Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Singapurska posta, stoji mi na trackingu Departed country of orgin jos od 18.04. Da li da se nadam da ce stici? Sada kad udjem na 17 track kao da posiljka ne postoji a ranije je bilo podataka...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Isto je i kod mene. SG je obustavio slanje ka Srbiji još od prvih dana aprila.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

i meni se isto vratio tako jedan android box koji je poslat u martu a bangood
su rekli da tek posle 70 dana moze refund problem sto je placeno karticom a ne pp
Pa sta? Meni uvek refund vrate i na karticu.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Singapurska posta, stoji mi na trackingu Departed country of orgin jos od 18.04. Da li da se nadam da ce stici? Sada kad udjem na 17 track kao da posiljka ne postoji a ranije je bilo podataka...

Meni stoji jednq SG od 15.3. Despatched to overseas, ako ne stigne do kraja juna onda pokrećem dispute.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja imam isto SG od 12.03, zadnji status 18.03. Enroute to Carrier’s Depot to be shipped via [Singapore Post]. To je na eBay, a tamo zastita traje fiksno 60 dana tako da 12.05. moram da idem na refund opciju.

Meni kad odem na delivery info stoji order completed... Wtf
A na order details mi odbrojava da ima 59 dana da stigne.
Jel ovo znači da otvaram dispute? Naručeno prve nedelje marta.

Singapur se štiti kao da je kuga.. Teško da će skoro pustiti bilo šta

Meni ovako stoji vec 10 dana...
c885ecb9ae2a70dff5c2b69dd8131974.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

RB.....SG of 19.04 stoji na Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to RS/BEG)
Je l ima nekog da mu se skoro SG promenio s ovog statusa?

Isto je i kod mene. SG je obustavio slanje ka Srbiji još od prvih dana aprila.

Vi ste dobri. Meni stoji od 17.3.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

@ steks

Postoji gomila primera

npr.

Accepted by Last Mile Carrier

21.04
22.04
26.04
02.05

LP-> UA.TO i UB.LV

Cainiao , SunYou

Ni jedna posiljka nije isporucena na kucne adrese

Za SingPost je neizvesno kada ce proslediti posiljke za Srbiju.

https://www.singpost.com/covid-19-updates

China Post - vec vidjeno :(

Juce sam probao nesto sitno preko Ali-Yanwena i stigla polugenericka poruka od prodavca da otvorim dispute jer nema mogucnosti slanja u ove krajeve (osim premium varijante).

Ja sam juce neke gluposti narucio free preko Cainiao, kod istog prodavca na ostalim artiklima bile nebulozne cifre preko Dhl.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

@ steks

Postoji gomila primera

npr.

Accepted by Last Mile Carrier

21.04
22.04
26.04
02.05

LP-> UA.TO i UB.LV

Cainiao , SunYou

Ni jedna posiljka nije isporucena na kucne adrese

Za SingPost je neizvesno kada ce proslediti posiljke za Srbiju.

https://www.singpost.com/covid-19-updates

China Post - vec vidjeno :(

Šta da ti kažem...
UB.....TO ->Accepted by Last Mile Carrier 20.03
Stigao nije...za dalje ne znam. Mada, ovo je ne registrovana pošiljka možda još čami u Kini.

meni sitne pošiljke hoće da pošalju, skuplje (preko 10usd) neće... čak sam nešto što mi je trebalo umesto u kompletu naručivao u delovima sa više strana...

Šta da ti kažem...
UB.....TO ->Accepted by Last Mile Carrier 20.03
Stigao nije...za dalje ne znam. Mada, ovo je ne registrovana pošiljka možda još čami u Kini.

Ovo što ide preko Tonge (xxxTO) naši izgleda još nisu isporučivali. Da li je stvarno stiglo u Beograd tada kada piše, to ne možemo znati. U svakom slučaju imam više njih koji su kao stigli u martu, ali ništa...
Yanwen preko Turske stiže uredno, ali sa kašnjenjem od 10-20 dana u odnosu na navodno prispeće u Srbiju. Isto je i sa Cainiao Economy preko LV - stiže bez problema, ali sa kašnjenjem od otprilike 20-40 dana od datuma kada je navodno stiglo u Srbiju.
Ja sam tek pre 5-6 dana "očistio" do kraja ono što piše da je stiglo 28.03. Dobijao sam ih "u ratama" već nekoliko nedelja.

OMG

a šta bi ti hteo? tek je pristigla u tursku poštu. kad stigne u Srbiju mrdnuće i na poštinom sajtu

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Jos uvek ne verujem :D
to je inace 11.11. kupovina, nikad vise...

Poslednja izmena:
Kako moze biti 11.11 ad pise logistics created 14.2....i pise 87 dana tranzit sto se slaze sa tim...

Zato sto su poslali ponovo, posto prva posiljka nije stigla daleko.
hello dear friend, I'm sorry for so many days. can we send a new parcel for you?
...
hello dear friend, the new tracking number is xxxx. we will send out today. don't worry.

Pitanje piše "order completed" a od pošiljke ni pisma ni razglednice, dispute , čekanje ili šta?

J

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Valjalo bi da se prestane sa davanjem poluinformacija, netačnih informacija i da počnu ljudi da čitaju, makar par stranica unazad.

To što piše da je "order completed" ne znači ništa, to je samo glupi pokazatelj u aplikaciji. Kliknete loptu na porudžbinu koju želite da proverite i gore u vrhu piše koliko je dana zaštite ostalo. Čak i u slučaju da je istekla zaštita ostaje opcija da se i tada otvori dispute.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Valjalo bi da se prestane sa davanjem poluinformacija, netačnih informacija i da počnu ljudi da čitaju, makar par stranica unazad.

To što piše da je "order completed" ne znači ništa, to je samo glupi pokazatelj u aplikaciji. Kliknete loptu na porudžbinu koju želite da proverite i gore u vrhu piše koliko je dana zaštite ostalo. Čak i u slučaju da je istekla zaštita ostaje opcija da se i tada otvori dispute.

Ne daje mi jer kad u dispjutu napišem da pošiljka nije stigla, daje mi status pošiljke gde piše completed i ništa dalje

J

7ba692b15322c874ae191e127d027983.jpg

Poslednja izmena:
Ja nisam ni rekao da otvoriš dispute, verovatno si ga bezveze otvorio. Ideš u aplikaciji na orders, pa shipped, izabereš tu pošiljku za koju piše "order completed" i tapneš/klikneš na nju. Ne na tracking, nego na nju baš i gore na vrhu je tajmer koji pokazuje koliko još traje zaštita.

Ja nisam ni rekao da otvoriš dispute, verovatno si ga bezveze otvorio. Ideš u aplikaciji na orders, pa shipped, izabereš tu pošiljku za koju piše "order completed" i tapneš/klikneš na nju. Ne na tracking, nego na nju baš i gore na vrhu je tajmer koji pokazuje koliko još traje zaštita.

Problem što je zaštita prošla, zaboravio, moja greška, bila do juče
J

E ako je zaštita prošla onda u redu. Imaš pravo da otvoriš dispute i u tom slučaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno