Druze veruj mi da ti je to najmanja muka zasto je Beograd C a ne NS. Sad ti krece gungula i cekanje na paket narednih mesec dana kao i svima nama sa podrucja NS carine. Ostalo necu komentarisati vec su ti dali odgovor na pitanje zasto je Beograd C. Jednog dana kada Novi Sad dobije medjunarodni aerodrom (citaj nikad) onda ce pisati Novi Sad CZnam da su HU, pitam se odakle taj novi alternativno broj za kojeg nisam nasao info i zasto sad odjednom status Beograd C jer pre tog broja to nikad nisam vidjao
Jel ti jos stoji na nasoj posti ?@dedamrsoje
Ако ти је за утеху мени стоји од 11.05.
Inostrana ili domaća pošiljka?
Kradem foru od nekoga sa foruma, aliOvo je bukvalno dno dna. Obe su zajedno narucene kao jedna- poslate i usle u Srb razlicito ali ovo je sada stvarno sramota da su na carini preko mesec dana jedna a druga mesec tacno. A placen je shipping oko 15 dollara i zajedno im je realna vrednost ispod 40 dolara. Znaci nikakavo carinjene vec i koliko god da treba pdv da se plati ok, platila sam i dostavu platila bih i to ali ovo je prevrsilo svaku meru da cami na glupoj carini mesec dana. A paket koji mi je iz Rima istog dana poslat je takodje lezao mesec dana na carini gde sam ih zvala i svadjala se i onda sam pisala mail posaljiocu i oni su pritisli kompaniju kojom su slali- oni vrv Srbija postu i bukvalno sutra ujutru me zovu kao za dostavu. A ovo posto je sa Alia kontam nemam kome da se zalim, ali bukvalno bezobrazluk i niko ne moze da me ubedi da jedna Nemacka ili Francuska zemlje koje su po deset i vise puta brojnije od nas posluju bez problema i na carini nista sa Alia ni Temu mi nije bilo duze od 24h a ovdeeee….
Pogledajte prilog 442577Pogledajte prilog 442578
Kradem foru od nekoga sa foruma, ali
Pogledajte prilog 442582Prvi put nije, ali u Srb nisam bas dugo narucivala nista i vrv tj sigurno sem ako me teska muka ne natera necu. Lakse mi je uvek da narucim negde u inostransrvo i onda dopremim za Srb. Mislim sreca pa nisam narucivala nista sto mi je preko potrebno vec neke cetkice za crtanje. Aj reko da probam kad su jeftine sta me kosta. Ali svakako, ne mozes bre biti toliko bahat i bezobrazan i odgovor je bio sa carinarnice NS zasto nisam otisla u Promenadu i kupila jeftinije i brze bi mi bilo?!! Prvo, da postoji ista slicno naravno da bih prvo ovde pokusala da kupim makar i skuplje a kao drugo- koji nivo drskosti sluzbenice iz javnog sektora da moze tako da razgovara sa strankom. Oni su bukvalno drzava u drzavi.
Ovde se mahom govori o inostranim posiljkama, PX je vise za temu Kurirske sluzbe.Inostrana ili domaća pošiljka?
Napisao sam ti neki dan da su za inostrane pošiljke i dalje dostupne sve tri opcije podizanja sa paketomata (lično proverio u subotu), a da je za domaće pakete (PX) paket moguće podići sa paketomata samo putem apk.
Da, ja adresiram, tj. tražim isporuku domaće pošiljke na paketomat jer ne mogu da gledam u pasulj kada će poštar, pa mi je lakše da imam dva dana na raspolaganju da podignem paket kad to meni odgovara sa paketomata pored kojeg svakako prolazim minimum dva puta dnevno.Ovde se mahom govori o inostranim posiljkama, PX je vise za temu Kurirske sluzbe.
Ako adresiras PX na paketomat onda verovatno zato i imas takvu situaciju, a ako ti svojevoljno guraju PX posiljke u paketomat e onda je to bezveze situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari