Dragan Gale
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 19.03.2023
- Poena
- 15
Da li je neko imao pošiljke sa kodom
CNG0064439....
Aliekspress standard shipping
CNG0064439....
Poslednja izmena:
Ja pre nekih 3h dobio CNG006438... Ali je kod mene Cainiao Standard For Special Goods. Okrenuo sam ceo forum naopacke i ne nadjoh nista za CNG. Verovatno cemo dobiti LA..HU ili nesto slicno sa pracenjemDa li je neko imao pošiljke sa kodom
CNG0064439....
Ako je cainiao standard for special goods, dobice sigurno LA.....HU, jer je ta registrovana logistika.Kada se promeni status promeniće se broj u LA ako je sa praćenjem, ako je obična onda će preći u UC.
Nista neuobicajeno, putuje od Madjarske do Srbije. Meni je danas promenila status iz tog u 11003 Prijem, a moja je u HU primljena 11.4.A sta se sa ovom posiljkom desava?
Poucen iskustvom to su verovatno posiljke koje ne podlezu otvaranju i naplati dazbina (mislim na ove sto su nam prosle danas)...Novi Sad, I meni prošla danas od 05.04, a imam ih još gomilu počevši od 26.03 koje još čekaju. Ko će ga znati šta oni tamo rade..
Vrlo moguće, i meni su prošle dvije od 06.04 (LA...HU), sve sitnice.Poucen iskustvom to su verovatno posiljke koje ne podlezu otvaranju i naplati dazbina (mislim na ove sto su nam prosle danas)...
17.04.2024 09:59 | RSBEGC | Отпремa | |
17.04.2024 09:23 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa | |
11.04.2024 17:57 | HU-HU1005 | Пријем |
Meni danas stigla jedna UA sa ALDC 02.02.2024. tako da ima nade i za tebe...Možda ima nade i za moju UA iz februara.
Definitivno čačkaju statuse. Sad se vratio status "prispela" i pojavio RSBEGC status i otprema. Oba imaju vreme ranije nego moj prethodni post.Nesto su radili u vezi tih posiljaka, jer jedna posiljka mi je jutros imala status "prispela", a isto je vreme i datum kao i ta gore, a sad kad proverim, nema vise tog statusa, stoji takodje samo "prijem" status.
Druga posiljka sa datumom 11.04. i dalje ima status "prispela".
2 LA HU isto ADLC 15.04 jedna prošla izmeničnu a druga ćutiMoja LA dobila status ADLC još 15.04 ali se na sajtu Pošte ne menja da je prispela, takođe prijem od 10.04.
Ako je LA..HU iliti standard shipping, 2 nedelje je sasvim realnoPošiljka naručena 04.04. u tracking još uvek stoji "Arrived at local delivery center" a jutros me poštar zove i kaže "Imate paket iz Kine"... Ja izneverovao da je već stiglo pošto je kao očekivani datum isporuke stajao 29.04...
Ipak je posiljka preko madjara, sad mi stiglo obavestenje da je iz CNG dodeljen regularan broj za pracenje LA..HU iako je Standard for special goods. Ja se ponadao da ce biti neka munjevita SG ali mucakCNG brojeve izgleda dodeljuje AE onog trenutka kada prodavac prihvati porudžbinu bez obzira da li je registrovana pošiljka ili ne a kad prodavac prijavi da je pošiljka spremna za preuzimanje dodeljuje se normalan broj.
Standard for special goods kao L nisam sretao da ide preko HU, uglavnom je išlo preko NL a ako bude preko HU teško da bude LA, pre će biti LB.
Ja pre nekih 3h dobio CNG006438... Ali je kod mene Cainiao Standard For Special Goods. Okrenuo sam ceo forum naopacke i ne nadjoh nista za CNG. Verovatno cemo dobiti LA..HU ili nesto slicno sa pracenjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari