Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako pokrenuti istragu ako imas tracking broj a nije stiglo u nasu zemlju.Poslato iz Nemacke 24.11 i jos ga nema u Izmenicnoj posti.Ovo mi je zadnji status:The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Nov 28, 2017 to be forwarded to the country of destination. Further tracking information is also provided by the website of the country of destination. Neki rok je 7-10 dana da stigne.

Meni je jedom posiljka putovala iz Frankfurta barem dve nedelje.

posiljka.png

Poslednja izmena:
Vidim da imas brata u Podgorici pa ako nije problem da mi napises kako ide porez i carina tamo da li se isplati cimati kumove . Kupio bih blic za 80-90€ pa kako se placa pdv i carina i zezaju li kao carina u Srbuji

Info centar Poste izgleda sluzi samo kao mesto gde su smestili gomilu partijski podobnih clanova da primaju platu....
Ne secam se kada sam direktno dobio korisnu informaciju od njih.

Zbog strahovitih guzvi , paketi preko kineske i singapurske poste putuju i po 20 umesto 3-5 dana.
Preko turske i holandske poste stizu za 10-15 dana i u doba ovih decembarskih guzvi.

Kod nas na prijemu i carini mogu da stoje i do 15 dana :( :( :(

Info centar Poste izgleda sluzi samo kao mesto gde su smestili gomilu partijski podobnih clanova da primaju platu....
Ne secam se kada sam direktno dobio korisnu informaciju od njih.

Zbog strahovitih guzvi , paketi preko kineske i singapurske poste putuju i po 20 umesto 3-5 dana.
Preko turske i holandske poste stizu za 10-15 dana i u doba ovih decembarskih guzvi.

Kod nas na prijemu i carini mogu da stoje i do 15 dana :( :( :(

A da ovi paketi već nisu u Srbiji preko SG pošte samo čekaju red da budu registrovani?

"i do 15 dana"? Bilo je situacija da preko mesec dana se ceka na carinjenje. Retko, ali desilo se.

A zaljenje na forumu je u stvari kontraproduktivno - istresemo se malo, niko nista ne uradi, taman se dovoljno smirimo da se nista ne radi, a opet smo nervozni, jer nema promene na bolje :) Zato, bolje protesti, strajkovi i slicno.
Ovo je stvarno dobronameran savet :)

Koga interesuje paket sa statusom 2017-12-03 11:23 Despatched to overseas (Country code: RS) juče stigao na carinu 12.12.2017.
Singapure post.

Koga interesuje paket sa statusom 2017-12-03 11:23 Despatched to overseas (Country code: RS) juče stigao na carinu 12.12.2017.
Singapure post.

Znaci moj paket nece skoro

2017-12-12 04:10 Despatched to overseas (Country code: RS)

Mislio sam kad je taj status stigne za 4,5 dana. Ali izgleda guzve pa se sad ceka i po 10.

Znaci moj paket nece skoro

2017-12-12 04:10 Despatched to overseas (Country code: RS)

Mislio sam kad je taj status stigne za 4,5 dana. Ali izgleda guzve pa se sad ceka i po 10.

HA, 3 paketa poručena 11.11. i jedan poručen 23.11. jos uvek nisu stigli u Srbiju
Svi imaju Despatched to overseas (Country code: RS) ili da su preuzeti od strane avio kompanije. I tako stoje već po 20 i više dana.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 242482

Jutros sam poslao mail i stigao je odgovor...
Haha kako tvoj od 6.12 može da ide pre mog od 27.11.2017., stvarno nema smisla. Moj je još uvek na prijemu, to je sve što piše.

P.S.
Nego razmišljam da nije došla naredba da se prvo obrađuju veći paketi kako bi pokupili što više para od carinjenja i tako prikažu što uspešniju godinu. A ove kovertice stavljaju na gomilu sve pa kad stignu.

Poslednja izmena:
HA, 3 paketa poručena 11.11. i jedan poručen 23.11. jos uvek nisu stigli u Srbiju
Svi imaju Despatched to overseas (Country code: RS) ili da su preuzeti od strane avio kompanije. I tako stoje već po 20 i više dana.
Meni isto tako stoji za 2 paketa od 25.10.2017...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koga interesuje paket sa statusom 2017-12-08 11:23 Despatched to overseas (Country code: RS) danas stigao na carinu 14.12.2017.
Singapure post

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ocigledno neka ludnica u avio transportu. Neki paketi koji su napustili Kinu jos u novembru su negde zalutali a paketi od decembra stizu. Ja imam jos 5-6 paketa od 11.11 nema ih nigde.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Ocigledno neka ludnica u avio transportu. Neki paketi koji su napustili Kinu jos u novembru su negde zalutali a paketi od decembra stizu. Ja imam jos 5-6 paketa od 11.11 nema ih nigde.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Чини се, ја имам пет пакета од 11.11. а и даље ништа.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Jel ima neko iskustva sa Swiss poštom?
Kakvi su što se tiče brzine dostave?

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Kakve veze ima to sto je avio posta sa brzinom? Znate li vi da airmail moze da ide 2m avionom, a 10.000km drumski ili cak na magarcu? Niti se salim, niti preterujem, negde posta stvarno ide toliko kratko avionom, samo da bi se reklo da je airmail, a onda stvarno MAGARAC raznosi dalje do carine i posti (ne postar na magarcu, to tek, vec je magarac transportno sredstvo do samih posti).

Sto pre shvatite da nema pravila, pre ce vama biti lakse.

Jel ima neko iskustva sa Swiss poštom?
Kakvi su što se tiče brzine dostave?

Ne znam kojom postom mi je stigao paket narucen preko nemackog amazona ali je stigao ocarinjen na kucnu adresu za manje od 7 dana.. iznenadio sam se kad sam danas zatekao postara na vratima..

Ne znam kojom postom mi je stigao paket narucen preko nemackog amazona ali je stigao ocarinjen na kucnu adresu za manje od 7 dana.. iznenadio sam se kad sam danas zatekao postara na vratima..

Imaš na adresnici na paketu negde kojom poštom ide.

Ovo nije humano,poruceno 11.11.,a zadnje pracenje je ovo od 26.11.,od tad nista...uzas.
b527969c3139d3e57875eaadbd8415d8.jpg

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Kinezima ( China Post ) je "crni petak" bas crn :( - ni jedan paket od 11.11 koje pratim nije stigao - svi imaju status "Shipped by air"
Singapurcani su bolji , situacija je pola-pola,pola je stiglo a pola je jos na putu ili stoji na nasoj carini.
Holandjani su prilicno brzi.

Turci su apsolutni pobednici - paketi stizu za 10 dana.

Ne mogu da nađem, neko je negde ostavio link za praćenje pošljiki sa gearbest, za koje nije kupljen kod?

Kako Vam se do sada pokazala Turkey post? Imam neki paket poslat preko njih i vec nedelju dana ima status: Origin, Item is at agent warehouse. Kontaktirao kineza, on kaze ne brini napustilo je Kinu, ali kapiram da bi to status i pokazao da je istina :)

Cini mi se, ali mozda gresim, da je jedina posta koja je bila konstatna ikako je malezijska - u najgorem mogucem smislu :) Sto i nije cudo, Srbija i Malezija imaju odnose gore od Izraela i Palestine.

Turksa je uglavnom OK bila ljuima, ali nema tu pravila.

Može li neko da mi pojasni ove statuse?ScreenHunter_16 Dec. 15 14.19.jpg
Swiss pošta je u pitanju.
Kako kapiram pošiljka je poletela iz Hong Konga, samo jer prema Švajcarskoj ili prema Srbiji?

Dva paketa porucena od istog prodavca. Jedan stigao drugi se zaglavio. Mozda je neko u posti resio da obraduje svoje dete za Novu godinu. Izgleda da moje nece dobiti poklon.
ac92bc9f13a88876b8912fe4f59d4352.jpg

Sent from my TTL713G using Tapatalk

Screenshot_2.png

Sta mislite, sta se desava sa posiljkom? Jel moguce da su je izgubili? Narucio sam neke led trake sa Aliexpressa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno