Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo meni vec 8 dana paket na carini svaki dan se ponavlja status podnosenje na carinski pregled, ja zvao i kazu da radi jedan covek a prima se po 100 paketa dnevno, odmori su im i tako to, svaka cast za organizaciju. Ja narucio externu bateriju tj. punjac za mob da ponesem na more, izgleda da od toga nema nista do kraja nedelje. Posle mi i ne treba realno.... Smesni smo kao drzava a ova carina posebno...

Ako mislis na Beograd ne radi jedan carinik sigurno - u poslednjih 10-ak dana sam imao barem 3-4 carinika na deklaracijama. Ali malo se ubrzali poslednje nedelje.

Onda su me telefonom slagali, sta znam. Za koliko da ocekujem paket s obzirom na guzve il' sta vec? Do kraja sledece nedelje? Jes' da mi ne znaci nista ali eto da pitam...

Ljudi kazu da su im danas stigli paketi sa prvom otpremom od 18.7. pa otprilike mozes da izracunas kada bi tvoj mogao da dodje na red.

Onda da racunam subotu, bar da se nadam posto od ponedeljka nisam tu.

Jel i dalje obaveza od 10ak dana za lezarinu na carini?

Sent from my D5503 using Tapatalk

al ne kontam.zasto ne pise sr,napred ili nazad i de jos mogu da proverim ceo br jel validan?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne piše jer piše zemlja iz koje ide, u ovom slučaju Singapur...

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Tako je...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Moze li neko da mi kaze kako da proverim da li je posiljka stigla u Ameriku...tracking code se nije pomerio vec mesec dana i stoji otprema iz nase zemlje...posiljka treba da stigne do 12 avgusta i kupac mi preti da ce da trazi refund itd..a cuo sam da Srbija ne prati posiljke u Americi sto je uzas..

Telefon je jutros stigao u CG, ne bi trebalo da podleže carini:

08-08-2016 09:35 81003 IZMJENICNA Posta Razmena Prispjela u Izmjeničnu poštu

Mogu li da očekujem da će do petka biti u pošti u Radanovićima kod Tivta? :)

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Narucio sam postom kaljeno staklo i na pocetku tracking broja mi stoji RF a na kraju CN, zar ne bi trebalo da stoji RS pa na kraju CN? o_O

Ne mora da bude samo RS, ja sam imao i RI, RE, RU, RX, RW, RT, RX itd.

P.S. ajde baci link na private za to staklo ako ti nije problem, meni će trebati da menjam na nekoj peći...

Da, za telefon :D Hvala za info :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Danas je prošla carinu pošiljka sa prvom otpremom od 2. avgusta. BG carina.

2016-08-08 18:15
The item is on transport to the country of destination jer zna neko kada ce ovo da udje u srbiju posto ga nema na sajtu nase poste jos uvek samo vidim preko 17track inace paket je poslat NL postom pa je broj za pracenje pravi

Grubo, za oko 5 dana (max).
Može i za 2 dana da stigne.

Poslednja izmena:
2016-08-08 18:15
The item is on transport to the country of destination jer zna neko kada ce ovo da udje u srbiju posto ga nema na sajtu nase poste jos uvek samo vidim preko 17track inace paket je poslat NL postom pa je broj za pracenje pravi

Imam posiljku sa istim statusom , cak je i vreme isto...
Obicno posle ovog statusa vec sutradan bude prispece u izmenicnu postu, to je trebalo biti juce, medjutim, jos ga nema...:)
Ostaje nam da cekamo...:)

Evo ga promenjen status, ne znaci li valjda ovo da ce u hrvatsku umesto u srbiju ?
Capture.JPG

Za kakvu bre peć, čovek je sigurno mislio na kaljeno staklo za telefon :D

bemliga, šta je babi milo to joj se i snilo :D ja tražio baš taj dan kaljeno staklo za peć na KP i još razmišljam a što bi to čovek kupovao iz kine ali rekoh danas se sve ionako kupuje tamo pa što ne i staklo :)

Od skoro, Singapore Post pakete koji su za Srbiju, salje preko Hrvatske...

Izgleda da je dat pogrešan tracking number, neko je pomenuo na prošlim stranama da ide preko Zagreba doduše ne znam zašto stoji destination Hrvatska. Nek ti neko stručniji objasni, ja nisam imao toliko iskustva sa Singapurskom poštom ali uvek mi je pisalo destinacija Srbija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Izgleda da je dat pogrešan tracking number, neko je pomenuo na prošlim stranama da ide preko Zagreba doduše ne znam zašto stoji destination Hrvatska. Nek ti neko stručniji objasni, ja nisam imao toliko iskustva sa Singapurskom poštom ali uvek mi je pisalo destinacija Srbija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

pa i meni je cudno da ne kazem nenormalno....mislim da sam prevaren al nzm koji rok da dam za zalbu...

evo odgovora na pitanje sta se desava....

Dear friend,
Sorry, 17 track is not an official tracking site for aliexpress.
I just checked for you, everything for tracking is all right, please do not worry about it.
And normally, it takes about 5-10 days to renew a tracking info, and please track it on http://global.cainiao.com/, it is an offical aliexpress tracking site.
Thank you and have a nice day!

Poslednja izmena:
pa i meni je cudno da ne kazem nenormalno....mislim da sam prevaren al nzm koji rok da dam za zalbu...

evo odgovora na pitanje sta se desava....

Dear friend,
Sorry, 17 track is not an official tracking site for aliexpress.
I just checked for you, everything for tracking is all right, please do not worry about it.
And normally, it takes about 5-10 days to renew a tracking info, and please track it on http://global.cainiao.com/, it is an offical aliexpress tracking site.
Thank you and have a nice day!

Meni su kinezi rekli da je ovo procedura. Salju za srbiju preko hrvatske. Mozda na taj nacin smanjuju sebi dazbine ili mozda to rade i zbog neke carine. Ko ce ga znati. ja cekam paket pa cu videti sta ce da kaze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno