Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Nek je sa srećom : D
Jinhua City, leaving Jinhua International Small Package Collection Center, next stop , Yiwu International. 6.novembra ovaj status i to je sve do dolaska.@Kimins negde sam citao da drugo slovo (posle R) oznacava preko kog prevoznika salju paket.
Doneo postar dana sjos jednu RV****Cn koja je juce prosla naizmenicnu postu.
Pa to je jos i odlicno ako UW****CN stizu za oko 50ak dana.
@Rax032 koja je poslednja stanica (mesto) u kni za tu tvoju UW. Razlicitom brzinom putuju sa razlicitih mesta po Kini, nekim treba manje a nekim vise da stignu do nas.
Znaci TO 2-3 meseca.
Kod mene prispece juce a danas vec otprema, nema status za carinu a drugi paket koji je pre 3 dana stigao u Srbiju nema cak ni prispece od nase poste, cudno.Ovaj se konačno pokrenuo, da vidimo NS carinu šta kaže.
![]()
Jinhua City, leaving Jinhua International Small Package Collection Center, next stop , Yiwu International. 6.novembra ovaj status i to je sve do dolaska.
S obzirom da su mi ranije stizale kineske neregistrovane za maksimalno 30 dana, meni je ovih 50 katastrofa.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Kako to mislis da zaobidjes postu? Nikako. Mozes postu zaobici jedino ako kupis nesto preko kurira, tipa DHL, TNT, itd...Posto je postansko trziste sada "liberalizovano" kako zaobici postu da paketi vise ne idu direktno na postu vec na nekov drugog postanskog operatora?
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
U kom smislu mislis liberalizovano? Pa ne moze niko drugi sem poste i kurira da ti donosi robu, kako si to mislio da izvedes i odakle ti info da je bilo sta liberalizovano u segmentu donosenja paketa iz inostranstva a koje sad vazi.Verovatno još uvek ne,ali proveriću i sa RATEL-om jer je tržište liberalizovano,sad samo da vidimo kako može da se izabere neko drugi.
I meni je stigao jedan paket jos prekjuce a nema jos status na posti.
Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока
Pa znam da nema logike zato i necu da otvaram dispute.Neka logika kaze da ti otvaras dispute kod Kineza, a da se oni naplacuju od nase poste.
Zna li neko u čemu je razlika između RB-SG i RP-SG? Naime imam par paketa od 11.11 koji su RB-SG i oni su relativno brzo stigli do srbije i juče zamolim kineza da koristi singapursku poštu za paket i danas dobijem broj za praćenje koji je RP-SG. Pretpostavljam da je razlika u veličini paketa ali da proverim sa vama ovde da li da očekujem istu brzinu dolaska u srbiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari