Nakon 75 dana, Ali automatski potvrđuje da je paket isporučen. Zatraži refund ali pošiljke sa UA..HU praćenjem obično odbijaju za refund, jer su to pošiljke bez praćenja.Šta raditi ?
Od Alija sam dobio poruku da je pošiljka isporučena a nije.
Od 14.02 stoji da je u Srbiji.Pogledajte prilog 437493
Ne znaci mnogo ni to.Molba za sve koji pišu o neregistrovanim pošiljkama (UA, UB, UC...) pišite dan kada je pošiljka dobila status Arrived at local delivery center umesto kada ste poručili, datum porudžbine ne znači ništa.
Kako si našao u sandučetu, ovo treba da se uruči uz potpis? Ako je poštar potpisao umesto tebe i ubacio, bez tvog znanja, ja bih se žalio pošti na tvom mestu.
For future reference, as soon as you see RSBEGC and 10200 GPC Beograd, that means that the package is on it's way to you.
Aha, I get it. Thanks for the explanationFor some reason they treat LA...HU packages that have no additional expenses such as customs as UA...HU and just leave it the mailbox.
Pošta je sve veče pakete prebacila na postexpres. To su mi sami oni rekli. Sve što prelazi veličinu poštareve torbeMeni zato te veće stvari uzme PE pa naplati i poštarinu pored PDV-a i otvaranja a kad kažem kuriru da nisam na adresi, sutradan u pošti platim koliko i piše na onom papiru 🤡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari