Lepo nadjes nekoga na podrucju BG carine (sigurno imas neku drugaricu, druga, kolegu) i narucujes na njegovu adresu. Ja od kad je pocelo ovo sranje sa NS carinom redovno tako radim. Do sad mi je stiglo 5 paketa svi bez zadrzavanja na carini, a paketi su svi bili velicine recimo 20x10cm vrednosti od 20-40e svaki. krastavac do kad ce ovo funkcionisati tako ne znam, ali se bar ne nerviram sa NS carinom koja trenutno zaostaje mesec+ dana...Ovo je bukvalno dno dna. Obe su zajedno narucene kao jedna- poslate i usle u Srb razlicito ali ovo je sada stvarno sramota da su na carini preko mesec dana jedna a druga mesec tacno. A placen je shipping oko 15 dollara i zajedno im je realna vrednost ispod 40 dolara. Znaci nikakavo carinjene vec i koliko god da treba pdv da se plati ok, platila sam i dostavu platila bih i to ali ovo je prevrsilo svaku meru da cami na glupoj carini mesec dana. A paket koji mi je iz Rima istog dana poslat je takodje lezao mesec dana na carini gde sam ih zvala i svadjala se i onda sam pisala mail posaljiocu i oni su pritisli kompaniju kojom su slali- oni vrv Srbija postu i bukvalno sutra ujutru me zovu kao za dostavu. A ovo posto je sa Alia kontam nemam kome da se zalim, ali bukvalno bezobrazluk i niko ne moze da me ubedi da jedna Nemacka ili Francuska zemlje koje su po deset i vise puta brojnije od nas posluju bez problema i na carini nista sa Alia ni Temu mi nije bilo duze od 24h a ovdeeee….
Pogledajte prilog 442577Pogledajte prilog 442578