Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam skapirao ovo je krenulo ka Srbiji? Ako jeste jel normalno da putuje od 25.1?
aef62f5dfdd1b8958ec2cfc6a8fcb356.jpg

Moze i mesec-dva putovati. Ali za 4PX verovatno neces uopste ni imati update dalje od toga.

Pravo da ti kažem ni sam ne znam da li je 4PX ili obična singapurska, ovo je onaj slučaj koji sam ovde pre neki dan postavio, broj je u formatu RB----SG, 17track automatski prepoznaje da je SingPost, ali mi tada nema nikakvog statusa sem da je informacija primljena, a kada promenim na 4px, dobijem ovo iznad.

@ Markic

Stize to za par dana.

Pogledaj primere

P i S nemaju pracenje u Srbiji , ali su paketici vec stigli i isporuceni su na kucne adrese.
RB je vec par dana na carini

4px.jpg

I putešestvije se konačno završava. U buduće izbegavam Švedsku poštu u širokom luku... [emoji19] Samo da vidim danas koliko su me ovi naši udarili po džepu...IMG_20180131_070957.jpg

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju sta se dogadja sa ovime? Kao da iz Kine putuje, a ne iz Nemacke

QCeUIsOgFiqPXHvGHZqPM6sAXCXxA8.png

@ubabic

Zasto ces da izbegavas Svedsku postu ???
Kineska je tokom ovih guzvi i praznika jos sporija....

@titus12

Kinezi izgleda nesto muljaju sa tim UG...CN , i ja sam 29.01 dobio jedan takav broj , ali....

ug2.jpg

Ako se posle 5 dana ne osvezi status , sledi zalba i otvaranje spora

@Ninoslav1983

Taj paket je stigao u Srbiju i sad stoji zaglavljen negde u postanskom centru i ceka da prodje carinu.
Iz Informativnog servisa Poste neces dobiti nikakvu informaciju , a na telefon u postanskom odeljenju pri carini se niko nikada ne javlja.

I meni jedan mali paketic stoji vec par dana sa takvim statusom.

@ titus12

Ako lazu ( videcemo za par dana da li ce se promeniti status ) , necu da prihvatim laz , pa makar bilo i 50 centi - neka napisu stvarni broj i da posiljka nema pracenje.
Iz principa necu da prihvatim lazne i duplirane brojeve za pracenje.
Kada si ti dobio broj i da li je isti status na http://track-chinapost.com ( No shipping record! ili Parcel#UG...... is invalid ) ???

I putešestvije se konačno završava. U buduće izbegavam Švedsku poštu u širokom luku... [emoji19] Samo da vidim danas koliko su me ovi naši udarili po džepu...Pogledajte prilog 245495

Stigao ruter. Carinski troškovi 667 din (467 din. PDV + 200 din. verovatno otvaranje). Ja zadovoljan. A vala sam se načekao...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
@ titus12

Ako lazu ( videcemo za par dana da li ce se promeniti status ) , necu da prihvatim laz , pa makar bilo i 50 centi - neka napisu stvarni broj i da posiljka nema pracenje.
Iz principa necu da prihvatim lazne i duplirane brojeve za pracenje.
Kada si ti dobio broj i da li je isti status na http://track-chinapost.com ( No shipping record! ili Parcel#UG...... is invalid ) ???

tek danas mi je poslato tako da ni ne ocekujem da pise ista, al videcemo, samo nek stigne nije mi broj bitan

Za UG....CN od 29.1 sada se pojavio status - shipping center received
Nema statusa shipping notice received from seller kao kod RY,RG,RB,RL...

Ovo sam ja imao (posiljka stigla)
Acceptance, Fujian Xiamen Acceptance Center
Departure, Fujian Xiamen Acceptance Center
Has left, the next station processing center, Fujian Xiamen Acceptance Center

8 dana posle stiglo

Paket stigao na carinu 25.01 danas je prosao. Znaci smanjili su zadrzavanje na razumnih 7 dana [emoji3]

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

GearBest ubrzao, 15 dana običnom ne registrovanom poštom :)

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    71.7 KB · Pregleda: 91
Jel moguce da mi je paket jos uvek na carini u pitanju je pismo neko seme sam narucivao nije prvi put. Poslato 26.12.2017 iz spanije i dalje nista.

To ne bi smelo ni da prodje carinu :(

Ali po.... zilioniti put, nista cudno da nesto sto je poslato pre manje od 3 meseca vam ne stigne jos uvek ;)

Koji dan rade na NS carini? Meni se kiseli paket tamo od 22. 01. Brže je stigao iz Kine nego što ovima treba da ga pregledaju...

Ubrzala BG carina...:banana:

KNlllwe.png

13.01. kupljen, 02.02. na vratima.

Poslednja izmena:
Jel slao neko nesto u Izrael? Poslao sam nesto vrednije i od 24. stoji ovaj status, a kupac kaze da nije dobio paket.

1.PNG

Poručio 11.12.2017... Šta reći :mad:

48b109ed0101dcffc8d6d185b84fd8b3.jpg

Poslednja izmena:
Problem je sto ja nisam u Beogradskoj posti nego u Kragujevackoj, i zbunjuje me ovaj status. Nikad ga pre nisam imao, sa carine u Beograd, obicno sa carine ide odmah u Kragujevac.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno