Info centar Poste izgleda sluzi samo kao mesto gde su smestili gomilu partijski podobnih clanova da primaju platu....
Ne secam se kada sam direktno dobio korisnu informaciju od njih.
Zbog strahovitih guzvi , paketi preko kineske i singapurske poste putuju i po 20 umesto 3-5 dana.
Preko turske i holandske poste stizu za 10-15 dana i u doba ovih decembarskih guzvi.
Kod nas na prijemu i carini mogu da stoje i do 15 dana![]()
![]()
![]()
Koga interesuje paket sa statusom 2017-12-03 11:23 Despatched to overseas (Country code: RS) juče stigao na carinu 12.12.2017.
Singapure post.
Znaci moj paket nece skoro
2017-12-12 04:10 Despatched to overseas (Country code: RS)
Mislio sam kad je taj status stigne za 4,5 dana. Ali izgleda guzve pa se sad ceka i po 10.
Haha kako tvoj od 6.12 može da ide pre mog od 27.11.2017., stvarno nema smisla. Moj je još uvek na prijemu, to je sve što piše.
Meni isto tako stoji za 2 paketa od 25.10.2017...HA, 3 paketa poručena 11.11. i jedan poručen 23.11. jos uvek nisu stigli u Srbiju
Svi imaju Despatched to overseas (Country code: RS) ili da su preuzeti od strane avio kompanije. I tako stoje već po 20 i više dana.
Чини се, ја имам пет пакета од 11.11. а и даље ништа.Ocigledno neka ludnica u avio transportu. Neki paketi koji su napustili Kinu jos u novembru su negde zalutali a paketi od decembra stizu. Ja imam jos 5-6 paketa od 11.11 nema ih nigde.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Ne znam kojom postom mi je stigao paket narucen preko nemackog amazona ali je stigao ocarinjen na kucnu adresu za manje od 7 dana.. iznenadio sam se kad sam danas zatekao postara na vratima..Jel ima neko iskustva sa Swiss poštom?
Kakvi su što se tiče brzine dostave?
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Imaš na adresnici na paketu negde kojom poštom ide.Ne znam kojom postom mi je stigao paket narucen preko nemackog amazona ali je stigao ocarinjen na kucnu adresu za manje od 7 dana.. iznenadio sam se kad sam danas zatekao postara na vratima..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari