Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ГПЦ Београд ради, пролазе ми сви пакети који иду даље (Зрењанин, Шабац итд),
само што их не скенирају тако да се ГПЦ Београд и не појављује на праћењу.

BdbvDmN.png
e2NCddy.png

И ГПЦ Ниш ради.
Једино остаје ГПЦ Нови Сад који скоро па не ради.
Da li ovo znaci da ce samo stici na adresu u BG? Cekam neki paket iz Italije preko NL (LR...NL), gde se na postnl trackingu stoji vec 7 dana "The consignment has arrived in the country of destination"?

Malo nisam u toku, kako uopšte pratite te LA Hu pošiljke na našoj pošti ako su one neregistrovane?
Meni za jednu takvu piše
Received by local delivery company, posle samo devet dana, što verovatno nije realno? Pritom ni Naša ni Hu pošta nemaju pojma o ovome u svojim sistemima?

@agasoft

Malo vise ne pratis temu

Ux...xx su neregistrovane , Lx...xx su registrovane posiljke.

Za sve imas objasnjenje sta koji status znaci.

Postavio sam na stotine primera i za LA...HU i za ostale kodove.

Gomila LA052...HU i dalje stoji sa statusom 27. / 30. 10.2023 HU-HU1005 Prijem
iako su do 2.11 stigle u Srbiju , transportne vrece nisu raspakovane i
posiljke pojedinacno nisu evidentirane u sistemu Poste Srbije.
( iz Kine trenutno krecu LA054......HU )

Meni ništa ne mrda niti stiže, jedan RB i dva LA052...HU

Vredne su stvari, nisu drangulije od nekoliko evra do 10tak.

Јел ово "arrived at departure transport hub" последња станици у Кини, пре него што крене ка Мађарској или кида већ иде?

Imam 1 pitanje i ja čekam pošiljku od 18 oktobra 1 put naručio preko aliexpress dali bi mi neko mogao pomoci i reci ako neko zna šta se dešava ja mislim da je sve uredu i da treba da stigne u Srbiju
Bio je štrajk u pošti ovde kod nas nez dali i dalje traje a svaki dan se br povećava danas još 33 dana do dostave a sutra 34 i tako raste br dana nez šta da radim molim vas ako neko može da mi kaže tj pomogne pošto 1 devojka mi rekla da se čeka 1 mesec pa i duže tj 2 meseca a i sad vetovatno zbog štajka moze neko da mi kaze tj pomogne

Prilozi

• Screenshot_20231120-194952_Chrome.jpg
    Screenshot_20231120-194952_Chrome.jpg
    78.3 KB · Pregleda: 39
Pa sta možeš da radiš osim da čekaš kao i svi mi, ako se ovo oduži vratiće nam novac i to je to.

Stoji mi "UD674461791YP" od 16.10.2023:
In domestic transport 10-16 16:32:00
【 SRB 】 Arrived at destination (post customs clearance)

Wish je u pitanju ako ima razlike u odnosu na Aliexpress...jel ima neko neke dodatne informacije za ovaj kod, jel moze detaljnije da se prati?

Isporucili su penzije i isporucuju racune da ne dodje do totalnog kolapsa.
Meni je danas poštar doneo račune i jednu UA pošiljku, koja je 5.10. dobila status Out For Delivery.
U štrajku su, nego danas da podeli račune, pa se setio da ima taj moj paket.

Kaže, ako čekam još nešto, nema ništa od toga dok se ne odblokira GPC.

Meni je u petak stigao LA..HU paket i danas UA..HU paket. Sto se GPC tice, siguran sam da ima nekih desavanja jer od vikenda su mi krenuli paketi iz GPC Beograd

Umesto 20200 gpc novi sad, dobio sam 10200 gpc beograd status. Jel moguce da su slali sa ns carine nazad u gpc beograd? I iz gpc beograd ide u moju postu?
2023-11-21 01_01_11-Праћење пошиљке.png

Cak je i vreme isto, u sekund
Siguran sam da su taj status stavili svima globalno kako bi ovo ispostovali, cisto da ljudima daju privid da se nesto desava

Meni je juče bio status da je stigla u postu 35 u Kraljice Marije u Beogradu. Tamo nisam mogao podići paket jer nema ko da mi preda. Sad je skinut taj status i ponovo je 62100 carina

1700562594986.png
Оживео и БГ изгледа

Ima pomaka. Tri UA...HU su jutros dobili status "arrived at local delivery center" posle 22 dana tihovanja.

Nije oziveo Beograd. Glavni GPC je u delimicnoj blokadi, Zemun koji je dosta povezan i sa carinskim terminalima je takodje u dobroj blokadi. Tamo se i okupljaju da protestuju. Mozda cete i dobiti povremeno neki info tipa PRISPELO i Arrived at local center ali tu ce sve da se zavrsi. Neko ce mozda i dobiti neki paket ovih dana u svojoj lokalnoj posti. Pod uslovom da lokalni postar hoce usput da uzme paket jer su radnici dobili prioritet prvo da dele pisma i koverte sa racunima naravno. To vazi za pakete koje su vec soritiratni u lokalnim postama i spremni za dostavu. Paketi koji su zaaglavili u GPC i koji tek trebaju da se transportuju do lokalnih posti .....to ce da cekamo....

slicna situacija kod mene. CNE EXPRESS. pre toga prodavac zamolio da ponistim porudzbinu. za sada nemam mnikakav status porudzbine. sta se desilo sa tvojim paketom?
Ja sam trazio da otkazu ako nece da posalju i rekao sam im da im necu ostaviti negativnu ocenu. Nisu hteli oni da otkazu, ali su me zamolili da trazim refund cim bude moguce i da ce odmah odobriti. To sam i uradio. Realno, zeznuli su se bili jer su omogucili i kupone da se dodaju, 5700x izasao 90 dolara sa svim popustima i kuponima, tako da mi je bilo glupo da se zalim nesto kada sam video da izbegavaju da posalju. Svako moze da se zezne, a po njihovoj reakciji se vidi da bi im to bio primetni gubitak, tako da.....

Jasno mi je bilo da odugovlace i nece poslati, jer sam video da je isti broj vec dodeljen za paket koji poslat u Francusku

Poslednja izmena:
Jos jedan paket mi je danas stigao u paketomatu UA..HU, nadam se da ce biti vise od jednog paketa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno