Platio sam preporucenu posiljku sa brojem za pracenje. Imam evidenciju do same poste u gradu u Izraelu. To je bio 24. januara, ali od tada nema daljih informacija. Covek kome sam poslao je do pre nedelju dana tvrdio da nije dobio posiljku. Ja sumnjam u to i mislim da koriti situaciju, posto je prethodno trazio da mu posaljem broj za pracenje. On se za sada ne zali, a meni je glupo da ga pitam da li je dobio, jer onda samo pravim sebi problem, jer mu dajem mogucnost da to zloupotrebi. Opet vrednija je posiljka i frka mi je da li je to stiglo. Zato razmisljam da li da pokrenem taj postupak trazenja posiljke, ali me zanima da li se to placa i koliko uopste to ima smisla, odnosno da li da ocekujem neko resenje ili je to mlacenje prazne slame?
I pitao sam hipoteticki koji je problem sa nama i da li je moguce da se slanje posiljki iz Srbije bazira na tome da ako primalac zeli da prizna da je primio posiljku, onda je ok, a ako ne zeli, onda ebay kaznjava mene kao prodavca i uzima mi pare, a pritom ja nemam nikakvu mogucnost da zastitim sebe i svoju posiljku, vec se sve svodi na dobru ili losu nameru kupca.