Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko reče da i ne treba da šalju jer ljudi otvore dispute kad ne stigne paket a kad im kasnije stigne, ne ponude povraćaj novca kinezima.

Zašto bih ponudio povraćaj novca?

Recimo, meni je danas najkasnije trebao taj i taj proizvod, naručio sam ga dva meseca ranije da budem siguran. Dobio sam ga tek za mesec dana kad mi više nije potreban u toj meri ili sam u međuvremenu kupio kod nas isti po višoj ceni jer mi ovaj sa AE nije stigao na vreme.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ma najbolje tražite Kinezu da vam plati što je stigao paket, šta fali.
Ako neko želi određeni proizvod u što bržem roku neka lepo kupi ovde u Srbiji ili nek plati skuplje načine dostave.
Ali ne, mi bismo hteli free shipping da stigne sve za 10-15 dana i da bude sve jeftino i kvalitetno, hoće to ali sutra

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Ako nekom ne treba više nešto, jer je stiglo kasno što ga onda NE primi. Onda će se to vratiti prodavcu.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Ako nekome nesto ne treba nek ostavi pare u dzepu :)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Tema "Praćenje pošiljki" prešla u temu "Solimo pamet drugima"

Danas stigla poslednja porucena posiljka, i to za divno cudo postar ubacio u samduce, nije ostavljao izvestaj, porucena 16.04., ja iskreno u soku da je stigla za 22 dana.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Pisao sam juce da sam uzeo nesto na ebayu i dobio onaj VPxxxxxxxxxj YP broj koji izgleda zaista pripada yanwen-u, medjutim sar pogledam ispod tog broja dobio jos jedan ovaj put Turkish broj za pracenje RHxxxxxxxxxTR, ovo videh prvi put.
Bas cudno.

Snalaze se, ko zna sta rade... Yanwen posiljke brzo stignu

I kod mene Yanwen dva paketa odlicno napreduju..
Jedan je LT, a drugi TR.

Kad istekne na ali vrijeme i zatvori se order,onda moze dispute jos x dana jel tako?

Moj zadnji koji je stigao za 22 dana bio je Yanwen preko turaka.... Malo da vas ohrabrim vas koji cekate tu kombinaciju.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

I moja, za koju sam već dobio refund. Cirkus...

Treći put se vraća na istu tačku i onda po mesec dana nema promene.

b66b75cb14673b8265a2e88bbcca00f2.jpg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Ja imam dva UB LV Yanwen Economic Air Mail,dva UB LV Cainiao Super Economy Global i jedan SYRM SunYou i taj paket je vec u Hong Kongu.

Screenshot_2020-05-09 Track order.png

Evo i jedan CN mi poleteo iz Pekinga posle skoro 2 meseca..

Screenshot_20200509_190429_com.android.chrome.jpg

Poslednja izmena:
Takodje.

2 paketa od 2. februara najzad shipped by air. China Post Air Parcel.

Jos da stigne pa jos mesec dana na carinu :)

2020-05-09 19:51 Beijing, delivered to air transport
2020-04-12 20:26 Beijing, leaving the Beijing International Mail Exchange Station, the next stop ,Beijing International Mail Exchange Station (via transfer)
2020-04-12 13:47 Beijing, Beijing International Mail Processing Center has been exported directly sealed
2020-04-11 23:45 Beijing, arriving at Beijing International Mail Transfer Department (via transfer)
2020-04-10 15:45 Guangzhou, leaving the Guangzhou International Center, the next stop , Beijing International Mail Transfer Department
2020-04-09 22:40 Guangzhou, arriving at Guangzhou International Center
2020-04-09 00:30 Guangzhou, leaving the International Shijing Business Department, the next stop " Guangzhou International"
2020-04-08 20:10 Guangzhou City, "International Shijing Business Department" has received, the pitcher: LuolianGuo Shijing
2020-04-06 15:23 Logistics orders created (quick-selling platform)

Samo da znate da taj status ne znači da je poleteo paket već da su ga poslali na ukrcavanje (ili kako već).

Meni već treći put izlazi takav status, evo da vidite:

eba5051b3e734b8e69419d1b9a95f7fa.jpg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Vidi se da slabo pratite :(

Tek kada vidite status Airline departure ( Beijing Air China ) onda se nadajte da ce stici

Sa paketicima jos uvek igraju ping-pong u Pekingu ( i ko zna do kada ce to da rade )

Ako bas hocete potrazite na ovoj temi gomilu starih primera

Sve zavisi... Pre neki dan upravo nakon tog statusa meni paket urucen za 8 dana...
Screenshot_20200509_213400_com.android.chrome.jpg

Brzinsko pitanje, jel se pojavilo nesto bolje od Planet Express-a za nase uslove? Ona assendia preko koje salju je postala prespora i pre korone.

Dajte neki predlog, hvala...

@Argentto

Tvoja posiljka - 22.04 Airline departure

Desavalo se da prvi Airline departure status nije tacan , ali posle drugog
su posiljke uvek stizale.Rok je veoma promenljiv - moze biti 2 a moze biti i preko 22 dana ( Peking-Surcin )

Jos da stigne pa jos mesec dana na carinu :)

2020-05-09 19:51 Beijing, delivered to air transport
2020-04-12 20:26 Beijing, leaving the Beijing International Mail Exchange Station, the next stop ,Beijing International Mail Exchange Station (via transfer)
2020-04-12 13:47 Beijing, Beijing International Mail Processing Center has been exported directly sealed
2020-04-11 23:45 Beijing, arriving at Beijing International Mail Transfer Department (via transfer)
2020-04-10 15:45 Guangzhou, leaving the Guangzhou International Center, the next stop , Beijing International Mail Transfer Department
2020-04-09 22:40 Guangzhou, arriving at Guangzhou International Center
2020-04-09 00:30 Guangzhou, leaving the International Shijing Business Department, the next stop " Guangzhou International"
2020-04-08 20:10 Guangzhou City, "International Shijing Business Department" has received, the pitcher: LuolianGuo Shijing
2020-04-06 15:23 Logistics orders created (quick-selling platform)

2020-05-10 06:44 Beijing, Beijing International Mail Exchange Station Returned

e nazdravlje

i meni se isto vratio tako jedan android box koji je poslat u martu a bangood
su rekli da tek posle 70 dana moze refund problem sto je placeno karticom a ne pp

U pravu ste, zaleteo sam se. Nisam pogledao na 17track. Opet vraceno na "kruzni tok".

E lepota, nakon neuspesnog utovara pola posiljki mi se vraca prodavcu. Dzabe cekanje po 2+ meseca.

viber_slika_2020-05-10_11-42-2.jpg

viber_slika_2020-05-10_11-42-40.jpg

viber_slika_2020-05-10_11-42-41.jpg

Singapurska posta, stoji mi na trackingu Departed country of orgin jos od 18.04. Da li da se nadam da ce stici? Sada kad udjem na 17 track kao da posiljka ne postoji a ranije je bilo podataka...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno