Да, тај је био статус, и пошиљка је била УА.........ХУ.Da li je zadnji status Received by local delivery company? I da li je pošiljka UA…HU?
Znači da je otpremljen sa carine ka LPC, odnosno ka lokalnoj pošti i tu je u nekom limbu, dok gospoda ne reše da počnu da rade i dostavljaju normalnoMeni od 10. Stoji ovaj status
11/10/23 10:34 - Отпремa, 61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАД
Šta to znači jel stoji na carini ili šta?
Ništa se danima ne menja
Trazi od prodavaca da produze sami buyers protection, po 15 dana, dok se ne smiri situacija malo.Imam 41 posiljku, prva je od 21 septembea, a zadnja od 8 novembra. Vise od 10 posiljki je trebalo da stigne pocetkom novembra. Tako je navedeno kao datum dosrave. Medjutim n8 jedna ne mrda. Hu105 je naa vecini i tako stoji vec dugo. Ajde ove sto do decembra treba da pristignu cekacu ali ove sto su trebale da stignu vec ne znam kolko da cekam? Imam jos dvadesetak dana na neke a na neke i po 30ak dana pre nego sto sistem automatski potvrdi prijem.
Ja poručujem stalno iz Japana, zna biti razlika između naše i njihove pošte što se tiče praćenja, ali meni nikad lično nije pogrešno bilo, uglavnom samo zakasni status itd. Sačekaj malo, verovatno će se ažurirati uskoroТеби су барем очитали пошиљке, ја са мојим не знам коме да верујем:
Pogledajte prilog 413643Pogledajte prilog 413644
I surface mi je bio korektan uvek tracking, ali se nekada sporo ažurirao. Doduše, nije mi nikada toliko trebalo, meni su stizali za mesec i po - dva maks. S obzirom da ti je prošla pošiljka za dan verovatno je sve u redu, ti veliki paketi preko Mađarske prolaze obično kroz par dana iz mog iskustvaИ ја често наручујем из Јапана, мада већином авионом али је ова пошиљка ишла бродом па преко Мађара - тако да ће још мало 3 месеца од слања...
Koji je zadnji status i od kada?Radi Posta punom parom, nikad mi se nije desavalo da u ovo doba ostave posiljku u paketomat. UA... HU
Теби су барем очитали пошиљке, ја са мојим не знам коме да верујем:
Jucerasnja informacija iz 11010 je bila da nisu primili nista iz GPC-a, vec vise od nedelju dana.Nisam dobio ni jedan racun iz poste 11010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari