Massive Raider
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.08.2007
- Poena
- 745
@qwerty96
Hvala
Hvala
Koliko im više treba da ocarine paket, em čekam dva meseca od Kine do ovde em sad kod njih stoji nedelju dana..
![]()
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Bas to, isto se i ja nadam.Kod mene potpuno ista prica,nadam se da ce ocariniti do sutra,mada ko zna. osam dana sam cekao da ubace posiljku u sistem,verovatno jos toliko na carinu,samo da stigne do 31-og.
Jedno pitanje u vezi Singapurćana i naše pošte...
SG pošta je ubedljivo najbolja, i obično u bg stignu paketi za 5-15 dana, tako je i sad...
Dva paketa stigla za desetak dana, istog dana zaprimljena i kasnije isporučena, to je bilo pre nedelju dana...
Ali evo dva paketa stigla 24.12. u bg, tako javlja sg tracking i ali aplikacija, što je uvek tačno, ali naša pošta ih još nije zaprimila, treći dan...
Koliko kasne jel zna neko, do sada se uvek čim stigne u zemlju pojavi i poštin status, sada mrtvilo, ništa?
Nemoguće da je odjednom tolika gužva da ne mogu ni status da unesu a kamoli da paket sprovedu dalje...
Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk
Ok bi bilo da imaju normalno neko kašnjenje, kao carina kad je gužvi, bar znaš kasne dve nedelje, i čekaš ko ludak...Meni je posiljka stigla 18og u Srbiju a posta i dalje nije nista unela tako da izleda da da se desava.
Inace do sada kao i tebi uvek čim stigne u zemlju pojavi se i poštin status tako da izgleda da je masovno.
Naruceno 7.11. i vracena posiljka, ponovo poslato 18.12. i izgleda da je krenulo konacno.Pogledajte prilog 279262
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
SG pošta je ubedljivo najbolja, i obično u bg stignu paketi za 5-15 dana, tako je i sad...
Dva paketa stigla za desetak dana, istog dana zaprimljena i kasnije isporučena, to je bilo pre nedelju dana...
Ali evo dva paketa stigla 24.12. u bg, tako javlja sg tracking i ali aplikacija, što je uvek tačno, ali naša pošta ih još nije zaprimila, treći dan...
Koliko kasne jel zna neko, do sada se uvek čim stigne u zemlju pojavi i poštin status, sada mrtvilo, ništa?
Nemoguće da je odjednom tolika gužva da ne mogu ni status da unesu a kamoli da paket sprovedu dalje...
Ok bi bilo da imaju normalno neko kašnjenje, kao carina kad je gužvi, bar znaš kasne dve nedelje, i čekaš ko ludak...
Ali eto recimo, tebi nema status a stigla ti pošiljka 18., a meni su dva paketa stigla 20. i odmah bio status od naše pošte i sutradan isporučeno sve regularno.
Zato me i buni ovo sad, da li će uopšte da ubacuju u sistem, a možda i zagube...
Mislim, 9 dana da ti nema traga pošiljci je malo previše.
Da li se negde može raspitati, na mail ili sl., mada sumnjam da bi neko znao ili hteo da odgovori...
ma ne znaci nista, to je sve laz
Ostaje nam da se nadamo i čekamo..imam i ja jednog Singapurca koji je 24.12 ušao u zemlju a još nije registrovan u poštinom sistemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari