i uzmem adsl umesto kablovskog.
Međutim, dati tehnički problemi biće otklonjeni rekonstrukcijom mreže, koja se planira u skorije vreme."
Ovo mogu da potvrdim. Njihov kablovski sistem (KDS) je zamro još na početku kada je izgrađen, a sećam se da su promašili rok tj. kasnili sa priključenjem definisan ugovorom za oko 2 godine (i naravno nikom ništa). Sve je dobro počelo, sjajni planovi, prvi u zemlji sa ozbiljnom instalacijom, ali realizacije svega toga nema osim bazičnih usluga sa vrlo skromnom ponudom analogne TV i neta koji ima manje brzine od njihovog ADSL-a, iako kablovski net ima mnogo veći potencijall nego DSL. Kad su promenili ime u Pošta net, probudili su se iz višegodišnjeg sna, sajt im sada bar na nešto liči (za razliku od ranije), sredili da se TV programi ne gube čim je neko nevreme ili šta već, uveli objedinjene pakete TV+net, i konačno povećali internet brzine za kablovski net (naravno ni izbliza kao za ADSL). Sada poluzvanično (usmene informacije od njihove tel. podrške) najavljuju digitalizaciju osnovnog paketa TV kanala, a koliko u tome ima istine, videćemo uskoro (kažu od 15 decembra pa tamo najkasnije u januaru sledeće godine biće realizovano). Može biti, al nemora da znači…Ovo su pricali i 2012-te. Ko moze neka bezi sa postanet-a jer ta rekonstrukcija mreze nikad doci nece.
A ja se ponadao da su se popravili....pa mislio da se vratim na kabalNišta...držim se ja Verata dok se ne preselim
![]()
“od 15tog ovog meseca ili koji dan kasnije“ puštaju sve ne-skremblovano digitlizovane kanale sadašnje osnovne ponude, i to ide svima bez potpisivanja bilo kakvog novog ugovora.
Pogledajte prilog 130089
Zar je moguce da ovako nesto nude ? Pa sa ovakvim net-om mozes raskines ugovor kad god pozelis !
Dobro su se setili, uvek su poslednji. Imaju i sad 10 digitalnih kanala. Pre neki dan su dodali 5 novih analognih.
Da je prva analogna kablovska to stoji, ali do sada nisu uopšte digitalizovali osnovnu ponudu ni u osnovnom, a ni u pay paketu (ni jednom), ne računam RTS HD i još svega par stranih kanala, to je samo experimentalno pušteno, a to je samo 1 domaći nakal (HRT ne računam). Drugi su odavno digitalizovali kanale. Od toga što su oni prvi počeli sa kablovskom, do sada mi nismo imali neke vajde, a i taj početak je gledano po ugovoru, kasnio više od 2 godine (i nikom ništa)... Kako stoje stvari, ako sutra zaista digitalizuju osnovnu ponudu (ili za koji dan), biće zadnji koji će to učiniti. Sve u svemu bar po najavama, ja ću biti prezadovoljan ako ispune svoje obećanje.PTT KDS je prva kablovska u Srbiji i prvi je pustio signal digitalne televizije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari