Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigle su meni skoro 2-3 pošiljke preko Hrvatske, vrednost je bila po 15-20$ i nisam imao dodatnih troškova

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

U Bg [emoji6]

Izvinjavam se za pitanje ali vi ste mi prva stanica pre smaranja sa Kinezima. Da li neko prepoznaje ovaj tracking no. S100000266658? Aplikacija 17track obicno prepozna ali sada nije uspela.Trebalo bi da je China ordinary post mail međutim ne liči na brojeve koje sam do sada dobijao.
Pozdrav

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Da li je aliexpress standard shipping moguce pratiti i van Kine

Отправлено с моего LG-D855 через Tapatalk

Do sada je uvek bilo moguce, obicno je Singapore ili NL Post. Kada se na sajtu proveravaju opcije slanja za proizvod, uvek pored pise da li je dostupno pracenje (tracking).

Prilozi

• Capturetracking2.JPG
    Capturetracking2.JPG
    62.4 KB · Pregleda: 90
Znaci da su ubacili u torbu...:p :D
Stiglo u Zagreb, pa sad oni salju za Srbiju...:)

kad da ocekujem status na posta.rs? posto ga sad njema.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za koji dan, i meni je to poslednji status sa istim datumom...
Prati taj tracking number u TrackChecker Mobile aplikaciji, tamo izaberes Singapore Post, Hrvatsku postu i nasu postu(Serbia Post), ima vise i detaljnijih statusa nego na 17Track.

Koliko dana u proseku se ceka na prvi status na trekingu za singapur post

Отправлено с моего m2 note через Tapatalk

Od dva do 19. To je moje iskustvo.

Sent from my MX5 using Tapatalk

Koliko još? Zadnji put kad sam naručivao preko NL post za 10 dana je na našoj carini a sad..

42c9a06f2022a22bf61ff21a3d0199ea.jpg

Sent from my D6603 using Tapatalk

Proslo je tek 11 dana, ne znam zasto ocekujes da ce svaki put da bude isto.

Koliko je prosecno vreme dostave za singapur post? Sada imam status information received

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Stigle su meni skoro 2-3 pošiljke preko Hrvatske, vrednost je bila po 15-20$ i nisam imao dodatnih troškova

Koliko je vremena putovao paket do Hrvatske?
I koliko je vremena bilo potrebno da iz Hrvatske stigne na našu carinu?
Hvala na odgovoru.

Nesto mi zakoci posiljka. Pise mi na 4px da je u sorting centru honk kong, ima li ko iskustvo sa ovom situacijom?

Sent from my MX5 using Tapatalk

Vredi li verovati sajtu cianiao za pracenje posto mi na tom sajtu pise da je posiljka poslata ali u mojim aplikacijama za pracenje nigde nema pomaka u pitanju je singapor post shipping

Po prvi put sam dobio kod za pracenje posiljke koji krece sa brojem i zavrsava se sa brojem..naravno nigde ga ne vidi, a kinez koji je poslao kaze da ce se uskoro pojaviti...

Moguce da je to onaj za pracenje samo dok je u Kini!

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Aha..moguce. Dakle bukvalno se ogradio da nema teorije da saznam kada mi stize i da li stize..on je mogao poslati bilo kome ako cu ga ja videti samo do izlaza iz kine..

Pozdrav ljudi treba mi jedan hitni odgovor. Naime paket koji je ocarinjen u BG pošti je poslat na pogrešnu adresu. Mesto ka Kruševcu stoji ovo 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 36200 PC Kraljevo. Šta preduzeti po ovom, pitanju da ih zovem ili šta već?

^Neko tamo ce da ukapira da je otisao na pogresnu adresu pa ce da ga vrati u BG a oni ce da ga posalju gde treba.

Pozdrav ljudi treba mi jedan hitni odgovor. Naime paket koji je ocarinjen u BG pošti je poslat na pogrešnu adresu. Mesto ka Kruševcu stoji ovo 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 36200 PC Kraljevo. Šta preduzeti po ovom, pitanju da ih zovem ili šta već?
Bolje ti zovi postu Kraljevo pa im reci,nikad se ne zna sa ovom nasom postom

Jel zna neko sta je sa ovom pošiljkom RK460791801CN

sent from SM-G900F

Imam i ja jednu posilju sa tim RK pocetnim i skoro dva meseca nikako da izadje iz Kine...

RK499413085CN

Taj njihov "centar" ima neki problem definitivno...

Sent from my RN3 Pro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno