JohnMcClane
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2009
- Poena
- 310
Je l stigao paket nekom preko Asendie iz USA u skorije vreme?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
I ja sam imao jedan takav UY...CH I zavrsio je na carini. Pristigao u Srbiju 08.11, a ja sam ga dobio 19.11. Tada nije bilo strajka Poste, pa je islo malo redovnije. Tvoj je stigao u toku strajka I ko zna gde je sada. Jedan moj paket koji je isao preko Singapura 4PX OMpro pristigao 04.12 (u toku strajka) I jos uvek ga nisam dobio.Kod mene je status da je 07.12 stigao na aerodrom kod nas. Mozda je zavrsio na carinskom pregledu, ko ce ga znati. UY.... CH pracenje, ocigledno se ne skenira,pa nemam informaciju da li je na pregledu, mogu samo da se nadam da nije negde izgubljen.
Ne bih rekao da je to, meni dva paketa ekspresno prosla i jedan danas dosao a sutra mi stize i drugi.Ajde što je bio štrajk, nego što sve liči na to da se o nečemu o Pošti ćuti, jer je očigledno da GPC ne radi ni na 50% kapaciteta od pre štrajka.
Sve ide kilavo, pošiljke iz Kine u lokalnu poštu u mom kraju uopšte ne stižu, registrovana pošiljka stoji više od 20 dana u GPC-u, iako ne ide na carinu.
Deluje kao da je jedan veći broj radnika ili pod suspenzijom ili na bolovanju.
Ajde što je bio štrajk, nego što sve liči na to da se o nečemu o Pošti ćuti, jer je očigledno da GPC ne radi ni na 50% kapaciteta od pre štrajka.
Sve ide kilavo, pošiljke iz Kine u lokalnu poštu u mom kraju uopšte ne stižu, registrovana pošiljka stoji više od 20 dana u GPC-u, iako ne ide na carinu.
Deluje kao da je jedan veći broj radnika ili pod suspenzijom ili na bolovanju.
Osecam da ce sada standardan Purchase Protection da ode sa 60 na 90 dana...
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Osecam da ce sada standardan Purchase Protection da ode sa 60 na 90 dana...
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Da pricam konkretno o AE, ranije je taj Purchase Protection bio cini mi se 45 dana, paketi su poceli da kasne, bilo vise dispute-a, barem su ovde to ljudi pisali, ali verujem da je vazilo i za ostatak sveta...i Purchase Protection su podigli na 60 dana.Ako plaćaš preko Paypal-a zaštita je odavno produžena na 180 dana
edit: a vi pričate konkretno o Aliju...
Ne gledaj AE. Uvek unosi zabunu. Prati na pošti i 17track. Paket je verovatno na carini i naravno da ćeš ga dobiti. To na AE je genericka poruka. Jedino da pišeš carini na mail za dokaze o plaćanju, ako je neka skuplja stvar u pitanju, naravno ako na poštinom sajtu stoji da je za carinu.Novi status pošiljke. Vidim da je pošiljka završila u Nišu na carini. Ne znam samo da li će mi je poslati ili postoji neki razlog zašto je zadržana.
![]()
![]()
Meni isto stoji. Uglavnom sve što je stiglo ranije tipa 10-ti decembar, to nose tek sad. Gomila pošiljki ima. Znaci bez obzira što je prošlo skoro, čeka se da se one prve pridosle pošiljke dostave.Pozdrav,
da li zna neko sta se desava u ovom slucaju?
Imam 2 paketa, sa istim datumima pustanja sa carine i otpreme iz Glavne poste.
Gledao sam preko postal.ninja site-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari