ako su UA...HU, vrlo je moguće i očekivano...Meni ni jedan paket nije stigao a poruceni su pre 33-38 dana.
Zar je toliko usporeno?
Svi su UA...HUako su UA...HU, vrlo je moguće i očekivano...
Uglavnom mi paketi stižu u proseku 21 dan poslednjih 4 meseca. Postoji mogućnost da nije poslat paket ili je vraćen prodavcu. Dešavalo mi se 2 puta ove godine.Meni ni jedan paket nije stigao a poruceni su pre 33-38 dana.
Zar je toliko usporeno?
U subotu (16.9.) mi je ocarinjena pošiljka koja je stigla u Srbiju 31.8.Da li je carina toliko usporila sa radom? I dalje mi stoji mi paket od 4. 9.
Upravo paket prošao carinuU subotu (16.9.) mi je ocarinjena pošiljka koja je stigla u Srbiju 31.8.
Ja čekao 3 komada UA..HU ravno 60 dana od poručivanja do isporuke...Svi su UA...HU
Valjda ce stici uskoro,nikad nije toliko vremena proslo.
Da pomenemo i UB...HU posiljke , ove su npr. krajem avgusta prosledjene iz Madjarske ,SRB - UB048820897HU , UB048920847HU , UB048999422HU , UB048899092HU
pa godisnji odmori su….
Dobio drugi broj , UL677508626BESY15059362919
Meni je stigla UB.HU posiljka kraje avgusta, a porucena je 22.jula. Poslednji status je Received by local delivery company (HU)Da pomenemo i UB...HU posiljke , ove su npr. krajem avgusta prosledjene iz Madjarske ,
ali ne postoji status da su stigle u Srbiju...
Da li je neko skoro dobio UB...HU posiljku ?
Kada je prosledjena iz Madjarske , kada je dobila status RS_Arrived at local delivery center i kada je isporucena ???
Nego,da li neko zna kakav je ovo track broj za pošiljku iz Kine?....pola sajtova za praćenje ne može ni da učita taj broj
SY15059362919
Naručena pošiljka još 14 avgusta i do sada ni mukajet....
Btw,tada oko 15 septembra sam naručio 4 paketa iz Kine,3 su stigla u neshvatiljovo brzom roku,za nekih 10 dana,i onda još bar 7 dana stojala na carini......a ovaj jedan još ništa...mada kao krajnji deadline za pristizanje je 17 oktobar po EBAY - u
Da pomenemo i UB...HU posiljke , ove su npr. krajem avgusta prosledjene iz Madjarske ,
ali ne postoji status da su stigle u Srbiju...
Da li je neko skoro dobio UB...HU posiljku ?
Kada je prosledjena iz Madjarske , kada je dobila status RS_Arrived at local delivery center i kada je isporucena ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari