@ milicevic
Informativni servis Pošte - 011 3607 788
http://www.posta.rs/struktura/lat/kontakt/kontakt-centar.asp
@road_runner
Pracenje je dostupno samo do eksportnog centra
Da. To ti je broj za male posiljke koje nisu registrovane. Sada ti preostaje jedino da cekas da ti je postar donese
Meni je stigla u Podgoricu pošiljka iz Japana poslata 29.11. Očekujem da uruče bratu u sljedećih par dana, ali ovo je ludilo brzo. Istu stvar sam naručio mjesec dana ranije i putovala je preko 10 dana duže.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
A koliko prosečno putuje paket iz Nemačke do Srbije?Meanwhile in Serbia:
Poslato iz Nemacke 24.11. jos ga nema na trackingu u Srbiji.Da je krenuo peske za 2 nedelje bi stigao u Srbiju.Kakav raspad od sistema znaci stoji na aerodromu u nekom depou dok se ne raskrci da dodje na red da se registruje uopste da je stigao
Hvala!7 dana (iz mog iskustva)
Hvala!
Isto važi i za pismo jel?
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Мени још увијек није стигло ништа од пакета поручених 10.11. А поручио сам пар ствари. НС је у питању.
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Meni od desetak stigla 3. Cetvrti trebao danas, kad jutros vidim poslat na Vozdovac umesto Palilulu. Pozovem ja tu postu izdiktiram broj i kazem ime, ona potvrdi da je paket tu ali na drugo ime i adresu koje se nalazi kod njih. Kinez mi dao tudj broj. I sad sam mu poslao poruku da mi da tacan broj ili u roku od 48 h ide dispute.od 16 paketa koje sam narucio 11.11, 4 su isporucena meni, 1 isporucen gore pomentom Petru u Zvorniku, 1 stoji od 28.11 na carini u BG, 2 su od 4.12 na "otprema" u NS, dok za ostalih 8 znam samo da su poslati....
Мени још увијек није стигло ништа од пакета поручених 10.11. А поручио сам пар ствари. НС је у питању.
11003 je pošta na aerodromu, oni moraju da rade 0-24h,a carina ne radi nedeljomPošta i carina počeli da rade i nedeljom? [emoji3][emoji41]![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Meni jos gore od 26.11. tako stojiDeseti dan mi stoji 3.12.17. 11.23 - Despatched to overseas (Country code: RS) nikad mi nije ovako kasnio paket jel to normalno?
SG pošta
Meni jos gore od 26.11. tako stoji
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari