Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. To ti je broj za male posiljke koje nisu registrovane. Sada ti preostaje jedino da cekas da ti je postar donese

@milicevic

Sortiranje vrse masine i verovatno nisu prepoznale adresu i sad se paket vrti u krug.Pokusaj da saznas da li postoji mogucnost da se paket izdvoji rucno....

3.12.17. 11.23 - Despatched to overseas (Country code: RS) jel ovo još rano da očekujem da sleti u Srbiji?

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Meni je stigla u Podgoricu pošiljka iz Japana poslata 29.11. Očekujem da uruče bratu u sljedećih par dana, ali ovo je ludilo brzo. Istu stvar sam naručio mjesec dana ranije i putovala je preko 10 dana duže.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni je stigla u Podgoricu pošiljka iz Japana poslata 29.11. Očekujem da uruče bratu u sljedećih par dana, ali ovo je ludilo brzo. Istu stvar sam naručio mjesec dana ranije i putovala je preko 10 dana duže.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meanwhile in Serbia:
Poslato iz Nemacke 24.11. jos ga nema na trackingu u Srbiji.Da je krenuo peske za 2 nedelje bi stigao u Srbiju.Kakav raspad od sistema znaci stoji na aerodromu u nekom depou dok se ne raskrci da dodje na red da se registruje uopste da je stigao

Meanwhile in Serbia:
Poslato iz Nemacke 24.11. jos ga nema na trackingu u Srbiji.Da je krenuo peske za 2 nedelje bi stigao u Srbiju.Kakav raspad od sistema znaci stoji na aerodromu u nekom depou dok se ne raskrci da dodje na red da se registruje uopste da je stigao
A koliko prosečno putuje paket iz Nemačke do Srbije?

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Da li je moguce da paket sa mobilnim telefonom napustio Kinu jos 26.11 nije dosao u Srbiju?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Evo da javim
od nekoliko paketa RB...SG koje pratimo ( Despatched to overseas (Country code: RS) datumi 24 - 30.11 ) , jedan je stigao na nasu carinu.Umesto 3-5 dana,sada treba vise od 10.

@Roy Fokker
Meni su iz Kine , kada nema guzve , paketi stizali za 8-10 dana
Turska posta je najbrza.Evo sad i u vreme ove guzve - paket poslat 15.11 je meni isporucen 27.11.

@dudjaa @grgic77
Stize za par dana na nasu carinu , trenutno su veoma velike guzve tako da vecina paketa ide malo sporije.I ja ocekujem par paketa datumi 24-30.11.Neki su jos uvek zaglavljeni u Kini.

Sve su pošte nešto usporile drastično. Skoro dobio jednu preko China post airmail preko 20+ dana do mene.

Мени још увијек није стигло ништа од пакета поручених 10.11. А поручио сам пар ствари. НС је у питању.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Мени још увијек није стигло ништа од пакета поручених 10.11. А поручио сам пар ствари. НС је у питању.

od 16 paketa koje sam narucio 11.11, 4 su isporucena meni, 1 isporucen gore pomentom Petru u Zvorniku, 1 stoji od 28.11 na carini u BG, 2 su od 4.12 na "otprema" u NS, dok za ostalih 8 znam samo da su poslati....

Ја за свих 5 мојих знам да су послати. Стићи ће у неком моменту...некоме. :-D
Срећом нисам ништа скупо поручио па и ако се изгуби.

od 16 paketa koje sam narucio 11.11, 4 su isporucena meni, 1 isporucen gore pomentom Petru u Zvorniku, 1 stoji od 28.11 na carini u BG, 2 su od 4.12 na "otprema" u NS, dok za ostalih 8 znam samo da su poslati....
Meni od desetak stigla 3. Cetvrti trebao danas, kad jutros vidim poslat na Vozdovac umesto Palilulu. Pozovem ja tu postu izdiktiram broj i kazem ime, ona potvrdi da je paket tu ali na drugo ime i adresu koje se nalazi kod njih. Kinez mi dao tudj broj. I sad sam mu poslao poruku da mi da tacan broj ili u roku od 48 h ide dispute.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Zna li neko brzinu dostave do Srbije za swiss post?
Ujedno čekam paket sa statusom 3.12.17. 11.23 - Despatched to overseas (Country code: RS) nema ga ni na vidiku SG pošta!

SG pošta 4.12, stiglo danas u BG.

Sent from my HomTom HT3 using Tapatalk

isto NS carina, takođe ništa od 11.11. extra su spori.

jedan paket sa praćenjem je stigao do mesta odakle sam, očekujem isporuku u ponedeljak, tako da ćeš i ti verovatno sledeće nedelje dobiti par paketa

Pošta i carina počeli da rade i nedeljom? [emoji3][emoji41]
5758c6ee8e72da5108f2438538e57e0f.jpg

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Znam ja to ali od kad kupujem nikad mi promena nije bila nedeljom i da je uneta nedeljom [emoji41]

PS
Nema potrebe da quote-ješ zadnji post[emoji6]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Poslednja izmena:
I meni se na zadnjem paketu koji sam primio pojavio u Nedelju status prispeća.

Ako nekog interesuje
15.11.2017 12:54:00 CN-52311206 Prijem
10.12.2017 08:08:44 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
10.12.2017 11:15:05 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu

Deseti dan mi stoji 3.12.17. 11.23 - Despatched to overseas (Country code: RS) nikad mi nije ovako kasnio paket jel to normalno?
SG pošta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno