@kk1234
По овим сликама се види да су ти пакети отпремљени из ГПЦ Нови Сад.
На поштиној апликацији би требало да се види и где, док се на праћењу преко поштиног сајта то не види.
@zvrk100
ГПЦ Београд ради. Не раде они радници који су стали са радом још онда, али су ту други који сада раде.
Проблем је што се у међувремену тамо нагомилао огроман број пакета, требаће ко зна колико да се све то рашчисти
Jucerasnja informacija iz 11010 je bila da nisu primili nista iz GPC-a, vec vise od nedelju dana.
Postoje neki problemi u logistici na relaciji Kina-Madjarska. Ima to veze neke sa politikom EU i nekim logistickim stvarima tehnickim. Ni tamo ne rade punim kapacitetom.Ne znam sta se desava sa Kinezima, pošiljke mi stoje od 3.11 sa statusom "Arrived at departure transport hub". Nekoliko pošiljaka imam i svaka ima ovaj status, ne pomera se. E sada da li to ima veze sa našom poštom i štrajkom ne znam, vidim da sa Joom-a ide normalno, mozda jer ide preko Holandija a ne preko Mađarske.
Da zapravo dok je taj krak preko Turske bio masovniji prethodnih godina posiljke su ekstremno brzo stizale. Kako je prebaceno preko Madjara sve sporije i sporije je islo. Mislim da to ima i veze zato sto je Turska ipak nezavisniji entitet od EU pa i trziste i tranzit rade brze i slobodnije.Preko Turaka je islo exstra brzo al cenim da je skuplje od Madjara.
Pogledajte prilog 413844
Sta mislis da odem da preuzmem??
sutra cu ici da vidim sad sam otisao do te poste ,nisu radili😅То јесте отпремљено у пошту 21137, али је питање да ли су они то тамо распаковали или им све то стоји по разним џаковима. Код мене у пошти су одличне раднице, па увек све завршим лако и без проблема.
Зависи од радника, можда дају пакет (ако уопште могу да га нађу у гомили), а можда само кажу - нема ништа.
Све зависи какви су радници у тој пошти.
Ja sam bio do svoje lokalne poste i tri komada su tamo ali su svi nabacani po raznim dzakovima,nudila mi sluzbenica da trazim sa njima pakete, ja reko sacekacu da donesu 🥲Ako dobro kontam posiljke a Alija stizu ali usporeno, totalno dam smeo s uma na ovaj štrajk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari