Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ni jedan paket nije stigao a poruceni su pre 33-38 dana.
Zar je toliko usporeno?

Kod mene je danas u lokalnu postu stiglo par UA...HU paketica
koji su imali status Arrived at local delivery center 4 i 6.9
Pre 01.09 razlika izmedju
Arrived at local delivery center i isporuke je bila par ( 3-5 ) dana.
LPC SM-S.Pazova

Znači zastoj sa UA-HU? Imam poslednji status od 18. aug Arrived at local delivery

Te registrovane HU idu dosta brže, ja sam naručio nešto 8. avgusta a uručeno mi 24. avgusta (LA049366381HU, da potvrdim).

S druge strane 6 običnih HU mi putuju preko 30 dana, a ovaj završni status "Arrived at local delivery center" mi stoji 15 dana za 3 i 10 dana za ostale. Pošto sve pošiljke pratim preko Parcels aplikacije imam arhivu i proverio sam većinu i nikada mi se nije desilo da bude više od 9 dana razlike od tog statusa do uručenja (tj. sada obaveštenja za paketomat). Jedino ako su masovno počeli da ih šalju na carinu pa će to sada da se razvlači po ulasku u Srbiju, što do sada nije bio slučaj jer za 99% tih neregistrovanih nisam ništa plaćao.

@Dopethrone

Od pocetka meseca je neki zastoj sa isporukom UA...HU :(

Da vidim. Čak i neke pošiljke sa Joom-a preko Holandske pošte (koja ima uvek tačno praćenje o ulasku u Srbiju za obične) mi ni nakon 6 dana nisu dostavljene na paketomat, a to se u preko 100 paketa bukvalno nikada nije desilo, uvek nakon 2-4 dana od ulaska u Srbiju budu kod mene (i ta 4 dana kad stignu za vikend pa ih uruče pon/uto). Neki problem je kod nas, a ne u tranzitu.

Да бе цитирам целу објаву, поменуто је да постоји могућност да 'су масовно почели да шаљу ... на царину'.
Све што дође из иностранства обавезно се прослеђује царинској испостави.
Царинска испостава за пошту у Нишу се због тога и налази у објекту Поште.

SRB - UB048820897HU , UB048920847HU , UB048999422HU , UB048899092HU
Da pomenemo i UB...HU posiljke , ove su npr. krajem avgusta prosledjene iz Madjarske ,
ali ne postoji status da su stigle u Srbiju...

Da li je neko skoro dobio UB...HU posiljku ?
Kada je prosledjena iz Madjarske , kada je dobila status RS_Arrived at local delivery center i kada je isporucena ???

UA...HU meni juče (tj. u subotu) stiglo 3 komada. Ostale poručene kad i te (oko 20-og avgusta) još nisu stigle.

UB imam jednu u čekanju - od 15-og je status received by local delivery company - 6og je pisalo leaving from departure country/region.

pa godisnji odmori su….

Pa koji godišnji odmori u drugoj polovini septembra?....Njima su godišnji odmori u junu,julu,avgustu,septembru,oktrobru?.........skoro 50% u toku godine godišnji odmori?

Nego,da li neko zna kakav je ovo track broj za pošiljku iz Kine?....pola sajtova za praćenje ne može ni da učita taj broj

SY15059362919

Naručena pošiljka još 14 avgusta i do sada ni mukajet....

Btw,tada oko 15 septembra sam naručio 4 paketa iz Kine,3 su stigla u neshvatiljovo brzom roku,za nekih 10 dana,i onda još bar 7 dana stojala na carini......a ovaj jedan još ništa...mada kao krajnji deadline za pristizanje je 17 oktobar po EBAY - u

Poslednja izmena:
To ti je SunYou a kasnije se dobije alternativni broj za pracenje,tako je bilo ranije.

Da pomenemo i UB...HU posiljke , ove su npr. krajem avgusta prosledjene iz Madjarske ,

Kada je prosledjena iz Madjarske , kada je dobila status RS_Arrived at local delivery center i kada je isporucena ???
Meni je stigla UB.HU posiljka kraje avgusta, a porucena je 22.jula. Poslednji status je Received by local delivery company (HU)

Koji GPC je nadležan za istočnu Srbiju?
Jedan paket sa carine došao u GPC Niš.

Ne verujem da je lažan broj jer sam od istog prodavca u isto vreme naručio 2 "pametna" sata. Jedan koji je bio na Beograd je bez carine stigao pre nedelju dana, a ovog je zahvatila carina.
- Šta mogu da uradim ako je prosleđeno na pogrešan GPC?

Koji je najbolji način plaćanja za poručivanje preko ebay? Do koje cifre se ne plaća carina?

Nego,da li neko zna kakav je ovo track broj za pošiljku iz Kine?....pola sajtova za praćenje ne može ni da učita taj broj

SY15059362919

Naručena pošiljka još 14 avgusta i do sada ni mukajet....

Btw,tada oko 15 septembra sam naručio 4 paketa iz Kine,3 su stigla u neshvatiljovo brzom roku,za nekih 10 dana,i onda još bar 7 dana stojala na carini......a ovaj jedan još ništa...mada kao krajnji deadline za pristizanje je 17 oktobar po EBAY - u

UL677508626BE

Meni stigla dva paketa sa Joom preko NL pošte, razvlačili ih 7 dana u Srbiji, a do Srbije stigli za 11 dana. Obično ih uruče brže kad uđu u Srbiju. Inače svaka preporuka za NL, najbrži su i imaju tačno praćenje i za neregistrovane, a Joom sve šalje preko njih.

kod mene situacija sledeca:

cekam 28 posiljaka. od njih skoro sve su UA HU. najstarija 39 dana na putu. Jedna je 8/31 arrived at local center i ona je 39 dana. druga je, na primer, 8/29 received by local delivery i 34 dana je na putu.

poslednju primio 9/14 putovala 34 dana i to UB HU zadnji status 8/29 received by local. pre nje 9/8 primio sa statusom od 8/23 arrived at local. ostalo su mi stigle LA HU sa pracenjem i stigle su za 20,18,17 dana.
jedna LA HU mi je u RSBEGC 3 dana.
nadam se da sam pomogao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno