Ako je izmedju RF i SG 9 cifara onda jeste.
Imam ja paket neko mi napisa da od momenta poletanja iz Singapura sleće u Srbiju za 3-5 dana. Poručivao sam još davno preko ove pošte jedno vreme je bila brža od DHL-a danas poleti sutra je na našoj carini.Da ima 9 brojeva. to je valjda singapore post. Danas je poslato i jos se nije pojavilo na trakcing. Kakva je brzina singapore post ako neko zna?
Jel ne daje znake života uopšte?Ma j..em ja crni petak cekam tv box 10dana iz Kine i 15 dana da dodje sa carine. Danas mi isporuce super prodjem 650 dindzi carine. Ali sve u k...c box ne radi. Uopste nece da se upali ko da ne prima struju. Adapter uredu probao i drugi nista mrtav. Sad natezanje sa Alijem oko "disputa". Snimio video sa mojim pokusajem da ga upalim slikao jos par slika i cekaj presudu. Nemam nameru da im saljem nazad jer bi bio na jos vecem gubitku. A danas vidim taj isti box na KP 5000 din a mene kostao 27 dolara+(5 dolara kupon) +650 din. Znaci za desetak evra vise sam ga imao i ovde. Popizdeo sam.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Da li je neko imao slucaj da mu dve razlicite posiljke imaju isti broj za pracenje od dva razlicita prodavca, a preko singapurske poste. Za prvi paket broj sam dobio juce ujutro i taj paket je vec u proceduri slanja. Jutros, za drugi paket, od drugog prodavca, dobijam isti broj za pracenje preko Singapura, tako da sada, dobijam informaciju samo za prvi paket, dok se drugi ni ne vidi. Trazio sam objasnjenje od prodavca ovog drugog paketa, pa cemo videti sta ce reci. Nekako mi izgleda gotovo nemoguce da su oba paketa objedinjena u jedan od strane singapurske poste. Nemam losa iskustva sa njima, sta vise, mislim da su odlicni, medjutim, ovo mi izgleda krajnje neverovatno.
Nemoguće. Piši obojici prodavaca i traži da provere i pošalju ti pravi traking broj. Jedan od njih je pogrešio, slučajno ili namerno.
U telenor banci mi uvek skidaju cim mi se posalje.. :/Bice proknjizeno kod nase banke za koji dan (kod Intese stoji par dana kao rezervisano i nakon toga skidaju sa racuna). Aliexpress drzi pare sve dok ne potvrdis da si primio robu. Kad je potvrdis I nema disputa, Aliexpress pusta pare prodavcu. Cini mi se da je tako...
Da li je neko imao slucaj da mu dve razlicite posiljke imaju isti broj za pracenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari