To mi je inače velika uteha...
City uveo paketomate??Ovo su neki novi momenti. Izgleda se uvode pojačanja 😉
Upravo mi stigla sledeća por:
Ista situacija, da li ti se promenio broj na kraju u LA-HU?Da li je neko imao pošiljke sa kodom
CNG0064439....
Aliekspress standard shipping
Da li si na kraju dobio LA-HU? Imam istu situaciju.Ja pre nekih 3h dobio CNG006438... Ali je kod mene Cainiao Standard For Special Goods. Okrenuo sam ceo forum naopacke i ne nadjoh nista za CNG. Verovatno cemo dobiti LA..HU ili nesto slicno sa pracenjem
Da je tako, kada se promeni na AG meni bi paketi bili dostavljeni još pre 10 dana. Novi rekord, 10 dana mi 3 paketa stoje u tranzitnom voziluIzgleda kada Temu salje preko Poste odma se dobije PTxxxxxxxxxRS broj za pracenje, a kad salje preko M-One se dobije RSxxxxxxxxxxxx broj koji nigde ne moze da se prati osim na njihovom sajtu, nego se promeni u AGxxxxxxxx na dan isporuke preko DExpress-a.
Juce sam obavio jednu porudzbinu i odma dobio PTxxxxxxxxxRS broj ali verovatno nece biti vidljiv dok ne udje u Srbiju.
Ne nadaj se previse da ce ti stići do nedelje, dexpress ne radi vikendom, od kurirskih sluzbi samo pošta dostavlja subotommenij je juce u 18h promenjen status na "On a delivery vehicle"
a broj je AG03083xxxxx koji ne mogu nigde da pratim... cak ni na sajtu mone - kaze invalid date
paket mi treba za nedelju ujutru...
Ko inace raznosi pakete za m-one?
Meni je odma isti dan stigao paket kada, nisam dobio nikakvu poruku ranije, samo mi je stigla poruka na Viber od DExpress-a da ocekujem paket i AGxxxxxxx broj, pre toga nista nisam dobio.Da je tako, kada se promeni na AG meni bi paketi bili dostavljeni još pre 10 dana. Novi rekord, 10 dana mi 3 paketa stoje u tranzitnom vozilu
Opšte rasulo. nerad , nemar i neprofesionalnost. Eto kako mi mislimo da imamo odnose u slobodnoj trgovini sa Kinom ... eto zašto Srbiju ne žele u Eu tačno znaju sa kim imaju posla ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari