinu... citaj temu
Kao da je opet neko zatisje sa paketima..
Ono pre 10ak dana dosta ljudi se javljalo da stize po nesto, ali sad skoro niko ne javlja...
Kod mene evo druga nedelja bez desavanja...
Pise lepo "skoro niko ne javlja" a ne niko.. Tvoja jedna je upravo skoro niko jer je jedan paket na nas ovoliko zanemarljiva brojka..
Ako opet ne razumes, kazi samo.. Nacrtacu..
Molim za odgovor..
https://prnt.sc/szwvh8
Pošiljka kupljena preko Ebay 3. Juna stigla u GPC Beograd.
Da li će se videti na sajtu pošte ili ne? Kada bi trebao da odem da je pokupim?
Hvala
Kad pre covece, stigla za 10 dana u Srbiju... ovo je odlicno cak i za period pre korone
Ja sam baš iznad pitao za PostNL, paket od 1. juna još uvek je "pre-advised".
Ja sam baš iznad pitao za PostNL, paket od 1. juna još uvek je "pre-advised".
Kakva su iskustva sa paketima iz EU?
Cekam jedan iz Francuske i jedan iz Poljske, putuju vec vise od mesec dana, a izasli su iz maticne zemlje.
Evo ga stigao i treci TR od jutros..
Pogledajte prilog 286480Pogledajte prilog 286481Pogledajte prilog 286482
Imam i nekoliko neregistrovanih TR, nadam sa da je i neki od njih stigao![]()
Trenutno mogu da kažem samo za jedan paket sa praćenjem naručen iz Austrije za BG, vrednosti 49€, CH pošta - putovala je do pre neki dan mesec i po dana.Kakva su iskustva sa paketima iz EU?
Cekam jedan iz Francuske i jedan iz Poljske, putuju vec vise od mesec dana, a izasli su iz maticne zemlje.
Nije slučajnost. Neregistrovane pošiljke ređe idu na carinu jer je smatra da su manje vrednosti. (Posebno kada je carina zatrpana paketima.)Svih 5 registrovanih su isli na otvaranje i carinjenje, ovaj neregistrovani nije. Da li je slucajnost ili ne da samo registrovane otvaru ne znam.
Obavezno trazite da vam stave fakturu u paket, kad to stoji, sa vrednošću koja može biti umanjena, ali ne i smešno mala - biće fakturisano po tome.
Ako je vrednost veća, tražite da na fakturi piše "big sale - promo pack" ili slično, da izgleda da ste kupili na jedinstvenom popustu. Naravno, ako pošiljalac to želi da uradi.
@Animal
Ne, TR-TRISTA je jedini status koji mi se pokazuje izmedju poslate i pristigle posiljke. Tako mi je bilo i sa prethodnom turom registrovanih TR koje su stigle.
Evo ga stigao i treci TR od jutros..
Pogledajte prilog 286480Pogledajte prilog 286481Pogledajte prilog 286482
Imam i nekoliko neregistrovanih TR, nadam sa da je i neki od njih stigao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari